- 3 Mart 2016
- 242
- 207
- 18
- 34
- Konu Sahibi beautyandthebeast_
-
Yahu ben en iyisi gideyim adamı kızdan ayırayım siz de sövüp rahatlayın sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsunuzYahu hiç mi sevgilisi olmayan Ada'm kalmadı da gittin sevgilisi olan Ada'mı buldun? Ada'm sevmiyorsa zaten sevgilisinden ayrılırdı bugüne kadar bas baya ilişkilerini bozmuşsun. Ama etme bulma dünyası burası unutmaama sizin gibi sevgilisi olanlara, evli olanlara göz dikenler bir nesliniz tükense de millet artık rahat etse
Ban yemek niyetinde hiç değilim. Bas baya milletin ilişkisi bozmuşsun gelip burda saf ayağına yatıp vicdan rahatlatıp, duymak istediklerini duymaya geliyorsun ama yanılıyorsun işte.. Ahhhh canımmm iyi yapıyorsun mu diyecektik??Yahu ben en iyisi gideyim adamı kızdan ayırayım siz de sövüp rahatlayın sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz
Ahahahah adama cilve naz yapsaydım onu da yazardım çekineceğim bir şey yok hanginiz beni tanıyorsunuz neden yalan söyleyeyim yani
Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Onu bırakta o kız düşünsün. Zaten sevgilisi varken bu işleri yapan adama güvenilmez. Seni de birgün aldatacaktır.Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Belli etmışşsın ki vazgecıyor dıgerınden.Madem hislerın var nıye konusuyorsun,surekli mesajlasıyormuydun genelde kızlar böyle yapar arkadas bahanesıne hıc hos degıl .Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Hıc sanmıyor kızların etkıleme yontemlerı öyle sınsıdır ki .Siz de bakıslarınızı ,konusmalarınızı kullandınız yazık .Teklıf etse kabul edeceksınız burdan bu anlam cıkıyor ve burda vıcdan rahatlatıp evet demek ıcın cesaret kazanmaya calısıyorsunuz.Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak
kızın hiçbir suçu günahı yok bende onu düşündüğüm için bu konuyu açtım zaten ama adam bana aşık olduysa ayrılıp bana gelip açılırsa bu yine de benim suçum mı olur? Çünkü adama hiçbir şekilde asla belli etmedim duygularımı konuşmalarımız hal hatır sorma günlük iş güçten bahsetme şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?