Yürür mü bu evlilik

benim söylediğim ifadeyi de siz söylediniz sanıp daha çok sinirlendi size hakkınızı helal edin bu arada 😂
yeni bdv konularında görüşmek ümidiyle hayırlı sabahlar dilerim efenim 😂
Önemli değil bana takmş durumda zaten 😂😂 Görüşürüzz, Hayrlı sabahlar efendimm.. 😁😍

Hele şükür konu sahibinin hastalığını düşünme sevşyesine getirebildim sizi. Güzel bir başlangıç. Kendisine sorup çözüm olmak İSTERMİSİNİZ?
doktora gitmediğini eski konularından biliyoruz zaten. o yüzden kızıyoruz.
siz anlamak istemiyorsunuz
canı istemeyip veya korkup ilişkiye girememek başka
vajina girişi kapalılığı vs gibi sağlık sorunu olup da bu durumu yaşayan başkadır.
ve konu sahibinin sadece canı istemiyor ve bu konuda psikologa da jinekologa da gitmiyor ısrarla
sadece kendi kendine tanı koymuş vajinismusum diyor
ayrıca eşi de gayet anlayışlı biri
hal böyle olunca biz de adama hak veriyoruz diye suçlu olduk.

Yaaa arkadaşım genelleme yapmak yerine sen diye hitap etmişim ne var bunda ? Sen dedim diye kan mı çıkartalım yani ? İster patla ister patlama banane.. ben biraz da konu sahibinin eşinin penceresinden bakmanızı istedim konuya.. Ama dediğim gibi deveye hendek atlatmayı tercih ederim.. Çıkartmışsınız pençelerinizi saldırıda bekliyorsunuz.. daha birşey demiyorum yolunuz açık olsun..
Evet zaten size ne yahu..
Niye yorumumu alıntılayıp kadınlar klubune sıkıntısını yazan Bi kadının eşinin sevişemediğini düşünmek ZORUNDAYIM.
Sizin gibi düşünmüyorum diye cinsel hayatımda pasif olduğumu kocam tarafından hor kullanıldığımı yazacak kadar şuursuzsunuz.
Erkekler klubu varsa orda teselli verebilirsiniz

Evet zaten size ne yahu..
Niye yorumumu alıntılayıp kadınlar klubune sıkıntısını yazan Bi kadının eşinin sevişemediğini düşünmek ZORUNDAYIM.
Sizin gibi düşünmüyorum diye cinsel hayatımda pasif olduğumu kocam tarafından hor kullanıldığımı yazacak kadar şuursuzsunuz.
Erkekler klubu varsa orda teselli verebilirsiniz
Yok artk yaaa bunları ne düşündüm ne söyledm söylemediğim şeyler üzernden üstüme gelyorsunuz hakkımı helal etmyorum size.. seviyesizliğiniz yazdığınız son cümlenizle daha çok belli oluyor Allah ıslah etsin..

doktora gitmediğini eski konularından biliyoruz zaten. o yüzden kızıyoruz.
siz anlamak istemiyorsunuz
canı istemeyip veya korkup ilişkiye girememek başka
vajina girişi kapalılığı vs gibi sağlık sorunu olup da bu durumu yaşayan başkadır.
ve konu sahibinin sadece canı istemiyor ve bu konuda psikologa da jinekologa da gitmiyor ısrarla
sadece kendi kendine tanı koymuş vajinismusum diyor
ayrıca eşi de gayet anlayışlı biri
hal böyle olunca biz de adama hak veriyoruz diye suçlu olduk.
Bende vajinismusum diye yazdığı için hasta olduğuna inanarak çünkü öyle yazmış sizin gibi eski konularına bakıyım da açığını arayım diye düşünmeden çözüm sunmak istedim. Bir derdim var bölümüne konu açan Birisine öyle davranmayı uygun gördüm size ne Allah aşkına.
Bana ne eşinden ben düşünmüyorum eşini..
Gerizekalı demesini hoş karşılamadım
Ama siz yüzünü sıkıp itekleyen adamı haklı buluyorsunuz. Buyrun yolunuz açık olsun arkadaşlar

