bende belcikada yasiyorum konya aksehirden
peki hangi hastanede yaptirdiniz birde sizin sorun neydi
nisa 89 meryem42 alinyazimkaderdimsin tedavileriniz hayirli olsun insaallah en kisa zamanda baslarsiniz ve guzel haberlerinizi aliriz insaalllah bende yurt disindayim gecen sene tr de bir tup bebek yaptirdim buraya gelince kaybettim uc haftalikti bu s ene burda yaptirdim dis gebelik oldu ilkinde normal hamile kaldim oda dis gebeleikti ben artik hamile kalmaya bile korkar oldum cesaretimi cok kaybettim bu defa bazen gitsemmi acaba tr ye diyorum sorununda tam ne oldugunu bilemiyorum ki insaallah bir gun bizde bebeklerimize kavusuruz
ben konyada meramda kaliyorum.mehmet colakoglunda yaptirdim ilk denememi.selcuklu hastanesinde.bizdeki sorun bende pko var esimde varikosel ve sperm hareketliligi az.insallah ikinci denememe ocakta maya tup bebekte baslicam
allah yar ve yardimcimiz olsunturkbayragi
merhaba bayanlar ben fransadayim bir seyi merak ettim yasadiginiz ulkede devlet tup bebegi karsilamiyor mu? burda yuzde yuz 4 kere karsiliyor.
yoksa buna ragmen mi turkiyeyi ozel olarak tercih ediyorsunuz? oyleyse nedenini ogrenebilir miyi? bizde burda asilama ya da tup bebek surecine gecmek uzereyiz. herkese en kisa zamanda saglikli hamilelikler. Insallah gerek bile kalmadan dogal yoldan hamile kaliriz.
merhaba bayanlar ben fransadayim bir seyi merak ettim yasadiginiz ulkede devlet tup bebegi karsilamiyor mu? burda yuzde yuz 4 kere karsiliyor.
yoksa buna ragmen mi turkiyeyi ozel olarak tercih ediyorsunuz? oyleyse nedenini ogrenebilir miyi? bizde burda asilama ya da tup bebek surecine gecmek uzereyiz. herkese en kisa zamanda saglikli hamilelikler. Insallah gerek bile kalmadan dogal yoldan hamile kaliriz.
selam kizlar,bende ilk tedavimi almanyada gördüm,ama malesefki burdaki doktorlarin bilgisi yeterli degil diye ikinci denememi türkiyede uygulamaya karar verdik.
Esim su an türkiyede vede merkezimizle (ankara maya tüp bebek merkeziyle)görüsmesini yapti insallah ocak adetimle ben tedavime basliycam,subat ayinda bende trye gidip orda insallah sonuclandircam.
sana katiliyorum asuman bencede burdaki doktorlarin bilgisi ilgisi yetersiz
bende burda 3 asilma 2 tup bebek denedim ama olmadi
bizde cuma gunu allahin izniyle turkiyeye gidiyoruz insallah hersey yolunda giderse ocak adetimle tedaviye baslicaz allahin izniyle
rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
canim insallah hersey gönlünce olur,tedavin simdiden hayirli olsun güzel ahberlerini beklyioruz ALLAH yüzüne bakar insallah
merhaba bende fransa da yaptirdim 2 kere olmadi embriyolar kaliteli degildi
bizde turkiye de iyi bir hastane de yaptiralim diyoruz belki laboratuar sartlari fark ettirirmi diye
arkadaslar sizce faydasi olur mu
eger gidersek memorial da dusunuyoruz
kismet artik
sagol canim amin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur
cok enterasan dedikleriniz kizlar, neye dayanarak yaziyorsunuz turkiyede olmasi daha iyi derken, aciklarsaniz bizde burda yaptirirken dikkat ederiz o hususlara bana turk doktorum, fransadasin ucretsiz ve bize gore cok daha iyi labratuvar sartlarina sahipler niye bekliyorsun tup bebege gecmeye demisti??? kafam karisti sizin bu tepkilerizden. fransada olanlarin dikkatimi cekmesi gereken konular varsa yazarsa sevinirim.
cok enterasan dedikleriniz kizlar, neye dayanarak yaziyorsunuz turkiyede olmasi daha iyi derken, aciklarsaniz bizde burda yaptirirken dikkat ederiz o hususlara bana turk doktorum, fransadasin ucretsiz ve bize gore cok daha iyi labratuvar sartlarina sahipler niye bekliyorsun tup bebege gecmeye demisti??? kafam karisti sizin bu tepkilerizden. fransada olanlarin dikkatimi cekmesi gereken konular varsa yazarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?