- Konu Sahibi kardelen086
-
kizlar ben hollandada yasiyorum ama burdaki doktorlara guvenmedigim icin tr de tupbek yaptirmak istiyorum
sorum su acaba tr de bir hafta falan kalmamiz yeterli olurmu tupbebek icin
igneleri falan burda yapsam yumurta toplama isleminde gitsem oraya mumkunmu acaba
simdiden tesekkurler
memoria tüp bebek merkezine hiç gitmedim çok fazla bilgim yok ama geçen sene netten bi arkadaşla görüşmüştüm.eşinde 13.14. kromozomlarda traslokasyon vardı.memorialde tedavi görmüş ve bir kızı vardı.hakkında hayırlısı olsun.sağlıckla kal...tedaviyide memorial de yaptirmayi dusunuyorum bilgisi olan varmi
silanazcim sen kendini uzme bosuna dgerlerinin dusmesinin yolculukla ilgisi yoktur. cok kisi var basta iyi deger birkac gune dusen ya da bir haftaya kimyasal gebelik deniyor ona. ayrica hollanda turkiye arasindaki yolculuk cok az surer, istanbula tup bebek icin gelenler arabayla dort bes saat hemde transfer sonrasi yolculuk yapiyor.
her sey kismet biraz dasen kendini ucaktan diye uzme bosuna diye yazdim. ama bence bu tedavide huzur cok onemli evinizde olmak gbisi olmaz, ben her zaman asiri fiyat farki yoksa bulundugunuz ulkede yaptirin derim, oyle turk doktorlari iyi amerikani kotu gb seylere asla inanmayin bosuna zaten asil labratuvar sartlari onemliki bunun da en iyisinin turkiyede olmasi mumkun degil evet turk doktorlari daha cok konusuyor sanki bu da kadini rahatlatiyor ya da anadilde konusmak herseyi ogrenmek.
ben kadinlar kulubundeki amanin turkiyedeki gb tup bebek merkezleri hicbir yerde yok mitine cok guluyorum turkiyede embroyolog arkadasima anlataiyorum o da psikolojik oyle dusunuyorlar diyor, yoksa avrupa labratuvarlari denkliginde sadece birkac merkez var turkiyede dedi.
ayrica turkiyede tek embroyo konuyor avrupanin genelinde en az iki amerikada da oyle o yuzden kizlar maddi acidan degilse eviniz nerdeyse orda iyi bir merkez bulun bence.
kizlar verdiginiz bilgiler icin cok saolun cok ihtiyacim vardi
benim esimde kromozom bozuklugu var onun icin pgd diye de bi islem yapilcak embriyo transferinden once
cok kararsizim ama
bide burda yaptirmak istesem 1 seneye yakin bekletiyolar hemde o sure icinde dogumkontrol hapi kullanmani istiyolar
oda benim cok canimi sikiyo
yuzde 1 bile hamile kalma sansim varsa kaybetmek istemiyom ki 1 sene cok uzun zaman kaybi
zaten 2senedir olmuyo.
bide herkes tr deki merkezlere cok iyi daha gelismis teknoloji diyo ya
inananin cok kafam karisik
ustelik daha ailemin bile haberi bu olanlardan
onlardan saklamak icin birazda tr de az kalmaliyim bide onlar stres yapsin istemiyom
silanazcim gercekten pahaliymis ama sen nerde rahat edersen orda yaptir. ben biraz karsiyim maddiyat disinda turkiye gidilmesine, ama tabii herkesin nedeni farkli bircok kadin yasadigi memleketin dilini bilmedigi icin gidiyor turkiyeye bu da onemli bir etken.yada formu acan arkadasa bir yil bekle demisler bu da cok onemli bir neden fransada tup bebek konusunda hic kurallar yok cok sukur cok sansliyiz, 4 kez de yuzdeyuz devlet oduyor. ben belki o yuzden de biraz her yeri fransa gb sandigim icin karsiyim.
Insallah dogal hamile kalirsin Allah'in mucizeleri bitmez canim.
ayrica bende memorial da tedavi olacam insallah
burda igne vurumamam ok dediler
konaklamak icin bir yer buldunuzmu?
yokcanim ya konaklama icin bi yerimiz yok
burda bekletmelerinin sebebi sira olmasi tupbebekte
hap kullandirmalarida sana daha once yer ayirdiklari icin cok pahali bi tadavi oldgu icin dogal yoldan hamile kalmani istemiyolar
cunku o zaman sira bosa gitcek baska birinide yazamiycaklar onun icin
sen nasil ayarlamistin konaklamayi
ilgilendigin icin saol canim
yokcanim ya konaklama icin bi yerimiz yok
burda bekletmelerinin sebebi sira olmasi tupbebekte
hap kullandirmalarida sana daha once yer ayirdiklari icin cok pahali bi tadavi oldgu icin dogal yoldan hamile kalmani istemiyolar
cunku o zaman sira bosa gitcek baska birinide yazamiycaklar onun icin
sen nasil ayarlamistin konaklamayi
ilgilendigin icin saol canim
flats in istanbul da güzel daireler var--birine simdi bas vurduk--insallah güzeldir
oraya bizi memorial yönlendirdi--merkeze de yakin
artik ben ignelerimin cogunu burda yapicam--yumurta toplamaya 5 gün kala istanbula ucariz artik
hayirlisi olsun
bu arada fransada arastir derim hem sana daha yakin hem turkiyeden daha ucuz hem de turkiyedeki gb tek embroyo sinirlamasi yok istersen uc transfer bile ediyorlar. toplami american hastanesi gb cok pahali merkezlerde bile 2000 eurodan az. dusun bence canim turkiyeden daha mantikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?