Yuva yıkanın yuvası olmazmış

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Merhaba herkese
Eski sevgilim uzun süredir bana yazıyordu. Yazıyordu derken normal arkadaşça yazıyordu nasılsın napıyorsun tarzı. Daha sonra sevgilisi olduğundan bahsetti. Sevgilisini ne kadar sevdiğinden bahsetti. Sevgilisiyle yaşadıkları romantik anlardan ve kimseyi sevmediği kadar onu sevdiğinden bahsetti.Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra arama mesafe koydum ve o dönem bir daha konuşmadım.
Daha sonra bana tekrar yazmaya başladı, sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Konuşmaya başladık ama yine arkadaşça tarzdaydı. Neler yaptığımızdan bahsediyorduk. Sonra konu eski sevgilisinden açıldı; meğer sevgilisini defalarca kez aldatmış. Zaten onu önemsemiyorduma getirdi. Ben de sadece şaşırarak tepki verdim.
Daha sonra sevgilisiyle tekrar barıştılar. Ve benimle konuşmaya da devam etti. Kızı hala aldatıyordu ve aldattığı kişileri de anlatıyordu.Midem kaldırmadı ve konuşmayı başka şeyleri bahane ederek kestim.
Bunlar 6 ay önce oldu.
Dün eski bir arkadaşımla konuşuyordum ve yukarda bahsettiğim kişinin konusu açıldı çünkü ortak arkadaşımızdı.Ben de kızı defalarca aldattı Yazık kıza dedim. Ortak arkadaşımız bunları o kıza anlatmış. Kız sevgilisi ve benle ortak grup açtı. Ben de her şeyi anlattım. Ayrıldılar.

Şimdi eski sevgilim bana upuzun bir mesaj atmış. O kızı ne kadar sevdiğimi biliyordun. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. İnşallah ömrün boyunca evlenemezsin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Gibi şeyler.

Cidden de evlenmeyi düşünüyorlarmış kız onun için okulunu dondurmayı düşünüyormuş. Bunu da kız dedi.

Sizce söylemekle hata mı ettim?

Bedduası tutar mı?

Şu an ben yuva yıkan konumunda mıyım?

Kafamda deli sorular.

Yuvayı yıkan sen değilsin aldatan şerefsiz. Çok iyi yapmışsın kıza söylemekle boşanmak zorunda olacağı bi evlilikten kurtarmışsın. Çok seviyorduysa adam gibi sadık olsaydı.
Ayrıca niye eski sevgilinle yeni sevgilisi ve aldattığı kadınların muhabbetine giriyorsun ki ne gereksiz bi ilişki.

Aslında yanlış birşey yapmamışsınız söylemekle, ben olsam bende evlenmeden önce aldatıldığımı öğrenmek isterdim bunun yuva yıkmakla ilgisi yok, zaten ortada yuva yok.Ama keşke başından konuşmasaydınız eski sevgilinizle hele de kız arkadaşı varken burdaki yanlışınız bu olmuş bence

Eski sevgiliyle niye bu kadar saçma muhabbetlere girdiniz ki siz, sizene sevgilisinden de onun aldatmasindan da yani çok gereksiz bir durum.

Ama elbette ki yuva falan yıkmadanız, kız açısından çok daha iyi olmuş, kendini defalarca aldatan biri için hayatını mahvetmemiş.

İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Üzülme. Sen yuva yıkmamışsın. Bir kadının hayatını bir zamparadan kurtarmışsın. Ağzına emeğine sağlık. Hiç üzülme de

Cok ic ice girmemis mi iliskiler? Siz niye en basindan konustunuz ki o adamla? Benim en cok takildigim nokta o oldu.
Biz sevgili olmadan önce de arkadaştık o yüzden normal arkadaşça konuşabiliriz diye düşündüm.
O ayrıldıklarında kız terk etmiş sanırım bunu ego yapıp ben aslında takmıyordum artıka getirmek istemiş olabilir. Niye bana anlatıyor bi fikrim yok.

Biz daha önceki dönemde arkadaştık sonra sevgili olmuştuk. Ve ayrılalı 4-5 sene oldu.Yine arkadaşça konuşabiliriz gibi yanlış bi düşünceye kapıldım sanırım. Ben hayatımda olup bitenleri anlatıyordum sonra da o anlattı bunları.

Başta bilmiyordum öğrendikten sonra konuşmayı kestim

sadece şunu soracağım;
bugün bir sevgiliniz olsa ve o eski sevgilisi ile ‘arkadaşça’ konuşsa, nasıl karşılarsınız?
sizin yakınlığınızda bir arkadaşlık tabi bahsettiğim...
eski sevgili ile selam alınır, verilir, iyi ayrılmış olunur tamam da, yeni sevgilisini nasıl sevdiğini yada aldattığını bilecek kadar yakınlık o kadar gereksiz ki...

Adam kendi sacmalamis kendi olacak yuvasını kendi yıkmış ayrıca kıza iyilik yapmışsınız okuluna devam eder böylece

Ortada yuva yok ki bu nasıl yuva yıkmak anlamadım, sadece evlenmeye niyetli olan zavallı bir kız ve onu sürekli aldatan lacka bir öküz var.

Kız zamanla sana teşekkür eder, şimdi etmezse bile evlenip bu hıyar onu aldatmaya devam ederse keşke Manolya yı dinleseydim der.

Eski sevgiliniz size sevgilisi olduğunu söylüyor beraber geçirdikleri kendi romantik anları anlatıyor muhabbet ediyorsunuz bunu aldatma olarak hissetmediniz mi? Kıza söylemeniz yuva yıkmak değil ama sevgilisini anlatan eski sevgiliyle görüşmenizi midem kaldırmadı bide size kimseyi sevmediğim kadar onu sevdim demiş

Engelledim başka bir numaradan hala yazıyor. Kızı ne kadar sevdiğini söylüyor. Nolur yalan söyledim de diyor.

Sevgilisi olduğunu söylediği gün anlattı zaten. O günden sonra da konuşmadık. Ondan önce bilmiyordum.

En dogru olani yapmissiniz, kizda akilli biriymiş size inanmis ve sizi dinlemiş.

Siz asla yuva yikan degil, hayat kurtaransiniz.

Sevgiliyken kac kere aldatmiş, kizda anlamamiş garibim, Bununla evlenirim her haltida yerim, anlamaz diye ole evlenmeyi dusunmustur.

Vicdaniniz rahat olsun cok dogru olani yapmissiniz..

Sevgilisi olduğunu söylediği gün anlattı zaten. O günden sonra da konuşmadık. Ondan önce bilmiyordum.
Yine de böyle bir muhabbeti dinlenmen yanlış olmuş. Bide merak ettiğim ayrıldık dedikten sonra da konuşmuşsunuz siz bu adamla niye arkadaş kalma çabasına girdiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…