Yurtdısında yasayan yada gıden?

Estonyada kulaga cok hos geliyor ama slav kizlariyla ayni yerde okumak istemiyorum zaten ozguven sorunum var bide oyle uzun boylu sarisin guzel kizlar gormek istemiyorum hergun hergum

Hm :)Ozaman güzellik yönünden söyleyelim.
Polonya kızları öyle aman aman değilmiş.Almanya güzeli de çirkini de..Viyana..sarışın ama sönük gördüm ben hep..Macaristan aman aman görmedim..Slovakya biraz daha slav ırkına yakın,ama öyle heryer güzel kızlarla dolu değildi,sarışın ama sönüklerdi.Çekoslavakya da aynı..
Bizim tr kızları daha şatafatlı giyiniyor mesela.Tamam biz de öyle çok parlak değiliz genel olarak ama giyimle bir adım öne çıkıyor tr kızları..

ay bunlarda onemli benim icin cok merak ederim utandigim icin soramamistim ya cok saolun 🙈🙈🙈
simdi macaristandada yoktur diye düşünmüştum bende ama barbara palvinin macar oldugunu duyunca biraz sogudum 😸😸
Buarada sönük derken? Iticiler mi

Ya itici değil ama ..
Aaa gerçekten buralarda bombalar,prensesler vs varmış'' dedirtmiyor.
Zaten kıyafet olarak sönük giyiniyorlar..
Aman aman yüzlere de rastlamadım.
Macaristan bu konuda biraz daha geride gibiydi.
Yani buna dikkat ettim gerçekten güzelleri mi diye; böyleydi..
Tr kızlarının daha şatafatlı,şıkıdım giyindiğini farkettim.

Bakma manken o..
Tr nin de güzel mankenleri yok mu?

Son düzenleme:
sizin gibi üniversiteye hazırlanırken erasmusla italyaya gidicem demiştim,kafaya koydum ya kaçmaz benden.şu anda italyadayım.dediğiniz gibi pahalı bir ülke,ama ben gezicem avrupanın her yerini görücem dersen zaten para birikimin olması lazım elinde..

Dile gelince,ingilizcen nasıl bilemiyorum ama geliştirmek istiyorum diyorsan italya güzel bir yer,tabi okulun eğitim dilinin ingilizce olması şartıyla,tüm üniversite öğrencileri ingilizce biliyor burda,polonyayı bu konuda önermiyorum türk kaynıyor orası.

Eğitim açısından yine italya iyidir,sen erasmussun derse gelme mantığı kesinlikle yok,çalışıcaksın geçmek istiyosan yok ben ders istemiyorum rahat kafa dinliyim bol bol AA istiyorum diyorsan polonya diyorum..

Umarım yardımcı olur bu bilgiler

Bu arada bazı arkadaşlar italyanlar türkleri sevmez yazmışlar,tamamen yalan,avrupa insanı kadar sıcakkanlı insan yok

Yazları İsraildeyim, orasıda iyidir erasmusla gidiliyor mu bilmiyorum ama universiteleri baya iyi. İnsanlarda sicaktir.

Yaa cok sanslisiniz darisi basima😺
Suanda telefondan giriyorum bilgisayardan girince mumkunse bikac soru sormak istiyorum size :))

Yazları İsraildeyim, orasıda iyidir erasmusla gidiliyor mu bilmiyorum ama universiteleri baya iyi. İnsanlarda sicaktir.
Erasmusta yok israil
bi turk icin cok urkutucu degilmi israil😮
siz daha iyi bilirsiniz tabi ben daha once gitmedim ama sanki cok dislanirim gibime geliyo ayrica turkum dedigimde musluman olarakta kabul edilecegim icin onlarda yahudi olarak benden bide extra nefret etmezlermi

Yani Yahudiler çok faşisttir.
Hristiyanlardan daha farklı onlar..
İyi ki de yokmuş..
tr parasının oraya akıtılmasını şahsen istemezdim.
Bir de filistine yaptıkları belli..

