- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
pilav hosuma gitmedi bence sade yap.
Aksine Türk yemeklerini özlüyorlardır bence. Orda aynı lezzettle olmuyo çünkü hiçbir şey..
Sen hatta evde et varsa, fırına güzelce bi patlıcan tava sür gitsin
Pilavını da şehriye pilavı yapabilirsin. Havuçlu ve karabiberlice. Çok güzel olur, tavuğa da yakışır.
Hadi bismillah de ve başla, akşama daha çok var, kolay gelsin slimcim
Havuc olur ama domates yakistiramiyorum pilava , tavugun yanina yine en iyi pilav olur.Pilav yaparken olcu kullanmam ben pirinci kavurduktan sonra suyu sadece yatay bir parmak gececek kadar su ekliyorum aklinda olsun.Benim sade pilavım bu ara 1 olursa 3 lapa oluyor. Güvenemiyorum kendime.
Bu havuçlu domatesli iyi tutuyor ama.
O olmazsa yerine napabilirim acaba?
Pilavını şehriye pilavı yapabilirsin. Ben pirinç pilavından çok onu seviyorum. ve genelde hep onu yaparım yemeklerimin yanına. Tavuk yemeklerine vs çok da yakışıyor.Teşekkürler.
Tavuk seçme sebebim dün akşam dışarıda yedik vw gittiğimiz yerin iftar menüsü tandırlı dönerli falan full kırmızı etliydi.
damak tatlarında bir değişiklik olduğunu sanmıyorum ama bahsettiğiniz kadar ağır bir misafir ise bana menü hafif geldi.
sanki ortaya bir yaprak sarma,içli köfte tarzı şeyler olabilir gibi.
Bence bu sicakta körili bisey yapma. İnsanin agzi, teri bile köri kokuyor. Bunun disinda menun guzel :)
Havuc olur ama domates yakistiramiyorum pilava , tavugun yanina yine en iyi pilav olur.Pilav yaparken olcu kullanmam ben pirinci kavurduktan sonra suyu sadece yatay bir parmak olacak kadar su ekliyorum aklinda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?