En az 10 gün kalmanızı öneririm o da ameliyattan sonra sorun çıkarsa diye.
Istanbula istediğiniz kişiyle gidebilirsiniz :)
Yok daha olmadım bende avrupadan gideceğim için her şeyi gitmeden halletmem lazım.Tesekkur ederim cevap icin canim peki siz ameliyat oldunuzmu ? Sanki istanbul ankaradan daha pahali gibi dogrumu ?
Merhababen fransada yaşayan bir türk vatandaşıyım ve istanbulda rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum (yazım hataları için şimdiden özür diliyorum)
Bir kaç sorularım var...
- Hangi doktor / hastane ? 2000€ verebilirim (yaklaşık 6000 tl)
- Reşit burak kayan hakkında bilgileriniz varmı ? / Esteworld ve boğaziçi tıp merkezi hakkında peki ?
- Ne kadar süre türkiyede kalmam lazım ve annemle gelebilirmiyim ?
Çok teşekkur ederim
MERHABA BEN REŞİY BEYE 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM,ÇOK MEMUNUM.KENDİSİ ÇOK İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VEİŞİNİN EHLİ BİRİ.HERŞEYDEN ÖNCE ÇOK GÜVEN VERİYOR NE İSTERSENİZ ONU YAPIYOR.BEN TAVSİYE EDERİM KESİNLİKLE :)
Canım dr un ücretleri gayet makul yukarıda yazdığın fiyata yaptırabilirsin ama ben fiyat vermiyim çünkü bunu rica etmşti reşit bey benden :) ama hiç düşünme iletişime geç derim. Tabi önce çalışmalarını incele :) ben çyle yaptım çok araştırdım ama şimdi iyi ki diyorumcanim geçmis olsun yeni burnun hayirli olsun :) sevindim peki ne kadar ödedin aceba ?
Canım dr un ücretleri gayet makul yukarıda yazdığın fiyata yaptırabilirsin ama ben fiyat vermiyim çünkü bunu rica etmşti reşit bey benden :) ama hiç düşünme iletişime geç derim. Tabi önce çalışmalarını incele :) ben çyle yaptım çok araştırdım ama şimdi iyi ki diyorum
Evet cnm ist da adı reşit burak kayan instagramdan bulabilirsin orda çncesi sonrası fotograflarda var :) yani şunu söyleyebilirimki bana göre o çok yüksek meblalara ameliyat yapanlarla eşit güzellikte burun yapıyor ve fiyatlarıda çok iyi bence. İnş yardımcı olabilmişimdir canm :)anladim tatlim ama ilk kez resit bey adini duyuyorum fazla bilgin varmi ? istanbuldami ?
Canım bence sen hocaya tekrar yaz :) hocam çalışmalarınızı çok beğeniyorum size ameliyat olmak istiyorum ama bütcem yetmiı 2250 euro demiştiniz 2000 euro ya yapar mısınız fln die Bence kesin kabul eder.bi sansını dene enazındanAylinmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?