yurtdisindan gelip de turkiyede tup bebek yaptiranlar buraya!!!

sagol keykeycim insallah hepimiz.
bir de rukiyede dene bakalim belki daha rahat olunca farkli olucaktir sonucun. peki gelisim tranferden once mi duruyor tranfer edildikten sonra mi?

sagol tatlim birinci tedavimde ucuncu gun transferi yaptilar bu tedavimde embriyolarda cizikler olusmus
doondurulamaz dediler
ikinci tedavide de ikinci gun transferi olmustum ucuncu gunude gelisim durdu dediler
oyle iste aslinda ucuncuyu yaptirmaya bile korkuyorum
acikcasi burda cok stresli geciyor tedavim her yonden
belki turkiye de yaptirmak daha rahatlatir diye dusunuyorum
hakkimizda hayirlisi olsun

bunun rahatlikla bi ilgisi yok türkiyedeki tedavi sartlari buraya ragmen cok farkli benim merkezim 3 tane embriyodan baska transfer etmiyor migsal ama türkiye 4 de ede bilyior vede onlarin tecrubesi buraya nazaran cok daha fazla,benim burdaki merkezim 40% tutar dedi ama tr bana 60-65 % tutar diyor aradi farka bak.....

asuman ve kekey size katiliyorum kizlar
asumancim yine senin merkez iyiymis benim merkezde sadece 1 tane transfer ediyolar bana neden boyle diye sordugumda yasin cok genc ve ikiz olma ihtimali var diyor birde ikiz bebek dogumlari tehlikeli olurmus
bende akrabalarimdan biri turkiyede tup bebekle ikiz dogum yapti ve bebekleri simdi 2 yasinda simdi diyorum turkiyede cok diyorum burda boyle diyolar
ben ilk denememde dis gebelik oldu
ikincide de test gunumden once kanamam oldu ama kan testinde hamileydim ve bana sadece fitilere devam et dediler igne falan da vermediler
bencede turkiyedeki merkezler daha ilgili birde turklerde cocuk sahibi olmak cok onemli ve bizi iyi anliyolar

canim ben burdaki merkezimde malesef hamile olamadim ama insalalh türkiyede olurum ,ama merkezinin sadece 1 transfer etmesi sacma o tek bile ikiz ola bilir diye bilyiorum ben ,bence hic kendini yipratma burda türkiyede yap canim...

Hepinize merhabalar ben ingilterede yasiyorum... Malesef bizde normal yollardan cocuk sahibi olamayacagiz.... Gecen hafta ozel doktora gittik ve tup bebek dedi..... arkadaslar benimm bu konuda hic bi bilgim yok su an arastiriyorum. Bizde Turkiye ye gitmeti dusunuyoruz mart/ nisan gibi burda fiyatlar cok ucuk eger burda denersek yaklasik 25 bin i buluyor... Lutfen tecrubelerinizi ve deneyimlerinizi paylasin....... Simdiden tesekkurler

canim ben burdaki merkezimde malesef hamile olamadim ama insalalh türkiyede olurum ,ama merkezinin sadece 1 transfer etmesi sacma o tek bile ikiz ola bilir diye bilyiorum ben ,bence hic kendini yipratma burda türkiyede yap canim...

insallah oyle yapcaz cuma gunu gidiyoruz turkiyeye insallah ocakta da baslicaz allahin izniyle

insallah oyle yapcaz cuma gunu gidiyoruz turkiyeye insallah ocakta da baslicaz allahin izniyle

canim yollun acik olsun insalalh tedavin güzel sonuclanir güzel haberlerini bekliyoruz turkbayragi bayragmiz insallah sanada ugrulu gelir......

kizlar sayfa terkedilmis gibi nerelerdesiniz hpiniz yeni ylil kutlu olsun insallah bu yil bize ugurlu gelir

kizlar ben tedavimin ilk adimlarini atmaya basladim,sagolsun merkezim benim telefondan olsa bile yönleniriyor benimki uzun pro olaca icin simdiden basladim insallah 2010 hepimiz icin hayirli olur

kizlar ben tedavimin ilk adimlarini atmaya basladim,sagolsun merkezim benim telefondan olsa bile yönleniriyor benimki uzun pro olaca icin simdiden basladim insallah 2010 hepimiz icin hayirli olur

tedavin hayirli olsun canim insaallah sonu bebeislerle biter canim neler yapacaksin si,mdi tr yemi gideceksin tekrar hayirli olsun

Merhaba, beni hatirlayan hatirlar insallah, bu pazartesi geldik bizde Istanbuldan, bugun benim trasferimin 6 gunu duallariniza ihtiyacim var ne olur eksik etmeyin ha bu arada herkesin yeni yili hayirlara vesile olsun Allah hepimizin yuzunu ve kucagini doldursun Insallah AMINNNNNNNN

merhaba kizlar öncelikle hepinizin tedavisi hayirli olsun ben avusturyada yasiyorum gecen ay bende mikroenjeksiyon yaptirdik ama sonuc malesef negatiff. bende türkiyede yaptirmak isterdim ama simdilik düsünmüyom bende burda almancayi pek bilemedigim icin her seyi konusamadim yanimda hep bi arkadasimla gittim sagolsun o bana yardimci oldu.bende burdaki doktorumdan fazla memnun kalmadim cünki cok konuskan deildi. tamam elinden geleni yaptigina inaniyorum ama fazla ilgilenmedigini düsünüyorum. transferden sonra neden ilac yasakki ben onu anlamadim tutunsun diye benim doktorum transferin ikinci günü iyne vermisti bi tane onu vuruldum onun yanisira tablet vermisti.ama iste ALLAH ol diyecek olacak herkesin doktoru farkli yöntem kullaniyo ama sonuc yinede ayni bence tr yede yaptirsaydim önce ana dilimi konusacagim icin herseyi rahatlikla konusurum sorarim diye düsünmüstüm kismet baska sefere insALLAH ALLAH herkese hayirli evlatlar versin insALLAH sonucunuz pozitiv olur kizlar

canim tedavin hayirli olsun insallah sonucun pozitiv olur YÜCE RABBIM bebegine sag saglim kavustursun saglikla kucagina alirsin seninde yeni yilin hayirlara vesile olur insALLAH KAC embriyo transfer edildi

allah yardımcımız olsun...ben aralıkta bu konuyu baslattıktan sonra kı ılk denememde hamıle kaldım. ama bagırsak enfeksıyonu gecırdım ve ateslendım 6 gece hastanede yattım ve maalesef bebek hemen dustu. sımdı dondurulmusla denıycem ama 1 embrıo konulacagı ıcın pek bı heyecanım yok. heyecanımı onumuzde aylarda kıbrısa saklıyorum acıkcası. o yuzden sadece embrıoyu koysunlar bakalım...yanı su anda bıraz rahatım. ama allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…