Onlar Araplardan nefret ediyor sadece, Turklerle bi sorunlari yok. Din konusuna gelirsek, İslam onlar icin koca bi YA DOGRUYSA? :) Bu yuzden arladaslarima musluman oldugumu soyledigimde bi dislanma yasamadim, aksine baya anlattim onlara dini. Kotu insanlar degiller, sadece biraz fazla zeki ve kurnazlar :) Amerikanlarin tam tersi iste.. :)

Yani Yahudiler çok faşisttir.
Hristiyanlardan daha farklı onlar..
İyi ki de yokmuş..
tr parasının oraya akıtılmasını şahsen istemezdim.
Bir de filistine yaptıkları belli..

Herkesi genellemesen? Benim annemde yahudi ama fasist falan degil. Hristiyan diyip sevdiklerinde seni terorist, fasist biliyor, hosuna gidiyor mu?

Ay iyiymis ya cok iyi 😸😸😸
Sevdim macaristani, dusunucem cok tesekkur ederim :)

Bence iskandinav ulkelerinden uzak dur insanlari buz gibi iklimi buz gibi ve eglence anlayisi koca bir sifir , monotonluk had safhada . ama dersenki bende konusmayi sevmem insanlarla icli disli degilim soguk havayi severim sessiz sakin bi ulke istiyorum o zaman iskandinavya . Yok tam tersi ise amerikayi veya ispanyayi tavsiye ediyorurum cok iyi egitimleri var bunun disinda memleket sicak insanlari da oyle . Gayet iyi bi sosyal yasama sahip olabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben renkli civil civil biyer istiyorum, ispanyol insanı cok samimi geliyor hele kulturleri dilleri okadar hosuma gidiyorki cok isterim orda okumak :)
Ama amerika cok urkutucu geliyor bana, nezaman insanlik disi, korkunc haberler okusam amerikadan cikiyo yapanlar cokta haber okurum en ünlü katiller psikopatlar hep ordan oyuzden sogugum :/
Ya burdada var tabiki her yerde var ama artik aklima oyle bi islemiski he ve bide surekli okullarindaki kotu öğrencilerin yaptiklari seyleri okuyoruz filmlerinde goruyoruz ya oda yine korkutuyor

Ay iyiymis ya cok iyi ������
Sevdim macaristani, dusunucem cok tesekkur ederim :)

Budapeşte'de turdan ayrı takıldık.Kendi başımıza bir ilçeye gittik(önceden araştırmıştık gezi sitelerinde,elimizde haritayla gezdik).Hiç bir sorun çıkmadı..Hatta metroların kesiştiği karışık bir bölüm vardı labirent gibi.Orda bir macar kızdan yardım istedik,bizi labirent çıkışına kadar götürdü,çok nazikti..Tramvayına bindik rastgele indik..Köprüleri çok güzel..
Ben sevdim.
Dövüz bürosündan Huf alırken ben biraz beklettim.Adam sinirlendi,satmıyorum havalarına büründü,aynı türk gibi:)Metro biletlerini rahatlıkla aldık..Birine bir şey sorduğumuzda adam hızlı hızlı İngilizce anlatıyor.Bizim ingilizce okadar iyi değil..Haritayı göstererk daha iyi yol aldık:)

Son düzenleme:
Simdi macarlarda her ne kadar kabul etmeselerde kökenleri Türk ya kan cekiyo sanirim, bizim insanimiza benziyolar sanki? Oylemi siz daha iyi bilirsiniz, kulturleri, huylari falan... :) bide turkleri pek sevmezler diye biliyorum hatta bi heykelleri vardi yanlis hatirliyosam kusura bakmayin dini liderlerinin ayaginin altinda turk bayragi vardi unlu bi heykelleriydi ?

O heykeli bilmiyorum..Bir sıkıntıyla karşılaşmadık..Ona bakarsan gül abba türbesi de var orda..Estergon kalesinin kalıntıları da var.Türkler genelde görmeey gidiyor o kale kalıntılarını..Tabi bir avusturya almanya insanı kadar soğuk değiller gibi..Az kaldığımız için daha fazla tanıyamadım.Ben sevdim ama.

sen bir okulu kazan canım sonra notları yüksek tut canım daha sonra okullunun yaptığı erasmum sınavına gir canım daha sonrasında eğer kazanırsan çok iyi bir İngilizce ve çok m ama çok güzel notlarınla birleştir bunları o zaman okulunun anlaşmalı olduğu yerleri sana sunacaklar sende birine karar verip gidebilirsin haaa sormayada bilirler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…