Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yurtdisinda yasayan ve infertilite problemi olan bayanlar
galiba kimse ilgilenmiyor.neyse ben hyponidd ve m2 tone isimli bitkisel ilac kullaniyorum.aranizda bunu deneyen oldu mu hic?yada baska bitkisel tedavi denediniz mi?
canim sana önerim sogan kürü bende Almanyada yasiyorum Ibrahim saracogluylan görüstüm bana sogan kürünü önerdi ben 6ay önce tüp bebek yaptim ve daha sonra adet olmadim yani 5ay felan olmadim cok sükürki soagan kürünü kullandigim ay adet oldum ve bu ay ikincisini yaptim lekelerim oldu büyük ihtimallaen yarin sabah olurum yani adetlerim düzeldi gecen yilda iki defa kist cikmisti 3.5cmdi ve bu kürü kullandim 15gün her seferindede yok oldular yani Rabbimin büyük mucizesi bence sogan dene derim heleki pcoya birebir ilac.
Rabbim yardimcin olsun kimsenin kucagini bos birakmasin insallah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.
ben 4yildir ugrasiyorum canim bebek aski gün kectikce insani dahada sariyor ardimda 3tüp bebek denemsi birakdim ama halen birsey yok halende ugrasiyorum 5yillik evliyim artik insan dayanamiyor heleki tüp yapipta elinde yine birsey yoksa insana daha zor oluyor.
dilerim Rabbimden bize mucizelerimizi tez zamanda nasip eder.