keykey son olarak bir sey takildi gozume yazinda, turkiyedeki sakin orda denemeyin der tabii cunku para kazanicak sizden, labrutavarin fransa sartlarindan daha iyi olmasi nasil mumkunki??? tum teknolojiyi avrupadan ozellikle fransadan getirtiyorlar ya da almanyadan. her ulkede de mutlaka cok cok iyi merkezler vardir buna eminim ama genelleme yaparak turkiyenin burdan daha iyi teknolojiye sahip olmasi mumkun degil.ama sdece dil konusu turkiyeyi secmeye ya da senin kendini turkiyede daha rahat hissetmen turkiyeyi tercih etmende yeterli bir neden tabii.
paristeysen sana kendi dotorumu onerebilirim.
Insallah en yakin zamanda mujdeyi verirsiniz kizlar, kendinizi turkiyede daha rahat hissediyorsaniz bu neden bile yeterli zaten.
asuman ve kekey size katiliyorum kizlar
asumancim yine senin merkez iyiymis benim merkezde sadece 1 tane transfer ediyolar bana neden boyle diye sordugumda yasin cok genc ve ikiz olma ihtimali var diyor birde ikiz bebek dogumlari tehlikeli olurmus
bende akrabalarimdan biri turkiyede tup bebekle ikiz dogum yapti ve bebekleri simdi 2 yasinda simdi diyorum turkiyede cok diyorum burda boyle diyolar
ben ilk denememde dis gebelik oldu
ikincide de test gunumden once kanamam oldu ama kan testinde hamileydim ve bana sadece fitilere devam et dediler igne falan da vermediler
bencede turkiyedeki merkezler daha ilgili birde turklerde cocuk sahibi olmak cok onemli ve bizi iyi anliyolar
canim ben burdaki merkezimde malesef hamile olamadim ama insalalh türkiyede olurum ,ama merkezinin sadece 1 transfer etmesi sacma o tek bile ikiz ola bilir diye bilyiorum ben ,bence hic kendini yipratma burda türkiyede yap canim...
insallah oyle yapcaz cuma gunu gidiyoruz turkiyeye insallah ocakta da baslicaz allahin izniyle
canim yollun acik olsun insalalh tedavin güzel sonuclanir güzel haberlerini bekliyoruz turkbayragi bayragmiz insallah sanada ugrulu gelir......
INSALLAH canim hepimiz guzel haberlerle doneriz evlerimize allahim hepimizin yolunu acik etsin yuzumuzu guldursun insallah
kizlar ben tedavimin ilk adimlarini atmaya basladim,sagolsun merkezim benim telefondan olsa bile yönleniriyor benimki uzun pro olaca icin simdiden basladim insallah 2010 hepimiz icin hayirli olur
tedavin hayirli olsun canim insaallah sonu bebeislerle biter canim neler yapacaksin si,mdi tr yemi gideceksin tekrar hayirli olsun
Merhaba, beni hatirlayan hatirlar insallah, bu pazartesi geldik bizde Istanbuldan, bugun benim trasferimin 6 gunu duallariniza ihtiyacim var ne olur eksik etmeyin ha bu arada herkesin yeni yili hayirlara vesile olsun Allah hepimizin yuzunu ve kucagini doldursun Insallah AMINNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?