Yuva mı yıkıyorum?

Evet yuvayi yikmak olur bu.
Siz konusmayi surdururseniz ve birgun cikip "ben ayrildim sevgilimden' diye gelirse. Ben bunun sebebini sizden bilirim.
Yok egerki konusmayi keserseniz. Ve "sevgilimle uyusmadi ayrildik" diye size bi ara yazarsa. Ve zaman gectikce biseyler olursa buna ayrilik demem.

Ama bos olmadiginiz bile bile o erkege yazmak cok alcak bisey.
Sirf sizin yuzunuzden ayrilicak.

Görüşüyorsunuz derken flört mü ettim? Kızın haberi var diyorum konuştuğumuzdan, adam da çok eski arkadaşım mesajları görseniz siz de anlarsınız nasıl konuştuğumuzu. Durup durup ayrılıp sana gelicem demiyor adam bana. Ben sezgilerime göre bana karşı bi şey hissettiğini düşünüyorum ve inanın bunu tetikleyecek hiçbir şey yapmadım yapsam söylerim zaten burada kimden çekineceğim allah aşkına?

Çok teşekkür ederim cevaplar için. Şuana kadar kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama dediğiniz gibi ayrılık sebebi de olmak istemiyorum. Ben konuşmayı keseceğim adam gerçekten boş değilse ben olsam da olmasam da ayrılır zaten. Ondan sonra gelirse olabilir diye düşünüyorum.

Kız arkadaşıyla ilişkisi bitmeden size sarmış yanlış burada bitirsin görüşsün. Ayrıca arkadaşı sizi biliyor ise orasıda başka muamma nasıl bir karakteri varki erkek arkadaşını terk etmiyor tuhaf,bulaşmayın bu tiplere...

sevgilimin kız arkadaşı olmasına izin vermem diyodum artık asla ve assla izin vermem diyorum.
olmaz çünkü şekil a.
adamın belki öyle hisleri yok aklında geçmiyo burda ben öyle hissediyorum bişey yapmadı demedi zaten diyosun.
üstelik kızın haberi varsa tanışıyosunuzdur büyük ihtimal.
nasıl yüzüne bakacaksın aklındaki bu fikirle ?
kıza yazık gerçekten. iyi niyetli olmayacaksın...

madem sen ona o sana bişey hissettirmedi neden sürekli ayrılcam zaten diyo sana bu adam!?
ona ilişkisinden sana bahsetmemesini söyle, 2.5 yıl içinde harcanan emeklere saygılı olması gerektiğini söyle.
böyle söyle ki senin amaçını anlasın. tabiiii yuva yıkmak istemiyorum aralarına girmek istemiyorum diyosan.

senin konunu okudugumdan beri, uzun zamandır rahat oldugum konuda yine huzurum kaçtı, gerçekten bu tarz insanlar olmasın şu hayatta ya.

"Sürekli"ayrılıcam zaten diyor demedim. İkincisi adamı 13 yaşımdan beri tanıyorum sürekli bir şeyler ima etmesine gerek yok bırakında sezebileyim o kadarını. Adamın yatağına girmedim, buluşmadım, kızdan ayrıl demedim sadece kendi içimde bi şeyler hissediyorum yani tekrar söylüyorum şuana kadar kötü bi şey yaptığımı asla düşünmüyorum. Benim için ayrılırsa yuva yıkmış olur muyum diye sordum ben.

O zaman onunla konusma lütfen sevgilisi olan bir erkekle samimi olma heleki sana karşı bos olmadığıni düşünüyorsan. Gerci olan olmus artik

Cevabını kendinizi o kızın yerine koyup düşünün.
Mesela siz birlikte olsanız o bir kızla konuşsa ve o kız için ayrılsa sizden o kızı suçlar mıydınız biraz bile olsa ?

"Sürekli" söylemiyosada sana söylemiş bunu....
benim kendimi kızın yerine koyup yorum yapıyorum sana.
benim sevgilim kız arkadaşıyla konuşcak. ayrılmayı düşünüyorum dicek falan öyle mi ? neyse.

madem sen hissediyosun, ama onun hayatında birisi var.
yıllardır tanıyosun da şimdi mi geldi aklına acaba biz onla mutlu olur muyuz sorusu ?
yapma evet yanlış yapıyosun
evet onunla konuşmaya devam ettiğin sürece o ayrılıp sana gelmese bile yanlış yapıyo olcaksın.
izin verme buna bırak daha uzak ol...

Cevabını kendinizi o kızın yerine koyup düşünün.
Mesela siz birlikte olsanız o bir kızla konuşsa ve o kız için ayrılsa sizden o kızı suçlar mıydınız biraz bile olsa ?
Yani suçlamazdım desem yalan olur. O yüzden konuşmayı kesmeye karar verdim zaten, kimseyi mutsuz etmek istemiyorum. Kendi kendine benden bi şey beklemeden gidip ayrılıp öyle karşıma gelirse ne ala, yoksa da yapacak bi şey yok bir daha görüşmeyeceğim.

