Yürür mü bu evlilik

Ayy offf yok laf anlatılmıyor. adamlarla zoru olan sizsiniz her cümleyi mecazda olsa gerçek anlamına çekiyorsunuz.
Şimdi neye üzüldüm biliyomusunuz
Sizin fikrinizi savunmadığım için yorumumu alıp bana sataşmanıza rağmen size uyup cevap yazmamam gerekirdi. Halbuki kadınlar klubune dert anlatıp dert okuyup çözüm sunarmıyım birine iyi gelirmiyim diye giriyorum. Şu hayatta iyi niyet beslemeyen insanlarla zaman kaybetmek kadar acı birley yok.

Şimdi neye üzüldüm biliyomusunuz
Sizin fikrinizi savunmadığım için yorumumu alıp bana sataşmanıza rağmen size uyup cevap yazmamam gerekirdi. Halbuki kadınlar klubune dert anlatıp dert okuyup çözüm sunarmıyım birine iyi gelirmiyim diye giriyorum. Şu hayatta iyi niyet beslemeyen insanlarla zaman kaybetmek kadar acı birley yok.
Hııı .. ok.. Biz kötüyüs sen dünya iyisisin (!)
Devam et böyle..

merhaba, işlerin iyiyken bir anda kötüye gitmesi eminim ki çok zor ve yıkıcıdır. ama arkadaşların da söylediği gibi gerizekalı vs demeniz bence de hoş olmamış. siz ona böyle giderseniz o iki katını uygular. her evlilikte tartışmalar olur ben de yaşıyorum ara ara ama asla hakarete vurmuyorum siz de vurmayın. ilk başlarda bu özel durumunuza anlayış gösterse de sizin bu şekildeki tavırlarınız ona yanlış şeyler düşündürebilir sizi yanlış anlayabilir. tartıştığınız konuda o haklıysa gidin sakince konuşun eğer haksızsa da oturun konuşun çünkü işi hakaret boyutuna taşımışsınız. bu seferlik orta yolu bulmanız gerekiyor diye düşünüyorum. ama şiddet konusunda kesinlikle taviz vermeyin ve asla kendinizi ezdirmeyin..

2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
kardeş kısa ve net sen haksızsın. hiç bir çaba göstermeden sürekli anlayış bekliyorsun. tedavi olmayı reddettiğini düşünüyorum sürekli erteliyorsun. bu böyle gitmez. eşin senden her an boşanmak isteyebilir hazır ol.

babaniza cok bagli bir insanmisinizz ? bilincaltinda babasina bagli ,babasini cok seven insanlarin bu tur sikintilari oluyorda..

Yok artk yaaa bunları ne düşündüm ne söyledm söylemediğim şeyler üzernden üstüme gelyorsunuz hakkımı helal etmyorum size.. seviyesizliğiniz yazdığınız son cümlenizle daha çok belli oluyor Allah ıslah etsin..
tartışmanızı yeni gördüm ama bana da takmış kafayı ben görmezden geldiğim halde baktım beğenmedimler gözüküyo hanfendiden şimdi :dondurma: :dondurma: bilerek yapıyo bence görmezden gelin sinirinizi bozmayın :)

tartışmanızı yeni gördüm ama bana da takmış kafayı ben görmezden geldiğim halde baktım beğenmedimler gözüküyo hanfendiden şimdi :dondurma: :dondurma: bilerek yapıyo bence görmezden gelin sinirinizi bozmayın :)
Gece gece sinirlerimi hoplattı 😁😂😂 Hayır anlasada cevap verse içim gam yemeyecek kaliteli tartışma yaşandı diyeceğm ama oda yok 😂😂😂 Neyse bıraktım zaten herkes kendisini bilir 😁😂

2 yıllık evliyim vajinismusum. eşimle sayısız tartışmalarımız oldu . Bayağı uzun süredir çok iyiydik aramız süperdi gülüp eğleniyırduk. Taki bugüne kadar daha doğrusu 5 gündür aramız limoniydi ufak Bi sebepten bende kaba davrandığı için uzak duruyordum biraz. bugün tamamen patlak verdi uyuyorum sabahın köründe testere çekiç almış bişeyler yapıyo bende söylendim bana inat yapıyorsun dedim gerizekalı karantina bitse de işine gitsen rahatlasam dedim söylendim o ise üzerime yürüdü kes sesini konuşma artık dedi konuşurum dedim ozaman ağzını dağıtırım senin sabrediyorum kaç gündür beni çileden çıkarma dedi elini kaldırdı vurmadı ama daha sonra Bi daha elini kaldırırsan yüzümü göremezsin hep affettim seni bunun içinmi dedim eşime o da tehdit etme beni diyip daha çok sinirlendi üzerime yürüdü çenemi sıktı nereye gidersen defol git ben bırakırım seni dedi vajinismus olduğum için suçladı beni buzamana kadar herşeyde o haklıymış evliliğini yaşayamamış ne dediysem yapmış hep alttan almış affetmiş beni öyle söyledi. Bende hava almak için çıktım dışarı eve geldim şimdi düşünüyorum bu evlilik Bi şansı daha hakeder mi?
Lutfen bi doktora gidin vajinismusu çözmek 3 gün. Değer mi bunlara