Yok artk yaaa bunları ne düşündüm ne söyledm söylemediğim şeyler üzernden üstüme gelyorsunuz hakkımı helal etmyorum size.. seviyesizliğiniz yazdığınız son cümlenizle daha çok belli oluyor Allah ıslah etsin..
Paslaşarak üstüme geldiğiniz arkadaşınızla biz dediğiniz için karışmış olabilrmi

Bende vajinismusum diye yazdığı için hasta olduğuna inanarak çünkü öyle yazmış sizin gibi eski konularına bakıyım da açığını arayım diye düşünmeden çözüm sunmak istedim. Bir derdim var bölümüne konu açan Birisine öyle davranmayı uygun gördüm size ne Allah aşkına.
Bana ne eşinden ben düşünmüyorum eşini..
Gerizekalı demesini hoş karşılamadım
Ama siz yüzünü sıkıp itekleyen adamı haklı buluyorsunuz. Buyrun yolunuz açık olsun arkadaşlar
eski konularına bakıp açık aramadım
aynı üyeye geçen sene de akıl verdim birkaç ay önce de
sürekli bir şeyler yaftalamayın artık bence.

Paslaşarak üstüme geldiğiniz arkadaşınızla biz dediğiniz için karışmış olabilrmi
Bana laf yapacağına adam gibi oku o zaman yapılan yorumlarıda insanları söylemedkleri cümleler üzerinden yaftalama.. Zorsunuz söylenen hiçbirşeyi anlamyorsunuz ve kafanızda alakası olmayan yerlere oturtup cevaplar veryorsunuz.. Söylemediğim cümleler üzernden geçtiğiniz saldırılardan dolayı gerçekten helal etmyorum..

İyi geceler tatlı ikili
Siz bütün konulara haberleşerek bomba gibi geliyorsunuz sanırım. Beni boşver inde konu açanların gerçekten sizin bilmediğiniz sıkıntıları olabilir. Biraz vicdanlı olun olurmu👍
Biz senden kat kat vicdanlıyızdır merak etme..O yüzden konu sahibine evliliği için biran önce tedavi olmasını söylüyoruz sanki kötü birşey söylüyormuşuz gibi saçma bir şekilde üzerimize geliyorsun.. yorumlarımızda şiddetin telafisi olmadığını ama bu hastalığın tedavisini geciktirerek daha cok zarar verdiğini söyleyerek hata etmişiz pardon.. Birde hemcinsim diye de empati duygusundan tamamen yoksun değiliz.. kadın açısından da erkek açısından da bakıp yorum yapıyoruz.. ayrıca hanımefendiyi de tanımıyorum ilk defa burada yorumlaştık..

Bana laf yapacağına adam gibi oku o zaman yapılan yorumlarıda insanları söylemedkleri cümleler üzerinden yaftalama.. Zorsunuz söylenen hiçbirşeyi anlamyorsunuz ve kafanızda alakası olmayan yerlere oturtup cevaplar veryorsunuz.. Söylemediğim cümleler üzernden geçtiğiniz saldırılardan dolayı gerçekten helal etmyorum..
Hala Bi adam lafı var ağzınızda🙈 öğretmen olanmıydınız arkadaşı olanmı sağlı sollu yazıyorsunuz karışıyor kusura bakmayın

Hala Bi adam lafı var ağzınızda🙈 öğretmen olanmıydınız arkadaşı olanmı sağlı sollu yazıyorsunuz karışıyor kusura bakmayın
Ayy offf yok laf anlatılmıyor. adamlarla zoru olan sizsiniz her cümleyi mecazda olsa gerçek anlamına çekiyorsunuz.

Back
X