• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bemde araştırırken çok daha kötü vakalar gördüm. Zaman zaman geliyor zaman zaman gidiyor. Kendim yaşadığımda bende çok şaşırmıştım 29 senedir yutuyorum şimdi niye yutamayayım diye tesellie diyorum kendimi. Tamamdn geçti ama çok daha iyiyim ni de daha dikkatli yemeğe özen gösteriyorum onunda etkisi var. Boğazıma takılabilecek şeyleri dikkatli yiyorum bazen yemiyorum, çok çiğneyip emin olup yutuyorum gibi gibi. Çok saçma bi durum ama beyin işte bazen böyle şeyler yapıyor. Gerçi benşm tek korkum yutmakta değil. Biraz önce vurulacğaım iğneyi yere düşürdüm köpürmüş ama vurmak zorunda kaldım onun tribini yaşıyorum. Anksiyete yani anlayacağınız kendimi kendim salamıyorum :KK43:
Sizde ilaç yutma sorunuda varmı

Ben bu korku bir tek bende var sanıyodum yıllarca neler çektim :( 39 kiloya düştüm sayısız doktora gittim kafamı oyaladıkça geçti çok şükür. Meşguliyet psikolojime iyi geldi size de tavsiye ederim yıllar oldu tabi. Sadece hal yutma korkusu hala var keşke onu da yenebilsem :(

Merhaba bir aydır bunu yaşıyorum yemekleri suyla yutuyorum berbat bı durum kaygilanmaktan yemek yutmayi unuttum antidepresan başladık bir aydır henüz tam geçmedi benim gibi olan tedavisi bitmiş atlatan varmi

Ay ya ne zor geçmiştir . Şimdi nasılsınız peki halledebildiniz mi bu durumu geçtiyse nasıl geçirdiniz ben delirmek üzereyim 😂
Merhaba nasılsınız bittimi
Merhaba, bende de aynisi var. Birden basladi ve antidepresan kullaniyorum. 7 senedir var bende, artik yemek yemekten korkuyorum o derece. Cekeb bilir bunu. Allah yardimciniz olsun. Yalniz antidepresan istemiyorsunuz cok iyi anliyorum ama onunla da hamile kaliniyor. Benim arkadaslarim onu kullandiklari halde hamile kaldilar.

Sizede çok geçmiş olsun gerçekten çok zor şuan saat 04.45 ve ben yne boğazımda bir şey kaldı zannettiğim için 5 saattir kusuyorum. Biliyorum yok ama hissi var bi yumru var orda gerçekten çok zor . Dr la konuştum pasiflora kullanabilirsin dedi onu deneyeceğim
Çok geçmiş olsun geçti mi iyi misiniz artik

Merhaba bir aydır bunu yaşıyorum yemekleri suyla yutuyorum berbat bı durum kaygilanmaktan yemek yutmayi unuttum antidepresan başladık bir aydır henüz tam geçmedi benim gibi olan tedavisi bitmiş atlatan varmi
Çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum maalesef ama sanırım kafada bitiyor. Ben daha büyük şeyler yaşadıgım için biraz geride kaldı ama zaman zaman yokluyor. Ama şuan koskocaman ilaçlar yutmak zorundayım. İnsan mecbur kalınca her şeye alışıyor sanırım

Çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum maalesef ama sanırım kafada bitiyor. Ben daha büyük şeyler yaşadıgım için biraz geride kaldı ama zaman zaman yokluyor. Ama şuan koskocaman ilaçlar yutmak zorundayım. İnsan mecbur kalınca her şeye alışıyor sanırım
Çok geçmiş olsun sizede dönüş yaptığınız için teşekkür ederim inşallah bende unuturum

Çok teşekkür ederim siz ne durumdasınız
Ben yaklaşık iki aydır çekiyorum bir aydır ilaç kullanıyorum ilk ay ilaç tek dozdu doktor ikiye çıkardı sanki bir tık farketti gibi ama korku arada geliyor hala özellikle akşam yemeği suyla yutuyorum bakalım

Benim durumum ilerleme gösteriyor. Yemek yerken bile nefes bodruma kaçacak diye korkmaya başladım panikleyince de kaçıyor gibi hissediyorum. Hap zaten yutamiyorum. Emzirdigim için psikiyatri ilaçta yazamıyor hoş yazsa nasıl içeceğim😔

Benim durumum ilerleme gösteriyor. Yemek yerken bile nefes bodruma kaçacak diye korkmaya başladım panikleyince de kaçıyor gibi hissediyorum. Hap zaten yutamiyorum. Emzirdigim için psikiyatri ilaçta yazamıyor hoş yazsa nasıl içeceğim😔
Terapi almayı deneyin yada psikiyatri ile bir görüşün üstüne gitmeyi deneyin suyla yutun yemekleri

Benimde böyle olmuştu yiyeceklerden korkma ile başlayıp nefes borusuna kaçmasıyla ilerlemişti. İlaçta kullanamıyorum tüp bebek yaptırıp duruyorum diye. Bu süreçte seve seve hap yutmaktan korkum geçti yani geçmedi de korkunun ecele faydası olmadıgını anladım. Yalnızken asla yemek yiyemiyordum kımse kurtaramaz beni diye. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Peki bebeğinizi beslerken korkuyor musunuz

Benimde böyle olmuştu yiyeceklerden korkma ile başlayıp nefes borusuna kaçmasıyla ilerlemişti. İlaçta kullanamıyorum tüp bebek yaptırıp duruyorum diye. Bu süreçte seve seve hap yutmaktan korkum geçti yani geçmedi de korkunun ecele faydası olmadıgını anladım. Yalnızken asla yemek yiyemiyordum kımse kurtaramaz beni diye. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Peki bebeğinizi beslerken korkuyor musunuz

Yalnızken asla bir şey yiyemiyorum bana bir şey olursa bebeğim ne yapar diye. Kizimi beslerken başını yukarıda tutuyorum ek gıdaya da geçtik öksürse ben zipliyorum ama beslenmesi lazım tabi bi yandan umarım geçer bu hallerim.

Demek ki yalnız değiliz. Aynı hisleri yaşadım senelerce. Terapi almayı düşündünüz mü

Yalnızken asla bir şey yiyemiyorum bana bir şey olursa bebeğim ne yapar diye. Kizimi beslerken başını yukarıda tutuyorum ek gıdaya da geçtik öksürse ben zipliyorum ama beslenmesi lazım tabi bi yandan umarım geçer bu hallerim.
Selam nasıl oldunuz merak etmeyin tamamen psikolojik geçici bir durum bu daha önce antidepresan kullandinizmi ben kullandım acaba ondanmi oldu diye düşünüyorum

Selam nasıl oldunuz merak etmeyin tamamen psikolojik geçici bir durum bu daha önce antidepresan kullandinizmi ben kullandım acaba ondanmi oldu diye düşünüyorum
Antidepresan hiç kullanmadım dideral satılırsa onu arada bir atıyorum yarım yarım sadece. Bulunduğumuz yere yakın depremler oluyor o da tetikledi beni aynı yani değişiklik yok

Back
X