- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
2.defa getirmeyebilirler öyle bir zorunluluğu yok diye biliyorum
benim işyerim aras ile anlaşmalı ve muhakkak günde 2 kere gelirler " adres bulunamadığı için" yazısı gelmişti telefonumu
telefon açtım 2 günde kaç kere geldiniz (dosyayı ayrı, ağır şeyleri ayrı kişi getiriyor) ne demek adres bulunamadığı için dedim getirdiler
bu kargocuların hepsi böyle bence
geçen özel kargomu eve yönlendirdim ama gönderen vazgeçti galiba diye hiç sorgulamadım adana dan bana kargo 14 yada 15.gündü getirildiğinde (aras/geçen yıl oldu)
bir keresinde de 6 yıl önce kargocuya kapıya kadar dediği için arkadaş, gidip kargodan almadım çok küçük birşeydi amasya dan bana gelmesi 5 gün sürdü..birçok kez araduım (aras)
(ben istanbul da oturuyorum)
biz işyerinde bir kargo gönderiyoruz merkez şube alıcılı 3 günlük süre var gelip almazsa geri göndeririz diyorlar
birde karabük e 4 ay önce kargo gönderdim günaydın yazalım hızlı gitsin dediler dedim orada havalimanı yok gitmez, gidecekse yazın uçak kargo yzdılar kargo bir sonraki gün 5 de teslim edildi.. ama benden ücret tahsil etmeye geldiklerinde günaydın parası alındı(aras hergün gelip gittiği için gönderici ücretli gönderdiğim şeyler birkaç gün sonra tahsilat yapılıyor hergün görüyor aynı yerdeyim çünkü, oyüzden birkaç gün sonra tahsil etti)
Yok çalıştığım şirketle anlaşmasi bu iki kere getirme zorunlulugu var ona gore para aliyolar