- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
iinşallah izleyip ve görecez bakalım :))Taş üstünde taş bırakmayacak. Nereden mi biliyorum? Benim bıdık da emeklemeye başladığından beri mütemadiyen dağıtıyor. Ne zaman durulacak diye bekliyorum bakalım :) hayırlıca yürür inşallah sizinki de
Ikızlermı :) nasıl bı duygu ilk yürüyuslerını görmek veya zorlanıyomusun simdiBnmkiler 7 aylık doğdu, 16 aylık yürüdüler.
Aynen ya ben o ellrındrn tutup yürümeyi çok nadir yapıyorum. Bundan sonra hergun yapıcamElinden tutup yürütmeye erken başlayanların bebekleri erken yürüyor bence. Kendi haline bırakanlar biraz gecikebiliyor. Bol bol yürütün
3üzler:))) zor tabiIkızlermı :) nasıl bı duygu ilk yürüyuslerını görmek veya zorlanıyomusun simdi
Oyy masallah Rabbim bagıslasın :)) öp benım yerime minikleri3üzler:))) zor tabi
Yaklasik iki ay olduAyy hadi insallah darısı benımkının basına .Ayakta durmaya nezaman basladı
Benimki 13 aylıkken bır kac saniye ayakta da durmuyordu.Kızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
Soruyolar valla hala yurumuyomu diyeKarpuzlu araba çocuğun yanında bu hala yürümüyor mu diye soran varsa o da çocuk için bi etkenmiş daha önce bi yerde okumuştum
Oo 20 ay nasıl endıselenmıssındir şimdi .Oğlum 20 aylık yürüdü kızım da 14
Annem beni de cok endişelendirmişti. Oğlum da hiç yürümüyor değildi tedbirli bir çocuktur o yüzden sanırım emeklemeyi tercih ediyordu. Mesela odanın içinde yürüyordu başka odaya gideceği zaman emekliyordu. Öyle bir anda da kalkıp yürümedi günden güne arttırdı ve yürürken de hiç düşmediOo 20 ay nasıl endıselenmıssındir şimdi .
13 aylıkken yürüdü benim oğlum.Kızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?