- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
peki canim japanmis haliyle dolmusta yer kapliyormu..kenarda olmalu bitane saniriim aliyorum:)4.5 yaşında gayet güzel kullanılabilir çok bi ağırlık olmuyor zaten bu yıl pek kullanmadik benimki yürümeyi sever ama ihtiyacım olsa kullanılabilir bir şekilde duruyor çok pratik tek elle aç kapa çok basit
peki surmesi zor olmuyor mu canim 6 yaş bide :dAl tabi. Benim 6 yaşındaki oğlum bile yorulduğu zaman biniyor
canım yürür sen kiyamadigindan yürütmek istemiyorsun ama bence yurut araba ya herzaman bindirme bence benim oğlan 5 yaşında hiç yürümek istemiyor hemen yoruluyor az fazla yuruse gece bacaklarim ağrıyor diye ağlıyor bende hep arabayla gezdirdigimden zorluğunu şimdi yaşıyorum bence yurut bol bolhadi yaama yinede almak istiyorum canim bastonu cybku baz3n carsida uzun uzun islerim oluyor yazik gercekten yuruyemiyor ya bilniyorum kiyamiyorum srf yorulmasin diye bende karinca gibi yuruyorum o yururken ozamanda gun bitiyo
kapanmış hali hemen hemen bir soba borusu genişliğindepeki canim japanmis haliyle dolmusta yer kapliyormu..kenarda olmalu bitane saniriim aliyorum:)
Evet çok rahat oluyor sürmesi. Kaldırımkara çıkarması ve hatta merdiven çıkması bile çok kolay oluyor. Zaten öyle pahalı da bir şey değil.sürmesi yormuyor d3hilmi...diger buyuk bebek arabasi surmesi cok agir ya gic sevmiyorum..yorulmasi tabi normal can8m uzuluyorum hep kucamda zatn asla zorla yurutmemki
Bindirip gezdirmiyoruz canım :) arada oturup dinleniyor kardeşi kullanmadığı zaman. Onu bile taşıyor demek istedim. Çok kullanışlı baston pusetler.peki surmesi zor olmuyor mu canim 6 yaş bide :d
peki dolmasa falan binerken sikinti oluyormj canim4.5 yaşındaki kızımda yürümez hemen yorulur. bastonsuz çıkmam dışarı asla
merdiven cikma da mi kolay vay be ins alicam en kisa zamanda canimEvet çok rahat oluyor sürmesi. Kaldırımkara çıkarması ve hatta merdiven çıkması bile çok kolay oluyor. Zaten öyle pahalı da bir şey değil.
hadi yaa bi resmini falan gorsem keske nette var ama o da buyuk feliyo gozume kapanmis halikapanmış hali hemen hemen bir soba borusu genişliğinde
şu an komurlukte canım kusura bakma kışın kullanmadigimiz için yoksa atardim tabi bir resimhadi yaa bi resmini falan gorsem keske nette var ama o da buyuk feliyo gozume kapanmis hali
Çok rahat alabilirsinizmrb kizlar 3 yasinda kizimla carsida gezerken hemen kucak istiyor dopmustan iniyoruz daha iki adim yurumeden yoruldum kucana al diyor alincada ben gezidgimden bise anlamiyorum alisveris yapamiyorum.ter icinde kaliyorum cok mutsuz oluyorum o da ben de..bebek arabasi kullan diceksiniz..bitane var ama cok agir hantal gibi dolmusta da cok yer japliyor kapatinca bile..sanki şöförler bi gicik oluyor bebek arabasiyla binenlerle ugrasmak istemiyor gibime geliyor gecen biranesi hadi hadi cabuk diye sesini yukseltti hatta.arabayimi.yerlestirim cocugu mu g7venli sekilde dolmusa bindirim asabi soferlerlemi ugrasim dusuncesiyle muhatap olmuyorum bende.simdi size sorum baston cocuk arabasi kyllanisli mi sizce alayimmi..kac yasa kadar biner..dolmuslara sigdirmak kolaymi..carsi icinde her delige girermi:) ben gezmeyi severim her magazayi girerim.mutlaka :)...lutfen veni bu deryten kurtarin tecrubelerinizle
dolmuş gelmeden önce arabayı katlarım . sıkıntı olmuyor artık söz dinliyor.peki dolmasa falan binerken sikinti oluyormj canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?