yürürken etrafındaki insanlara bakmak normal mi ?

kisa vadede suan barismis olabilirsiniz ama uzun vadede bu tavirlariniz karsinizdaki insani zaman icinde sizden uzaklastirabilir. Sevgi ne kadar büyük olursa olsun kimse böyle bir tavir karsidinda kayitsiz kalmaz. Iliskinizin gidisati ve gelecegi icin tavirlarinizi degistirmeniz sart diye düsünüyorum. Sürekli ayril baris bir iliskiye malesef ki zarar veriyor. Böyle devam ederseniz kimseyle asla gercek anlamda huzurlu ve mutlu olamazsiniz.

çok doğru haklısın

Ben daha önceki konularınızı biliyorum, ilişkinizin devam etme sebebi sevgilinizin size olan sevgisi.Sizi hatalı buluyor ama sevgisinden geri dönüyor. Bu konuda da hata yapmışsınız. Kısa vadede barışmışsınız ama uzun vadede adam sizden soğuyor.
Kredinizi bitiriyorsunuz anlatabiliyor muyum..
Bence kendinize çeki düzen vermeniz lazım, umarım hep mutlu olursunuz

Allah korusun ya onu kaybetmek istemiyorum

Bilemiyorum anormal derecede kiskanc bir insan degilsen o gayri ihtiyari bakmalar gozune batmazdi bile demekki bakiyor gercekten. Hepte kizlara mi denk geliyor gozunun takilmasi?

Tek anlayamadığım mevzu; kıskançlık! Bana kalırsa bir hastalık bu. Yoksa bir insan hem kendine hem başkasına bu eziyeti neden yaşatır ki? Allah tüm kıskançların ve kıskanılanların yardımcısı olsun

AMİN İNŞALLAH

Bilemiyorum anormal derecede kiskanc bir insan degilsen o gayri ihtiyari bakmalar gozune batmazdi bile demekki bakiyor gercekten. Hepte kizlara mi denk geliyor gozunun takilmasi?
yo erkeklere de bakıyordur kesin ama ben onları görmüyorum çünkü erkeğe bakması beni rahatsız etmiyor ki zaten ben aşırı kıskanç birisiyim

Benim bir arkadaşım vardı.Kiz çok kiskancti.Buda herkesin dilindeydi.Zaten kızda sürekli suçu kendinde bulup dururdu.Oyuzden ne olursa olsun kız suclanirdi.Bu çocukta sağlam ayakkabı değildi.Ama sinsiydi.Karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsten.Surekli gözü de baskalarindaydi.Yani sevgilisi yanindayken daha az caktiriyidu ama yokken de bu çocukla ortak arkdslarim olduğu için nasıl biri olduğunu görmüştüm.Resmen sokaktaki kızlara kur yapıyordu.Kizda ben çok kiskancim aslında kimseye baktığı yok diyip kendini suçluyordu garibim.Cevredekilerde ona akıl veriyordu bak böyle yapma senin yüzünden ayrılacaksiniz diyorlardı.Sonunda çocuğun foyalari çekirge misali su yüzüne çıktı.O kadar kiskanctiki benim uyarmami bile yanlış anlamıştı.Zaten sevgilisinin ne olduğu ortaya çıkınca da kabak kızın başına patladı.Sevgilisi senin yüzünden sen beni onlara ittin diyip işin içinden bir güzel sıyrıldı.Herkes de kızı suçladı.Hatta kız bile hala kendini suçluyordu.Yani aşırı kıskançlık zaten insanın kendine zarar.Zaten güvenmediğini birini bu yüzden istemem.Hic kendimi uzup onun da kendini vazgeçilmez olduğunu hisetiremem.Ben kendim değerliyim kimse vazgeçilmez değil.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olur

ben o yanımda değilken arkadaşlarıyla dışarıdayken sonsuz güveniyorsam aklıma şüphe gelmiyorsa bence bu ona güvendiğimi gösterir yanımdayken kıskanıp oraya bakma buraya bakma demem de kıskançlığımdan olabilir

Zaten siz güveniyorsanız sorun yok.Bunu genel olarak yazdım.Bazen kıskancim haksizim diye kendini yiyip bitiren kişiler cok guzel oyuna gelebiliyor.Karsi tarafla ilgili zaten kişilikli biri bu durumu kendi lehine kullanmaz

Baktı, bakıyor, bakabilir, bakıyordum, baktım, bakma..

Ne yapsın adam at gözlüğü mü taksın? Bu kadar eziyet etmeyin kendinize. Özgüven kazanın biraz..

Etrafa bakıpta evet ben kadına bakıyorum diyen erkek var mıdır ?yoktur ben denk gelmedim .
Abartıyor musunuz bilmiyorum ama kadınız nihayetinde salak değiliz görürüz hissederiz adam gibi önüne baksınlar ayrılmayı gerektirecek bi sebep mıdır bilmiyorum ama adam millete bakarsa millette onun yanındakine bakar. Sindirebiliyorlarsa baksınlar .

E sen istemsizce bakinca oluyor da o baktiginda neden olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…