yürürken etrafındaki insanlara bakmak normal mi ?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm

sen kendine yapıyorsun biliyorsun değil mi? bırak sen ne niyetle bakarsa baksın, erkeklerin çoğu isteyerek ya da istemsizce bakıyor önemli olan ona güveniyor musun, bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun? şayet bunlara inancın yoksa sen kendine edersin böyle ömür geçmez..

sen kendine yapıyorsun biliyorsun değil mi? bırak sen ne niyetle bakarsa baksın, erkeklerin çoğu isteyerek ya da istemsizce bakıyor önemli olan ona güveniyor musun, bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun? şayet bunlara inancın yoksa sen kendine edersin böyle ömür geçmez..
Bilmiyorum ama canım acıyor
bensiz dışarı çıktığında daha çok huzurluyum nedense aklım kalmıyor
ama birlikte dışarı çıkınca böyle oluyor

Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
Kendin iyi niyetle bakiyorsun ama sevgilin kiz diye bakiyor :işsiz:
Adamin akli varsa barismaz seninle yazik ediyorsun tedavi ol.

Bilmiyorum ama canım acıyor
bensiz dışarı çıktığında daha çok huzurluyum nedense aklım kalmıyor
ama birlikte dışarı çıkınca böyle oluyor
güveniyorsan bakışlarını da takip etme canım ama güvenmiyorsan da hayatı ikinize de zindan etme çünkü kimse değişmez, evlenince daha beter olur..

Ne kadarlık bi ilişki bu ? Yani hiç mi tanımadınız birbirinizi,kötü gözle bakıp bakmayacagini bilmiyor musun ? Ergen gibi ona baktın buna baktın diye ilişki bitirilmez. Öyle bir adam olduğunu düşünüyorsan baştan iliskiye başlamazsin. Hiç yolda yürürken kızlara bakıyor mu diye eşime bakmadim. Baktigini gormeme gerek yok cunku oyle bir şey sezersem oyarim. İlişkileri böyle dandik yaşamayın lütfen.

Benim eşimde bakar her tarafa. Ama insanları incelemek için. Kötü bir niyetle değil yani. Eşime güveniyorum bu konuda. Ama bu bile benim sinirimi bozmaya yetiyor. Kötü bir niyetle baktığını anlasam düşünemiyorum ne yaparım.

Ne kadarlık bi ilişki bu ? Yani hiç mi tanımadınız birbirinizi,kötü gözle bakıp bakmayacagini bilmiyor musun ? Ergen gibi ona baktın buna baktın diye ilişki bitirilmez. Öyle bir adam olduğunu düşünüyorsan baştan iliskiye başlamazsin. Hiç yolda yürürken kızlara bakıyor mu diye eşime bakmadim. Baktigini gormeme gerek yok cunku oyle bir şey sezersem oyarim. İlişkileri böyle dandik yaşamayın lütfen.
iyi niyetle mi yoksa kötü niyetle mi bakıyor diye hiç düşünmedim ki sadece baktığını gördüm yetti

Erkek arkadaşımın öyle etrafındaki insanlara bakmak gibi bir huyu yok.

Ama öyle bir huyu olsaydı, bu sebepten ayrılmazdım. Çünkü onu tanıyorum, ona güveniyorum. Bakıyorsa, ne niyetle baktığını bilecek kadar tanıyorum.

Siz ne niyetle baktığını bilemiyorsanız, güvenme noktasında bir probleminiz olabilir. Ve güvenin olmadığı bir ilişkiden zaten hayır gelmiyor, ya güvenmeyen insan deliriyor ya da güvenilmeyen taraf deliriyor.

Saçma bir ayrılık nedeni olmuş.

baksın ne olacak diyeyim önce

bakarak bir şey olsa idi kedi köpek kasap olurdu diye atasözü de var (o bakarak öğrenilseydi ya neyse)

adam sağına soluna bakıyor ne yapsın başını eğip mahcup mahcup mu dolansın

yani sürekli X kişiye bakar kıskanırsın anlarız da sokakta duran 3 kız vardı o tarafa baktı diyorsun bakmasın mı bakmazsa orada kız olduğunu nasıl bilsin

ayrıca insan hareket eden şeylere bakıyor bir an dahi olsa

sen kendin de bakıyormuşsun adamı neden bunaltıyorsun

aldatacak adam sen yanından ayrıldığın anda da aldatır bakmasına vs gerek yok

28 yaşındayım. Hayatta aklıma gelmedi bugüne kadar yanımdaki adam acaba nereye bakıyor, saat iki yönündeki kızlara mı yoksa gibi düşünceler. Bazen diyorum yaşananlar, karşıdaki adamın tavırları bu hale getirmiştir ama yok ben de aldatıldım yine aynı tas aynı hamam. Fatura dökümleri, mailler, kafa yönü filan incelemeyin valla yaa. Canınıza yazık. Gün zaten kısa, yapacak şeylere bile yetmiyor, bunları yük etmeyin bir de kendinize. Böyle hayat geçmez ki.

adam kurtulur umarım, sen de lütfen en yakın zamanda bir psikolog ile görüş, kendine de yazık ediyorsun.

28 yaşındayım. Hayatta aklıma gelmedi bugüne kadar yanımdaki adam acaba nereye bakıyor, saat iki yönündeki kızlara mı yoksa gibi düşünceler. Bazen diyorum yaşananlar, karşıdaki adamın tavırları bu hale getirmiştir ama yok ben de aldatıldım yine aynı tas aynı hamam. Fatura dökümleri, mailler, kafa yönü filan incelemeyin valla yaa. Canınıza yazık. Gün zaten kısa, yapacak şeylere bile yetmiyor, bunları yük etmeyin bir de kendinize. Böyle hayat geçmez ki.
sizi tebrik ederim bunu nasıl başarıyorsunuz

etrafına mı bakar, kıza mı bakar bilmem ki.. ben onun nereye baktığına bakmam, mağazalardaki kıyafete bakarım, ayakkabıya bakarım, kediye kuşa bakarım, çok güzel bir kız görürsem ona da bakarım, hatta yakışıklı bir erkek görürsem ona da... Güzel olan, dikkat çeken şeye bakılır. Baktu diye namussuz olmaz insan. Ammaa bakmaktan bakmaya da fark var, orasını da siz tanırsınız ancak

Back
X