Yurtdısında yasayan yada gıden?

Aslinda sende haklisin ama dusunsene milyonlarca insan yasiyor amerikada illa icinden caniler cikiyordur , turkiyedede oluyo bu tur olaylar , ama yinede sen bilirsin canim hayirlisi neyse o olsun

Amerika bana da çok güvenli gelmiyor..Etnik gurup nekadar farklıysa okadar çok güvensiz gibi oluyor..
Seri katiller çok diye biliyorum..Tr de de caniler var,ama seri katil çok az..

Ben erasmusu kolay saniyodum ama baya zormus ya , ortalamanin cok yuksek olmasi gerekiyomus ama tabi ben universiteyi artik su ders calismaktan gina gelen halime ilac olarak gormustum universitede ders çalışmayip kendimi dans, muzik, yabanci dil alaninda gelistirmeyi dusunuyodum ama sanırım yine kurtulamycam saatlerce calismaktan
Universitemide anlasmali oldugu ulkeye gore secmeyi dusunuyodum benim icin gidecegim ulkede onemli oldugu icin onun icin sormustum simdiden :/....

Calisinca olacak diye bisey yok unv farkli gidince anlarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır birde analmıyorum ne bu hırs birdaha gelecekmısın bu yaşa ne olacak bu kadar çalışıp çabalayınca biraz kasma kendini birak herşeyi akışına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…