Ben yürüyüslerimin buyuk bolumunu hafta ici oglen arasi isyerime yakin ankara kurtulus parkinda yapiyorum. Benim cok begendigim bfavori yerim oldu orasi. hafta sonlari evimin yanındaki yürüyüş parkurunda..yurumek form tutmanin yani sira beyne de form tutturuyor.zihni de aciyor. Ancak sunu fark ettim ki benim icin miinimum 7500 adim ustune cikmak etkili.ayrica spor hocasi geçen gun tek başına sadece yürümekten ziyade vücudunbelli egzersizlere ihtiyaç duyduğunu belirtmisti. Dilerim yürüyüşü de egzersiz leri de oturturuz hayatimizdaben bu yürüyüşü rutine hiç oturtamadım hayatımda. 2 sene çok düzenli spor yaptım pilates ve hafif ağırlıkla ama yürüyüş yok en fazla haftada 2 kez çıkabiliyordum. vaktim de yok. siz ne zamanlar yürüyorsunuz?
bi de bence esas önemli olan nerde yürüdüğümüz. mesela deniz kenarı yeşillikli bir yerde spor yaptığım zaman yarım cm inceldiğimi bilirim bir günde. şok olmuştum. evde istediğin kadar debelen.
Ben yürüyüslerimin buyuk bolumunu hafta ici oglen arasi isyerime yakin ankara kurtulus parkinda yapiyorum. Benim cok begendigim bfavori yerim oldu orasi. hafta sonlari evimin yanındaki yürüyüş parkurunda..yurumek form tutmanin yani sira beyne de form tutturuyor.zihni de aciyor. Ancak sunu fark ettim ki benim icin miinimum 7500 adim ustune cikmak etkili.ayrica spor hocasi geçen gun tek başına sadece yürümekten ziyade vücudunbelli egzersizlere ihtiyaç duyduğunu belirtmisti. Dilerim yürüyüşü de egzersiz leri de oturturuz hayatimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?