Arkadaşlar merhaba ben isim vermek istemediğim bir kyk yurdunda kalıyorum Zeren Ertaş olayına çok üzülüp tepkimizi belli etmek için protesto yaptık yurtta ve güvenlik bize idari adli işlem başlatılacağını söyledi daha sonra kk ve çeşitli haber sayfaları bizi paylaştı dün gece yurtta idareci bir kadın özelden pazartesi idareye gel diye mesaj attı zaten öncesinde de katılanların hakkında işlem başlatılıp atılacakları iddiaları dönüyordu dünde bir arkadaşım yine aynı kadını isim alıp odaları gezerken görmüş böyle bir hakları var mı?Avukat arkadaşlar ya da bilgili arkadaşla yardımcı olabilir mi?
Teşekkür ederim babamda sakin ol atamazlar dedi aynı gece kapımıza polis diktiler tehdit edildik içeri girmeyene kelepçe takılır gibisinden daha sonrasında asansörümüz bozuldu 4 kız kaldı içeride itfaiye gelmişAsla hakları yok. Sakin ol. Bir şey yapmaya kalkarsa kendisi işinden olacak hale gelebilir.
Ama biz haklıyız bütün haber sayfalarına çıktık herkes il müdürünü yuhladı atarlarsa atsınlar gider apart tutarım ama benim gibi olmayanlar olabilir maddi durumsuzluktan birazda onlar için sormuştumKovarlar. Ben 2013 yılında okudum, gezi haziranında mezun oldum. O zamanlar sık sık protestolar olurdu, adı duyulan da yurttan kovulurdu, bursu kesilirdi vs
Sakın bir şey imzalama, böyle bir şey olursa da twitterdan sesini duyur, eksisozlukte yazan biri varsa başlık açsın falan. Ancak o zaman hakkını arayabilirsin malesef
Teşekkür ederim babamda sakin ol atamazlar dedi aynı gece kapımıza polis diktiler tehdit edildik içeri girmeyene kelepçe takılır gibisinden daha sonrasında asansörümüz bozuldu 4 kız kaldı içeride itfaiye gelmiş
İl müdürü dedi ki binmeyin asansöre korkuyorsanızGözünüzü korkutmaya çalışıyorlar sadece. Daha fazla protesto yapılmasın önünü alamayız diye düşünüyorlar aklınca. Korkmayın bir şey olmaz. Asansör konusunda çook dikkatli olun lütfenAsansörü kullanmayın diyip kenara çekiliyorlar maalesef düzeltecekleri falan yok.
Çok teşekkür ederimBu kadınla bir daha muhattap olursanız, yakınıza yaklaşırsa hemen telefonu açıp kameradan görüntü çekmeye başla, normal elinde tut telefonu, direkt kadını çekme. Bir sıkıntı yaşarsanız elnizde delil olsun.
gerçekten öyle sıra bize de geleceknormalde atarlar ama şu an tutuştukları için hiç bir halt yiyemezler
yemeye kalkarlarsa ortalığı ayağa kaldırın
susup oturmayın
sıra size de gelecek
Ben sizin haksız olduğunuzu iddia etmiyorum, tabii ki haklısınız. Zaten esas o yüzden atarlar.Ama biz haklıyız bütün haber sayfalarına çıktık herkes il müdürünü yuhladı atarlarsa atsınlar gider apart tutarım ama benim gibi olmayanlar olabilir maddi durumsuzluktan birazda onlar için sormuştum
Birşeyleri kırıp dokmediyseniz birşey yapamazlar bence.Arkadaşlar merhaba ben isim vermek istemediğim bir kyk yurdunda kalıyorum Zeren Ertaş olayına çok üzülüp tepkimizi belli etmek için protesto yaptık yurtta ve güvenlik bize idari adli işlem başlatılacağını söyledi daha sonra kk ve çeşitli haber sayfaları bizi paylaştı dün gece yurtta idareci bir kadın özelden pazartesi idareye gel diye mesaj attı zaten öncesinde de katılanların hakkında işlem başlatılıp atılacakları iddiaları dönüyordu dünde bir arkadaşım yine aynı kadını isim alıp odaları gezerken görmüş böyle bir hakları var mı?Avukat arkadaşlar ya da bilgili arkadaşla yardımcı olabilir m
Atsınlar haklıyızAtarlar onayladığınız yurt kurallarında zaten yazıyor atilabileceginiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?