Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm nasıl yapmayı planlıyorsun
10 km çok değilmi ya ben 40 dk. YYürüyorum 3.5 km yapiyo koşu bantinda
Bu hafta yeni basladim yürüyüşe ssabahları yürüyorum aksamlari da istiyorum ama bi turlu kısmet olmadı haftaya inşallah
10 km benim için çok fazla özelliklede hiç spor yapmamışken ve kiloluyken dizler ve eklemler çok daha çabuk sakatlanıyor diye biliyorum düşünüyorum da sakatlamasam kalpten giderim zatenama yavaş yavaş arttırarak yürüyebilirim.yarın başlayabilirim en azından kendi sınırlarımı görürüm
tamam canım her gün yürüdüğüm mesafeyi yazarımo zaman bu ay sonuna kadar 6 km ye çıkarmaya çalış canım. yavaş yavaş kilo gittikçe tempo ve mesafe de artar. durumu da bildir merak ederim![]()
aslında adım saymak olabilir ama ben çok hamım dün 6300 adım attım bu gün bacaklarım ağrıyor çıkamadım yarın yine çıkacağım yazarsak iyi olurmesela günlük 5000 adımla başlanıp artırsak olmaz mı
40 dk. 3,5 kmkaç km yürüyorsun günde?
düşünmüyorum derken çıkmak zorunda kaldım iyi yanı 4000 e yükseldibu gün adımsayar 2900 de kaldı çünkü sınavlarım başlamak üzere evden çıkmayı düşünmüyorum ama çıkarsam eklerim üzerine
bu gün bir türlü yerime oturamadım 5570 artık eksik çıkmasındüşünmüyorum derken çıkmak zorunda kaldım iyi yanı 4000 e yükseldi