yürümüyor:( anneler bi bakin:(

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
mrb kizlar 3 yasinda kizimla carsida gezerken hemen kucak istiyor dopmustan iniyoruz daha iki adim yurumeden yoruldum kucana al diyor alincada ben gezidgimden bise anlamiyorum alisveris yapamiyorum.ter icinde kaliyorum cok mutsuz oluyorum o da ben de..bebek arabasi kullan diceksiniz..bitane var ama cok agir hantal gibi dolmusta da cok yer japliyor kapatinca bile..sanki şöförler bi gicik oluyor bebek arabasiyla binenlerle ugrasmak istemiyor gibime geliyor gecen biranesi hadi hadi cabuk diye sesini yukseltti hatta.arabayimi.yerlestirim cocugu mu g7venli sekilde dolmusa bindirim asabi soferlerlemi ugrasim dusuncesiyle muhatap olmuyorum bende.simdi size sorum baston cocuk arabasi kyllanisli mi sizce alayimmi..kac yasa kadar biner..dolmuslara sigdirmak kolaymi..carsi icinde her delige girermi:) ben gezmeyi severim her magazayi girerim.mutlaka :)...lutfen veni bu deryten kurtarin tecrubelerinizle

Hafif bir araba alin bence kesinlikle baston iyi olur...bizde vardi hantal bir araba onun yerine chicco lite way aldim küçüktü oğlum tek elle kapatıp otobüse minibüse biniyordum ki baston daha küçük ve hafif rahat edersiniz.

Al tabi. Benim 6 yaşındaki oğlum bile yorulduğu zaman biniyor

Yavrucak yoruluyor iste gezmeyi de seviyormussunuz hem arabada bence daha guvenilir siz bisey bakarken yaninizdan gidiverir..su da aklima geldi korkuyor olabilir kaybolacam diye etrafta kalabaliktir kucaginda guvende hissediyordur kendini.

Bence küçük katlanabilir bebek arabası alın kolay olur :) marka ismi veremeyeceğim bilmiyorum fakat bebek mağazalarında görürsünüz illaki ince kumaş oluyor çok pratik kolay açılıp katlanıyor
Bu arada kızınızı benim kızıma benzettim benimki bir yaşında yürümüyor henüz ama hareketsiz
Yiyip içip yatmayı sever emekler fakat genellikle hep benim yanımda yatar oturur keyifçi :)
Kimi çocuk hareketli oluyor durduğu yerde durmuyor kimi çocuklar ise bizim kızlar gibi yürümeyi hareket etmeyi sevmeyen birazcık tembel oluyor
O yüzden tombul benim kız yediklerini eritemiyor hareketsiz
Sizde 2 sene sonraki halimi görür gibiyim benimki de 3 yaşında olsada heryere araba isteyecek gibi duruyor

Baston tarzı çok rahat oluyor gerçekten, taşıması çok kolay, katlaması çok kolay, sürmesi de yormuyor. Çocuğunuzun da hemen yorulması çok normal bacak boylarınızı bir kıyaslarsanız anlarsınız, sizin bir adımınız kim bilir onun kaç adımına denk geliyor.

kucacgına al beni dediignde almazsan bu işi çözersin. baston da iyi fikir ama cocuk bu sefer hiç yürümeyecek... sana gene külfet. diren cocugu kucagına alma. aglasın yurümesin tepinsin ama kucagın alma. bekle. kararlı ol.

ama bazi durumlarda hak veriyorum canim uzuluyorum pesimd3 yurumek zorunda degil birakmaya yerde yok heryerde pesimde yawtum..bazen abartiyor dolmustan ininc3 kucama al diyor o durumlarda almiyorum canim

Alıştırın yürümeye önce kısa kısa sonrada uzun mesafeli
Ne arabası ne kucağı 3 yaşında gayette iyi yürüyebilir ve yorulmak nedir bilmez bu yaştaki çocuklar
Kendime kızdım çok sert olmuş bu yorum
Ama annesi yürümek sağlıklıdır yürüsün

sürmesi yormuyor d3hilmi...diger buyuk bebek arabasi surmesi cok agir ya gic sevmiyorum..yorulmasi tabi normal can8m uzuluyorum hep kucamda zatn asla zorla yurutmemki

Benim oglanda böyleydi sürekli kucak isterdi kollarim kopardı çünkü hep arabaya bindirirdim bence yürümeye alistirin benimki 5 yaşına geldi hemen yoruluyor alistirmadigimdan ben çözümü Soyle bulmuştum yakın bi parka gittik daha evden çıktığımız an kucak istedi almadım hayır yuruyceksin dedim ağlaya ağlaya gitti hiç almadım kendin yuruyebilirsin biyudun artık dedim 2 yaşındaydı o zaman gelirken de almadım ağladı kararlı şekilde ben gidiyorum dedim 1-2 adim attım pesimden geldi o gün son oldu bidaha çıktığımızda hiç aglamadi kucak istemedi arabayida nadiren kullandım artık alissin diye

canim yeteri kadar yuruyor sagluk icin de bazi durumlarda yorulmasi normal islerim oluyo carsida falan ..bide bacafi agriyor v7 aralar simdi gecti cok sukur de gecen yururlen yine tutuyodu bacagini

hadi ya ama yinede almak istiyorum canim bastonu cybku baz3n carsida uzun uzun islerim oluyor yazik gercekten yuruyemiyor ya bilniyorum kiyamiyorum srf yorulmasin diye bende karinca gibi yuruyorum o yururken ozamanda gun bitiyo

benimki cok zayif ama harekeyli de

oylemi canim cocuk kax yasinda peki suan...agir oluyormu surerken canim kolaymi kullanmasi
4.5 yaşında gayet güzel kullanılabilir çok bi ağırlık olmuyor zaten bu yıl pek kullanmadik benimki yürümeyi sever ama ihtiyacım olsa kullanılabilir bir şekilde duruyor çok pratik tek elle aç kapa çok basit

ama bazi durumlarda hak veriyorum canim uzuluyorum pesimd3 yurumek zorunda degil birakmaya yerde yok heryerde pesimde yawtum..bazen abartiyor dolmustan ininc3 kucama al diyor o durumlarda almiyorum canim
cok yoruluyorsa evet alacaksın. yada sen az gezeceksin.
ve hala baston iyi fikir.

Yavrucak yoruluyor iste gezmeyi de seviyormussunuz hem arabada bence daha guvenilir siz bisey bakarken yaninizdan gidiverir..su da aklima geldi korkuyor olabilir kaybolacam diye etrafta kalabaliktir kucaginda guvende hissediyordur kendini.
korku zannetmiyorum canim elimi siki siki tutar cunku ama bazen kalabalik artinca ven kendim hemen alirim kucama guven vermek icin..ama dedigin gibi daha guvenli arabalar allah korusun gider falan...ama baston da guvenli mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…