- 14 Mart 2010
- 7.915
- 6.831
- 723
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Evet açık sende ha geçer mi geçer ama adamı iyi korkutmuşsun kız aynı benim gençliğim sevdim seniYok barıştık çok şükür onu üzmek istemiyorum da sıkıntı ben de galiba
Öyleyse takılmaYok öyle keser gibi değil ya saniyelik
çok doğru haklısınkisa vadede suan barismis olabilirsiniz ama uzun vadede bu tavirlariniz karsinizdaki insani zaman icinde sizden uzaklastirabilir. Sevgi ne kadar büyük olursa olsun kimse böyle bir tavir karsidinda kayitsiz kalmaz. Iliskinizin gidisati ve gelecegi icin tavirlarinizi degistirmeniz sart diye düsünüyorum. Sürekli ayril baris bir iliskiye malesef ki zarar veriyor. Böyle devam ederseniz kimseyle asla gercek anlamda huzurlu ve mutlu olamazsiniz.
Allah korusun ya onu kaybetmek istemiyorumBen daha önceki konularınızı biliyorum, ilişkinizin devam etme sebebi sevgilinizin size olan sevgisi.Sizi hatalı buluyor ama sevgisinden geri dönüyor. Bu konuda da hata yapmışsınız. Kısa vadede barışmışsınız ama uzun vadede adam sizden soğuyor.
Kredinizi bitiriyorsunuz anlatabiliyor muyum..
Bence kendinize çeki düzen vermeniz lazım, umarım hep mutlu olursunuz
AMİN İNŞALLAHTek anlayamadığım mevzu; kıskançlık! Bana kalırsa bir hastalık bu. Yoksa bir insan hem kendine hem başkasına bu eziyeti neden yaşatır ki? Allah tüm kıskançların ve kıskanılanların yardımcısı olsun
yo erkeklere de bakıyordur kesin ama ben onları görmüyorum çünkü erkeğe bakması beni rahatsız etmiyor ki zaten ben aşırı kıskanç birisiyimBilemiyorum anormal derecede kiskanc bir insan degilsen o gayri ihtiyari bakmalar gozune batmazdi bile demekki bakiyor gercekten. Hepte kizlara mi denk geliyor gozunun takilmasi?
ben o yanımda değilken arkadaşlarıyla dışarıdayken sonsuz güveniyorsam aklıma şüphe gelmiyorsa bence bu ona güvendiğimi gösterir yanımdayken kıskanıp oraya bakma buraya bakma demem de kıskançlığımdan olabilirBenim bir arkadaşım vardı.Kiz çok kiskancti.Buda herkesin dilindeydi.Zaten kızda sürekli suçu kendinde bulup dururdu.Oyuzden ne olursa olsun kız suclanirdi.Bu çocukta sağlam ayakkabı değildi.Ama sinsiydi.Karda yürüyüp izini belli etmeyen cinsten.Surekli gözü de baskalarindaydi.Yani sevgilisi yanindayken daha az caktiriyidu ama yokken de bu çocukla ortak arkdslarim olduğu için nasıl biri olduğunu görmüştüm.Resmen sokaktaki kızlara kur yapıyordu.Kizda ben çok kiskancim aslında kimseye baktığı yok diyip kendini suçluyordu garibim.Cevredekilerde ona akıl veriyordu bak böyle yapma senin yüzünden ayrılacaksiniz diyorlardı.Sonunda çocuğun foyalari çekirge misali su yüzüne çıktı.O kadar kiskanctiki benim uyarmami bile yanlış anlamıştı.Zaten sevgilisinin ne olduğu ortaya çıkınca da kabak kızın başına patladı.Sevgilisi senin yüzünden sen beni onlara ittin diyip işin içinden bir güzel sıyrıldı.Herkes de kızı suçladı.Hatta kız bile hala kendini suçluyordu.Yani aşırı kıskançlık zaten insanın kendine zarar.Zaten güvenmediğini birini bu yüzden istemem.Hic kendimi uzup onun da kendini vazgeçilmez olduğunu hisetiremem.Ben kendim değerliyim kimse vazgeçilmez değil.Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna olur
Zaten siz güveniyorsanız sorun yok.Bunu genel olarak yazdım.Bazen kıskancim haksizim diye kendini yiyip bitiren kişiler cok guzel oyuna gelebiliyor.Karsi tarafla ilgili zaten kişilikli biri bu durumu kendi lehine kullanmazben o yanımda değilken arkadaşlarıyla dışarıdayken sonsuz güveniyorsam aklıma şüphe gelmiyorsa bence bu ona güvendiğimi gösterir yanımdayken kıskanıp oraya bakma buraya bakma demem de kıskançlığımdan olabilir
E sen istemsizce bakinca oluyor da o baktiginda neden olmuyor?Yani ondan tek isteğim ben yanındayken etrafına bakmaması
ama olmuyor bazen baktığı yerde kız görüyorum deliriyorum
tamam ben de etrafıma bakıyorum ama farklı bi niyetle değil
dün yemek yediğimiz yer tam erkek lavabosunun karşısıydı benim sürekli girip çıkanlara gözüm kayıyordu ama istemsizce neden etrafına bakıp duruyorsun dedi ben de birilerini görmek niyetiyle bakmıyorum dedim kendin yapınca sorun değil ben aynısını yapınca sorun oluyor dedi
tam arabaya binerken sağda 3 tane kız vardı baktığını gördüm 10 dak önce de arkadaşının kaza haberini almıştık ne bakıyorsun dedim
arkadaşımı düşünüyordum baktım o tarafa ama valla bi niyetle bakmadım insan istemsizce çevresindekilere bakabilir dedi
ben de yeter artık bıktım dedim biraz kötü olmuştum bitti dedim
1 saat önce çeyiz bakıyorduk şimdi böyle bir sebepten ayrılıyor musun
her şeyimi sana adadım etrafımdaki herkesi sana güvenip sildim tek sen ol istedim bunu yaparak sana inancımı bitirdin dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz ve bugün işe gelmedi iş görüşmesine gitti
işten çıkacak
beni de bir daha aramayacakmış tekrar barışalım demeyecekmiş çünkü eğer barışırsak 1 hafta sonra gene başka bir sebepten ayrılalım dersem nasıl toparlanacakmış
e ben nasıl toparlanıcam aileme de söylemedim ayrıldığımızı
merak ediyorum gerçekten boş mu bakıyordur yoksa etrafına bakmadan duramıyormu
sizin de eşinizin sevgilinizin etrafına baktığı oluyor mu ve o etrafındakiler kız oluyor mu
dün gece 1 den 4e kadar konuştuk çok kararlıydı sonra seni çok seviyorum dedi ama gene de
barışmak istemediğini hissettim
çok üzgünüm
barıştıktatliya baglayin bence
öyle mi dersinAyrıl. Bu nedir yaa gözler fildir fildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?