Yurtdisindan gelip burun estetigi olmak

moi je pense à me faire opérer à ankara les filles à istanbul ils exagèrent trop sur les prix ...

Bende Fransada yasiyorum. Belki Turkiye'ye gidecem burnum için.. Baris Cakir ve Nuri Soysali gormek istiyorum. Ama yorum yok burada....

Bende Fransada yasiyorum. Belki Turkiye'ye gidecem burnum için.. Baris Cakir ve Nuri Soysali gormek istiyorum. Ama yorum yok burada....

Ben o iki doktoru hic arastirmadim da cok pahali diye :) 18 bin tl den basliyor diye :))

Ben o iki doktoru hic arastirmadim da cok pahali diye :) 18 bin tl den basliyor diye :))

Nuri Soysal 2500 euros sanirim bence normal fiyat, ( Tuvana Turkay'in burnunu yapti= harika oldu). Baris Cakir evet çok pahali ama kendisi surekli burun yapiyor.

Nuri Soysal 2500 euros sanirim bence normal fiyat, ( Tuvana Turkay'in burnunu yapti= harika oldu). Baris Cakir evet çok pahali ama kendisi surekli burun yapiyor.
Merhaba canım. Yuvana Turkayın burnunu yaptığını nereden biliyorsun? Şüan resimlere baktım,çok güzel olmuş. Ve fiyat ta bana uygun. Acaba Barış Çakır da kaç?

Merhaba, Resit burak Kayani konun sayesinde ögrendim ve bende baktim) gercekten cok güzel yapmis, benim önem verdigim noktaya dikkat cekmesi dahada bi ona dogru yönlendirdi. Bende mesaj atip sordum ücreti ne kadar diye. TL olarak söyledi, ve euroya cevrildiginde senin bütcenin bayagi altinda aslinda. Dogrusu sasirdim neden 2500€ dedigine.

2500 euroysa iyi hic arastirmadigima pahali sanmistiim :) o da yakinda yukselir ozaman tuvanayi yaptiysa.

ben de reşit burak kayan ı daha yeni gördüm burada ama ameliyat yaptıran ve memnun kalan var mı yakın zaman da tavsiyelerinize ihtiyacım var 1 yıldır doktor arıyorum ve hala karar veremedim

Resit burak kayan bayz guzel burunlar yapiyor acaba fiyati suan ne kadar oldu bilen var mi ???

Cnm bende burak beye rinoplasti ameliyatı oldum ve hiç memnun değilim. burun ucum düşük burun sırtı kalın ve kanatlarım geniş. bende instagramdan takip ederek beğenerek gittim görüşmemizde iyi geçti güleryüzlü insanı ısıtıyor ama keşke biraz daha araştırsaydım diyorum.revizyon olacağım kendisine hatasını düzelttirmelimiyim yoksa güvenmeyip başka doktora mı olmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…