Yurtici kargo rezilligi

2.defa getirmeyebilirler öyle bir zorunluluğu yok diye biliyorum
benim işyerim aras ile anlaşmalı ve muhakkak günde 2 kere gelirler " adres bulunamadığı için" yazısı gelmişti telefonumu
telefon açtım 2 günde kaç kere geldiniz (dosyayı ayrı, ağır şeyleri ayrı kişi getiriyor) ne demek adres bulunamadığı için dedim getirdiler

bu kargocuların hepsi böyle bence
geçen özel kargomu eve yönlendirdim ama gönderen vazgeçti galiba diye hiç sorgulamadım adana dan bana kargo 14 yada 15.gündü getirildiğinde (aras/geçen yıl oldu)
bir keresinde de 6 yıl önce kargocuya kapıya kadar dediği için arkadaş, gidip kargodan almadım çok küçük birşeydi amasya dan bana gelmesi 5 gün sürdü..birçok kez araduım (aras)
(ben istanbul da oturuyorum)
biz işyerinde bir kargo gönderiyoruz merkez şube alıcılı 3 günlük süre var gelip almazsa geri göndeririz diyorlar

birde karabük e 4 ay önce kargo gönderdim günaydın yazalım hızlı gitsin dediler dedim orada havalimanı yok gitmez, gidecekse yazın uçak kargo yzdılar kargo bir sonraki gün 5 de teslim edildi.. ama benden ücret tahsil etmeye geldiklerinde günaydın parası alındı(aras hergün gelip gittiği için gönderici ücretli gönderdiğim şeyler birkaç gün sonra tahsilat yapılıyor hergün görüyor aynı yerdeyim çünkü, oyüzden birkaç gün sonra tahsil etti)

Yok çalıştığım şirketle anlaşmasi bu iki kere getirme zorunlulugu var ona gore para aliyolar

Yok çalıştığım şirketle anlaşmasi bu iki kere getirme zorunlulugu var ona gore para aliyolar
bölge müdürlüğünü aradın mı.
ben de çok sorun yaşıyorum yurt içi kargo ile.
geçen bir kargo göndericem.bir eşya.telefonda yaklaşık fiyat sordum ona göre evden aldılar.
sonra şubeden tekrar arıyolar fiyatı o değil bu olacak diye.
eşyanın bedeli 200 tl kargosu 350 tl.
valla cıngar çıkardım telefonda yalan değil:))
sonra iptal ettik tabi.
bu sefer de eve getirmeyiz gelin alın şubeden diyolar.
valla tepemi attırmayın dedim holdingden başlar bölge müdürlüğünüze kadar her yeri ararım
getirmeyin de görüşürüz.dedim.size yrn saat 12 ye kadar süre veriyorum dedim:))
eh tabiki paşa paşa getirdiler.
bunlara bazen böylesi gerekiyor.
sen de aramadıysan şimdiye kadar bölge müdürlüğünü arayıp biraz sesini yükselteceksin.

Kapida odemeli birsey alinca eller mahkum getiriyorlar;) yasasin kapida odeme hahaha
Bakalim bugun ben de bir kargo bekliyorum yurticinden, basima neler gelecek Allah bilir;)
Mumkun olsa da secmesek, cogu alisveris sitesini aramisligim vardir gerekiyorsa 15tl odeyeyim ama baska kargo seceyim neden oyle bir sans tanimiyorsunuz madem kargoyu ben oduyorum secme sansim da olmali diyorum.

Geçenlerde bu kargo firmasından anneme bir şeyler gönderdim ödemiştim kargo ücretini işgüzar çalışan anneme 5 lira ücreti var demiş. Laan 5 lira için yalan söylemeye değer mi ya? Çalışanların ne yaptığından haberi olmayan rezil firma. Adamın ihtiyacı vardır belki diye sustuk büyütmedik. Ben susmazdım da anacım acıdı.

Back
X