- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi beautyandthebeast_
-
çok güzel söz , kim söylediyse çok doğru söylemiş okuyupda bu sözü anlamak isteyen hekes kendimizi lütfen hesaba sokalım her konuda vs diyorum inşallah doğru düzgün İnsanlar oluruz ....Aklıma bir söz geldi bu dediğinizi okuyunca:
"İnsanlar ne tuhaftır. Yanlışta olduklarını hissettiklerinde, ilk önce vicdanlarını susturacak bahaneyi bulurlar"
Kızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
aşk öyle kolay olunan bir şey değil . yeni biri en fazla farklı gelip ilgisini çekmiştir.Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Bunu adama cilve naz yapıp kendine aşık etmeden önce düşünecektinBenim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Sana aşık olmuş olsa ayrılırdı çoktan.Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Benim kafama takılan nokta eğer bana aşık olduysa zaten ben konuşmayı kessem bile o kıza yazık olacak kendisini sevmeyen bir adamla birlikte olmuş olacak.
Ahahahah adama cilve naz yapsaydım onu da yazardım çekineceğim bir şey yok hanginiz beni tanıyorsunuz neden yalan söyleyeyim yaniBunu adama cilve naz yapıp kendine aşık etmeden önce düşünecektin
Şimdi saf masum ayakları yapma boşuna
Evli değillermiş haliyle ortada bir yuva yok... Ama eğer ki nişanlılar evlenme aşamasındalar deseydiniz o zaman uzak durun derdim. Şuan öyle bir durum yıkmış yani yuva yıkan durumunda olmazsınızKızlar merhaba. Daha önceki konumda bahsettiğim erkek arkadaşımdan 4 ay önce ayrıldım. Şimdi çok eski bir arkadaşımla konuşuyorum, 2,5 yıllık bir ilişkisi var. Açıkçası ben bu adamdan çok hoşlanıyorum ama ona karşı herhangi bir adım atmadım arkadaşça konuşuyoruz ve aramızda hiçbir şey geçmedi. Onun da bana karşı boş olmadığını düşünüyorum ve sevgilisinden ayrılacak sanırım ayrılmayı düşündüğünü söylüyor. Ayrıldıktan sonra da bana açılacak diye tahmin ediyorum. Eğer benim için kızdan ayrılırsa bu beni yuva yıkıcı konumuna düşürür mü? Duygularıma engel olamıyorum ama dediğim gibi aramızda hiçbir şey geçmedi ayrılana kadar da geçmesi imkansız. Yine de huzursuz oldum kimsenin mutsuzluğuna sebep olmak istemem. Lütfen fikirlerinizi ve eleştirilerinizi paylaşın.
Yahu hiç mi sevgilisi olmayan Ada'm kalmadı da gittin sevgilisi olan Ada'mı buldun? Ada'm sevmiyorsa zaten sevgilisinden ayrılırdı bugüne kadar bas baya ilişkilerini bozmuşsun. Ama etme bulma dünyası burası unutmaAhahahah adama cilve naz yapsaydım onu da yazardım çekineceğim bir şey yok hanginiz beni tanıyorsunuz neden yalan söyleyeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?