- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi beautyandthebeast_
-
Görüşüyorsunuz derken flört mü ettim? Kızın haberi var diyorum konuştuğumuzdan, adam da çok eski arkadaşım mesajları görseniz siz de anlarsınız nasıl konuştuğumuzu. Durup durup ayrılıp sana gelicem demiyor adam bana. Ben sezgilerime göre bana karşı bi şey hissettiğini düşünüyorum ve inanın bunu tetikleyecek hiçbir şey yapmadım yapsam söylerim zaten burada kimden çekineceğim allah aşkına?Ayrılmayı düşünüyorum demek ne demek?? Bakıp sonramı karar verecekmiş ne saçmalık!!
Yuva yıkmak o da saçmalık hangi yuva? birlikteliği bile bile görüşüyorsunuz şimdi vicdanmı yaptınız?
Devam edin ama sonrasında aynı olay sizin başınıza gelecek dikkat!!!
Kız arkadaşıyla ilişkisi bitmeden size sarmış yanlış burada bitirsin görüşsün. Ayrıca arkadaşı sizi biliyor ise orasıda başka muamma nasıl bir karakteri varki erkek arkadaşını terk etmiyor tuhaf,bulaşmayın bu tiplere...Görüşüyorsunuz derken flört mü ettim? Kızın haberi var diyorum konuştuğumuzdan, adam da çok eski arkadaşım mesajları görseniz siz de anlarsınız nasıl konuştuğumuzu. Durup durup ayrılıp sana gelicem demiyor adam bana. Ben sezgilerime göre bana karşı bi şey hissettiğini düşünüyorum ve inanın bunu tetikleyecek hiçbir şey yapmadım yapsam söylerim zaten burada kimden çekineceğim allah aşkına?
"Sürekli"ayrılıcam zaten diyor demedim. İkincisi adamı 13 yaşımdan beri tanıyorum sürekli bir şeyler ima etmesine gerek yok bırakında sezebileyim o kadarını. Adamın yatağına girmedim, buluşmadım, kızdan ayrıl demedim sadece kendi içimde bi şeyler hissediyorum yani tekrar söylüyorum şuana kadar kötü bi şey yaptığımı asla düşünmüyorum. Benim için ayrılırsa yuva yıkmış olur muyum diye sordum ben.sevgilimin kız arkadaşı olmasına izin vermem diyodum artık asla ve assla izin vermem diyorum.
olmaz çünkü şekil a.
adamın belki öyle hisleri yok aklında geçmiyo burda ben öyle hissediyorum bişey yapmadı demedi zaten diyosun.
üstelik kızın haberi varsa tanışıyosunuzdur büyük ihtimal.
nasıl yüzüne bakacaksın aklındaki bu fikirle ?
kıza yazık gerçekten. iyi niyetli olmayacaksın...
madem sen ona o sana bişey hissettirmedi neden sürekli ayrılcam zaten diyo sana bu adam!?
ona ilişkisinden sana bahsetmemesini söyle, 2.5 yıl içinde harcanan emeklere saygılı olması gerektiğini söyle.
böyle söyle ki senin amaçını anlasın. tabiiii yuva yıkmak istemiyorum aralarına girmek istemiyorum diyosan.
senin konunu okudugumdan beri, uzun zamandır rahat oldugum konuda yine huzurum kaçtı, gerçekten bu tarz insanlar olmasın şu hayatta ya.
O zaman onunla konusma lütfen sevgilisi olan bir erkekle samimi olma heleki sana karşı bos olmadığıni düşünüyorsan. Gerci olan olmus artikKızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
"Sürekli"ayrılıcam zaten diyor demedim. İkincisi adamı 13 yaşımdan beri tanıyorum sürekli bir şeyler ima etmesine gerek yok bırakında sezebileyim o kadarını. Adamın yatağına girmedim, buluşmadım, kızdan ayrıl demedim sadece kendi içimde bi şeyler hissediyorum yani tekrar söylüyorum şuana kadar kötü bi şey yaptığımı asla düşünmüyorum. Benim için ayrılırsa yuva yıkmış olur muyum diye sordum ben.
"Sürekli"ayrılıcam zaten diyor demedim. İkincisi adamı 13 yaşımdan beri tanıyorum sürekli bir şeyler ima etmesine gerek yok bırakında sezebileyim o kadarını. Adamın yatağına girmedim, buluşmadım, kızdan ayrıl demedim sadece kendi içimde bi şeyler hissediyorum yani tekrar söylüyorum şuana kadar kötü bi şey yaptığımı asla düşünmüyorum. Benim için ayrılırsa yuva yıkmış olur muyum diye sordum ben.
Yani suçlamazdım desem yalan olur. O yüzden konuşmayı kesmeye karar verdim zaten, kimseyi mutsuz etmek istemiyorum. Kendi kendine benden bi şey beklemeden gidip ayrılıp öyle karşıma gelirse ne ala, yoksa da yapacak bi şey yok bir daha görüşmeyeceğim.Cevabını kendinizi o kızın yerine koyup düşünün.
Mesela siz birlikte olsanız o bir kızla konuşsa ve o kız için ayrılsa sizden o kızı suçlar mıydınız biraz bile olsa ?
Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Yani suçlamazdım desem yalan olur. O yüzden konuşmayı kesmeye karar verdim zaten, kimseyi mutsuz etmek istemiyorum. Kendi kendine benden bi şey beklemeden gidip ayrılıp öyle karşıma gelirse ne ala, yoksa da yapacak bi şey yok bir daha görüşmeyeceğim.
Üstteki cevaplarımı okuyun isterseniz. Kimsenin ahını almak niyetinde değilim. Ayrıca ben aldatılmaktan korkmadım hiçbir zaman, hiç kimse için tetikte duramam. Kendi bilir aldatıyorsa sevmiyordur, beni sevmeyen için de oturup bir dakika bile üzülmem.Merhaba, ortada yıkacagın bır yuva yok belkı yuva fıkrı vardır ama o kızıda boyle bır adamla evlılık yapma durumundan oturu kurtarmıs olur sevaba gırersın bence.
Boyle bır adamla sen sevgılı olursun ve etrafında sosyal cevre statusunde hangı kadın varsa tetıkte beklersın artık, acaba hangısıyle daha cok konusuyor acaba hangısıyle senı aldatabılır dıye. Yıne sevgılıyken ıyı bır de boylesıyle evlıyken durum var.
Su yeryuzunde kadının kadına yaptıgını kımse kımseye yapmıyor herhalde. Uzuluyorum bunları duydukca.
Üstteki cevaplarımı okuyun isterseniz. Kimsenin ahını almak niyetinde değilim. Ayrıca ben aldatılmaktan korkmadım hiçbir zaman, hiç kimse için tetikte duramam. Kendi bilir aldatıyorsa sevmiyordur, beni sevmeyen için de oturup bir dakika bile üzülmem.
Zamanında ilk işe başladığımda, iş arkadaşlarından biri ile çok iyi anlaşmıştım, muhabbetimiz çok iyiydi. Zamanla adamın bana ilgisini farkettim, akşam aramalar, her işime koşmalar falan. Iyi hoş ama adam nişanlıydı.
Bu adamin hamurunda boyle ask ucgeni kurabilma varsa, yarin sana da olabilir. Hatta senle problen yasadiginda senin icin terkettiği kizla iletisime bile gecmeyi deneyebilir. ...Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?