Merhaba, ortada yıkacagın bır yuva yok belkı yuva fıkrı vardır ama o kızıda boyle bır adamla evlılık yapma durumundan oturu kurtarmıs olur sevaba gırersın bence.

Boyle bır adamla sen sevgılı olursun ve etrafında sosyal cevre statusunde hangı kadın varsa tetıkte beklersın artık, acaba hangısıyle daha cok konusuyor acaba hangısıyle senı aldatabılır dıye. Yıne sevgılıyken ıyı bır de boylesıyle evlıyken durum var.

Su yeryuzunde kadının kadına yaptıgını kımse kımseye yapmıyor herhalde. Uzuluyorum bunları duydukca.

Tamam siz yapabileceğinizi yapmışsınız bundan sonrası için.Eğer çok istiyorsa da sizinle birlikte olmayı ayrılır zaten sonra da size açılır.

Üstteki cevaplarımı okuyun isterseniz. Kimsenin ahını almak niyetinde değilim. Ayrıca ben aldatılmaktan korkmadım hiçbir zaman, hiç kimse için tetikte duramam. Kendi bilir aldatıyorsa sevmiyordur, beni sevmeyen için de oturup bir dakika bile üzülmem.

Arkadasım yukarıdakı mesajlarını da okudum, sen nasıl kı adamı bılmem ne kadar zamandır tanıyıp sezıyorsan adam da senın bos olmadıgını sezmıs kı ayrılma fıkrını sana acmıs kı bu nasıl bır fıkırdır anlamak zor.

Bu adamla senı rahatsız edecek bır sey yasamadın, flort etmıyormussun dıyorsun ya hanı, amenna olmamıs lakın adam artık nıyetı senın ıcın bozmus bır kere ayrılıpta gelse bıle sana ne hayır gelır boylesınden? Bu bır karakter meselesıdır. Bırını hayatından cıkardıktan sonra bır ılıskı ayrıdır ama bırı hayatındayken baskasını dusunup ayrılmak farklıdır bence. Ben bunu dıle getırdım.

Yasadıgın durumdan oturu ben tetıkte beklemekten bahsettım. Zaten boyle bır olayı kabullenıyorsan beklememen de gerekır.

böyle bir adamın güvenilecek en ufak bir tarafı yok, keza birlikte olsanız bile nasıl cesaret ediyorsun

Yok yuva yikmiyorsun sadece karektersiz bir adamla muhattap olmussun. Bazi erkekler ayrilmayi dusunmesede ilgi gordukleri kisilere boyle sinyal yakmayi severler. Evli erkeklerde ikinci kadina cok mutsuzum bosanmak istiyorum ama mecburiyetlerim var versiyonuda vardir.o birlikte oldugu kiz umarim bunun gibi bir gereksizden kurtulur.

Sevgilisi olan bi adamla ne diye konuşuyorsunuz ki ???O kızın yerine kendinizi koyun kabu edermisiniz arkadaşça konuşuyımussunuz laf duyda inanma bırakın artk ya şu evli adamlarla sevgilisi olan adamlarla konuşmayı evet aralarını sen bozuyosun senden etkilenip ayrılığı düşünüyodur yarın öbür gün evlendiğinizde kocanızda arkadaşça bi kızla konuşsun kabul edermisiniz bırakın şu sahipli erkekleri ya

sonunda yaptığın hareketi takdir etsem de adamın nişanlı olduğunu bile bile muhabbeti ilerletip samimiyet mi kurdunuz? benim de nişanlım var. o da çalışıyor onun da işyerinde kızlar var. ama hiçbiriyle iş dışında kesinlikle konuşmaz. konuşturmam da. ha benden gizli konuşuyor mu onu da allah bilir ama henüz hiçbişeyini yakalamadım mesajları da silmez iş dışında hiç bi mesaj alışverişi olmadı gördüğüm kadarıyla.

ve düşünüyorum da şimdi o adamın nişanlısının yerinde olduğumu... büyük ah ederim.. nişanlım ne kadar suçluysa konuştuğu kız da o derece suçludur ve hak yiyodur. nişanlı olduğunu biliyorsunuz ama muhabbetiniz iyi oluyor, samimi oluyorsunuz. başınızın derdini ona söyleyip her işinize koşmasına izin veriyorsunuz, buna ortam yaratıyorsunuz....

ne diyeyim allah nişanlımı böyleleriyle karşılaştırmasın. ben bi insanın hayatında biri olduğunu öğrendiğim an direk konuşmayı keserim, aynı işyerinde aynı okuldaysak konuşmak zorundaysak da mecburi haller dışında konuşmam.

ama yine de sonunda doğru olanı yapmışsınız nihayet.

Bu adamin hamurunda boyle ask ucgeni kurabilma varsa, yarin sana da olabilir. Hatta senle problen yasadiginda senin icin terkettiği kizla iletisime bile gecmeyi deneyebilir. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…