Evli değilim, doktor değilim. Vajinismus neden olur, nasıl atlatılır hiç bir tıbbi bilgim yok. Manevi açıdan konuşabilirim sadece. Geçenlerde bir video izlemiştim, kadın hastalıklarında doktora yapmış bir kişinin -adını ve kanalın ismini hatırlamıyorum- videosuydu. Partnerlerin birbirine olan maneviyatın, güvenin ve saygının cinsellikteki önemini anlatıyordu. Doğrudur, değildir tecrübe etmedim.

Partnerinize güveniniz yoksa cinselliğin mümkün olmadığını söylüyordu. Sizi kitleyen şey nedir? İlişkiniz en başından böyle miydi?Vajinismustan sonra mı oldu? Tedaci sürecinde yardımcınız oldu mu? Yaklaşımı size nasıldı? Deneme aşamasında kendinizi güvende hissettiniz mi?

Üzgünüm ama bu denli karşılıklı saygısızlık yaşanan bir birliktelikte cinsel birliktelik yaşanması ve bir çocuk dünyaya getirmek ne kadar sağlıklı onu da düşünmüyor değilim.

yaptıgı hareket dogru değil evet ancak 2 yıl gercekten iyi dayanmış cok zor bir durum evlilikte cinsellik 80% gibi bişey.Eger bu durumu atlatirsaniz elbetteki yurur ama atlatamazsaniz gercekten erkek icincok zor.evlemdigimde bir ay iliskiye giremedik vajinusmusdan dolayi.esim kendini yetersiz hissetmeye basladi devamki durgundu bir yandan beni uzmek canimi yakmak istemiuor bir yandan normal bir evlilik istiyordu yani bu sadece 1 ayda olan yasadigimizdi 2 yil olsa düşünemiyorum bile.Bir doktara gittim bana kram verdi eger ise yaramassa baska seylerle deniyecegiz dedi tedavinin korkusu ve eşimin sıkıntısı icin bu sorunu asmaya karar verdim ve aştık evet zor oluyor ama aşılıyor.eşim hala o bir ayı hatrlayip ne zor gunlerdi der düşünün yani.Bence evliliginizi kurtarmak istiyorsanız kendinizi bu rahatsızlıktan kurtarin.

Gece gece sinirlerimi hoplattı 😁😂😂 Hayır anlasada cevap verse içim gam yemeyecek kaliteli tartışma yaşandı diyeceğm ama oda yok 😂😂😂 Neyse bıraktım zaten herkes kendisini bilir 😁😂
Ya siz ne kadar arsız insanlarsınız ilk alıntı yapan sizsiniz bende kabul etmedim diye uslubunuzu çirkinleştirip cevap yazdınız. Hadi onuda geçtim uyarı cezası aldınız açılır açılmaz gelip buraya hala benimle ilgili bir yorum yapıyorsunuz.Allah sizi ıslah etsin.

Ya siz ne kadar arsız insanlarsınız ilk alıntı yapan sizsiniz bende kabul etmedim diye uslubunuzu çirkinleştirip cevap yazdınız. Hadi onuda geçtim uyarı cezası aldınız açılır açılmaz gelip buraya hala benimle ilgili bir yorum yapıyorsunuz.Allah sizi ıslah etsin.
Mune Mune Sayın yönetici cezam bittikten sonra kendisine hiçbirşey yazmadım ve kendisiyle ilgili hiçbirşey yapmadım.. tartşmamızda dahi aslında kendisine hakaret etmedim ama kendisi söylediklerimi yanlış anlayp hakaretler etti.. Rica ediyorum benimle uğraşmasın daha fazla.. Hayırlı geceler dilerim..

Siddete karşıyım .yönelmesi ve bununla tehdit etmesi bile cok cok yanlış. Ama vajinismus cok ciddi bir sorun ve 2 senr beklemeniz sadece sizi degil eşinizide psikolojik acıdan kotu etkilemis olabilir. Evlilikte cinsellik olmazsa olmaz. Ve 2 yildan bahsediyorsunuz
Bir an öncetedaviye baslamalisiniz

Esinize gerizekali mi dediniz?
Bence esiniz kadar siz de hatalisiniz. Ne o sinirlendigi icin sizin cenenizi kavrayabilir, yani isi siddete dokebilir, ne siz ona hakaret edebilirsiniz sabahin korunde uyandirdigi icin.

Vajinismus olayi 2 sene olduysa uzgunum bu noktada hatali olan sizsiniz. Eslerden hiçbirisi, esinin sevismeye hazir olmasını sonsuza kdr beklemek zorunda degil. Esiniz size 2 senedir vajinismus nedeniyle cinsel hayatimiz yok diye dava acsa kusurlu taraf siz oluyorsunuz maalesef.

Back
X