- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Oo 20 ay nasıl endıselenmıssındir şimdi .
10. ayı bitmişti erken yürüdü erkne konuştu benim kızımKızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
Cocukları karşılaştırmak akıllıca değil. Zamanı gelince yürür , yapar der bizim doktor:)Kızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
Ayy bak onu yapmıyorum işte cok nadirdir öyle yaptıgım haklısın denicem :) ben simdide peşinden dolanıyorum bi mutfaga gidiyorum odaya girdiğimde ya koltuğun arkasından ya da besıgın arkasında buluyorum. Bi dk yerinde durmuyo sıpa
15aylıkken yürüdü.suan 20aylık olmak üzereKızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
Bebeğini sakın yalnız bırakmaAyy bak onu yapmıyorum işte cok nadirdir öyle yaptıgım haklısın denicem :) ben simdide peşinden dolanıyorum bi mutfaga gidiyorum odaya girdiğimde ya koltuğun arkasından ya da besıgın arkasında buluyorum. Bi dk yerinde durmuyo sıpa
cani oyle istiyo demek ki. cocuk ayakta duruyo siraliyo hatta saniyelik de duruyosa sikintisi yok belli ki.Kızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
Oğlum 7 aylık sıralamaya başlamıştı kendini iyice garantiye aldı ve 9 aylıkken de yürümeye başladıKızlar bebeğiniz nezaman yürüdü .Benimki 13 aylık arada ayakta bi kaç saniye durabiliyor ama daha yürümedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?