Yurtdışında yaşamak,yalnızlık

Evet dogru diyosunuz
Genelde anne kardes kuzenler akrabalar daha cok ic ice olunuyo
Ben kucukken geldim burada sadece 1 akrabam var, anne baba kardesler var e herseyi gectim evimdeki yogunluk zaten beni disaridan alikoyuyyor.
Hatta biz gun bile yapiyoruz :)
11 yildir gunumuz devam ediyor, amac bir araya gelebilmek

Benimde başıma benzer bir olay geldi, komşum yaşça benden çok büyük annem yaşında, bana kızı ve arkadaşlarıyla tanıştıracağını söyleyip duruyordu (hiç öyle bir talebim olmadı), bir kere cuma günü akşam işte kızlar toplanacaklar her hafta, sende gelmek ister misin beraber gidelim dedi, benimde o akşam başka bir işim vardı yetişirsem olur gibi bişeyler söyledim, tamam dedi yetişirsin gelirsin. Bende yetişmeye çalıştım, söylediği saat geldiğinde bekledim, ben çıkıyorum vs gibi bişeyler yazar diye, hiçbir şey yazmadı 10-15 dk sonra ben yazdım evdeyim diye, kadın hiçbir şey yazmadı. Gittim kusura bakma vs diyebilir, ama hiçbir şey yazmadı ya. Sonradan gördüğünde bile sanki o konu hiç olmamış, beni hiç çağırmamış gibi davrandı

Ben de Almanyadayım, doktoradayken NRWde yaşadım inanın tüm bölgeler aynı ve insanlar eşit derecede sıkıcı Sizinle bir alakası yok, siz de ben de normal insanlarız burda hayat acaip sadece.

Siz konuşmayı deneseniz mesela. Belki karşınızdaki de sizin soguk biri olduğunuzu ve konuşmak istemediğinizi düşünüyor olabilir.
Evet haklısınız, zaten o kadar soğuk bir insana dönüştüm ki. Bu arada o diğer Türk kız çok genç 16 yaşlarındadır muhtemelen. Yani konuşabilirim tabi ama arkadaş olmayız sanırım

Benim gittiğim klüp de aynı, 1 yıldan sonra bana ilk kez merhaba dediler O noktadan sonra sosyal hayattan beklentimi sıfıra indirdim

Evet ama bizimde Türkiye’de kuzenlerimiz, akrabalarımız oluyor yinede arkadaş çevremizde oluyor.

Ben de Almanyadayım, doktoradayken NRWde yaşadım inanın tüm bölgeler aynı ve insanlar eşit derecede sıkıcı Sizinle bir alakası yok, siz de ben de normal insanlarız burda hayat acaip sadece.

Evet çoook acayip, ömrümüz böyle mi geçecek bizim ( ne cenabet ülkeye düştük :))

Benim gittiğim klüp de aynı, 1 yıldan sonra bana ilk kez merhaba dediler O noktadan sonra sosyal hayattan beklentimi sıfıra indirdim

Cherry sen hala almanyadamısın bi ara turkiyeye dondum artık evden çalışıyorum Amerikaya demiştin sanki yanlışmı hatırladım?

9 senedir beklentiyle yaşıyorum, kafa dengi bir arkadaşım olur diye. Yalnızda çekilmiyor ki. Kadınlığımı bile unutuyorum, şöyle kızlı ortamları nasıl özledim, ama öyle bir ortama girsem hiç konuşamam bile öyle de paslandım

4 sene önce taşındığım kasabada sadece yabancılar yaşıyordu (isvecli) bir çoğu da çocuklu aileler ve emekliler. Taşındığım gün çevrinmedeki komşular çiçek ve hediye getirdiler mahallemize hosgeldiniz diye , daha sonra her ay birimizin evinde buluşup kahve günü yaptık. Hepside çok sevecen sıcak insanlar. Kırsal kesimdeki insanlar daha sıcak bana göre , gerçi büyük şehirde yasarkende komşularım çok iyiydi sanırım ben bu konuda şanslıyım

Yok ben ve bir Türk daha var. Onlada tek kelime konuşmadık
benim de kursta bir turk sinif arkadasim olmustu , hoca bizi tanistirdi ; aa ikiniz de turksunuz , sanslisiniz kaynasin vs minvalinde birseyler soyledi.. sonra o turk kiz cikista yanima gelip ; " kusura bakma, ben turklerle iletisim kurmuyorum, Turkce konusup bu ogrendigim dili geriletmek istemiyorum " diyerek hayir sanki ben cok merakliymisim gibi..

bir keresinde de, yine turk bir kadin (esimin ark.esiydi) iste bizim grubumuz var , katilmak ister misin ? diye sordu, ben de
" olur, katilirim tabii" dedim.. sonra bir daha haber cikmadi .. fakat benim kulagima geldi ki ; onlar falanca bir yere bagli kisilermis, benim onlardan olmadigimi anlamislar, o yuzden aralarina almak istememisler...

yurt disinda, turklerin birbiri arkasindan cok dedikodu , kavga vs dondugu, o yuzden kurduklari guzel bir ortam varsa iclerine yabanci birini almak istemediklerini duydum.. ne kadar dogru bilemem ama insan dislanma sebebim ne, neden acaba diye de dusunup uzuluyor haliyle.. size de belki bu tarz kisiler denk dusmustur..

umarim en guzel ortamlar buluruz bizler de..

Şahsen ben mala döndüğüm düşünüyorum. En son geçen yaz kız muhabbetine katıldım onda da çok sıkıcıydımŞu noktadan sonra önüme muhabbet koysalar bile çeviremeyecek hale gelmişim yeminle

Umarım, inşallah en kısa zamanda..

Kurstaki kız çok komikmiş, hahaha
Dışlamaları çok üzücü olmuş, ne saçma çocuksu hareketler. Öyle bir dışlanma yaşamadım hiç ama buradaki Türklerden tuhaf davranışlar gördüm

Almanya insanı robotlaştırıyor, burda sadece iş var, hayat çalışmaktan ibaret.

Gerçekten çoook şanslısınız, iki kere taşındım ben Almanya’da. İsveçe mi taşınsam bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…