• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

20150129_202826.webp

Yürüyüş bandında baş dönmesi oluyor mu sende canım ben 2 sefer yaptım sonrasında çok kötü oldum
Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canm

Yok basdonmesi olmuyoda ilk zamanlarda yer ayagimin altindan kayiyomus gibi hissediyodum gecti zamanla senin tansiyonla ilgili bi problemin var mi canm

Evet tatlım doğumdan sonra çıktı. 10 gün de 1 defa ani düşüş yaşıyorum. Mesela bugün oldu. Çok kötü oldum.
8/5 oldu ama 6/3 olduğunu biliyorum.
Dr gitcem yakın zaman da

Evet tatlım doğumdan sonra çıktı. 10 gün de 1 defa ani düşüş yaşıyorum. Mesela bugün oldu. Çok kötü oldum.
8/5 oldu ama 6/3 olduğunu biliyorum.
Dr gitcem yakın zaman da
Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna gore

Selam kizceler...
bem de bugun 47 dk yuruyebildim cok yoruldum cunku...
yarin sabah tartilacagim. Bakalim kac cikacak... :KK17:

Gecmis olsun canim ihmal etme baya dusukmus hemde dikkatli ol acaba az yemek icin kendini sıkıyosunda ondan mi oluyo yada kansizlik olabilir dogumdan sonra olduguna gore

Yok canım ya çok yesem de aynı yemekle alakali değil. Kan değerlerime baktirdim sonuç iyi
ben uykusuzluğa bağliyorum

Metra supersin canim
ben de bu iki gündür anlam veremediğim bir ruh hali var. Hiçbirşey yapalım yok ev darmadağın ama toplamak içimdengelmedi
Hiçbirşey yapasim yok sadece öylece uzanan istiyorum. Ve cok ta konuşan ve enerjik bir hal de alıyorum ara ara
ama ben de bu hali fazla uzatmadan bugüneEvimi mis gibi temizledim yarın başlıyorum herseye yine yeniden
öptüm sizi iyi geceler..
Milad hangi filme gittiniz ben de karşı komşum izinden gelsin çocukları bırakıp esimle mucize filmine gidecem

Kusura bakma canim göremedim msj mucize filmine gittik bizde. Mahsun Kırmızıgül'ün bir filmini ilk defa beğendim. Şiddetle tavsiye ederim:))

Bende bugun yürüyüş yapicam birazdan yazarım.

36 dk 5.1 seviye ile 3.1 km yürüdüm

cok hizli yuruyemedim dizlerim fena ağrıyor son zamanlarda banttan mi bilmem.

Ben de daha yapmadim ama 20 dk olsa bisiklet sürecem.
Metra Örneksin bana sakin pes etmek yok.
Basaracagiz canim

Back
X