Valla bence hayır duası aldın. Kız sana dua edecek.ne tutacak bedduası aldatmış olmayan birşey anlatmadınMerhaba herkese
Eski sevgilim uzun süredir bana yazıyordu. Yazıyordu derken normal arkadaşça yazıyordu nasılsın napıyorsun tarzı. Daha sonra sevgilisi olduğundan bahsetti. Sevgilisini ne kadar sevdiğinden bahsetti. Sevgilisiyle yaşadıkları romantik anlardan ve kimseyi sevmediği kadar onu sevdiğinden bahsetti.Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra arama mesafe koydum ve o dönem bir daha konuşmadım.
Daha sonra bana tekrar yazmaya başladı, sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Konuşmaya başladık ama yine arkadaşça tarzdaydı. Neler yaptığımızdan bahsediyorduk. Sonra konu eski sevgilisinden açıldı; meğer sevgilisini defalarca kez aldatmış. Zaten onu önemsemiyorduma getirdi. Ben de sadece şaşırarak tepki verdim.
Daha sonra sevgilisiyle tekrar barıştılar. Ve benimle konuşmaya da devam etti. Kızı hala aldatıyordu ve aldattığı kişileri de anlatıyordu.Midem kaldırmadı ve konuşmayı başka şeyleri bahane ederek kestim.
Bunlar 6 ay önce oldu.
Dün eski bir arkadaşımla konuşuyordum ve yukarda bahsettiğim kişinin konusu açıldı çünkü ortak arkadaşımızdı.Ben de kızı defalarca aldattı Yazık kıza dedim. Ortak arkadaşımız bunları o kıza anlatmış. Kız sevgilisi ve benle ortak grup açtı. Ben de her şeyi anlattım. Ayrıldılar.
Şimdi eski sevgilim bana upuzun bir mesaj atmış. O kızı ne kadar sevdiğimi biliyordun. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. İnşallah ömrün boyunca evlenemezsin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Gibi şeyler.
Cidden de evlenmeyi düşünüyorlarmış kız onun için okulunu dondurmayı düşünüyormuş. Bunu da kız dedi.
Sizce söylemekle hata mı ettim?
Bedduası tutar mı?
Şu an ben yuva yıkan konumunda mıyım?
Kafamda deli sorular.
Ben de hep kız anlar diye düşündüm çünkü bazı şeyleri bariz yapıyordu. Bu şekilde öğrenmiş oldu...En dogru olani yapmissiniz, kizda akilli biriymiş size inanmis ve sizi dinlemiş.
Siz asla yuva yikan degil, hayat kurtaransiniz.
Sevgiliyken kac kere aldatmiş, kizda anlamamiş garibim, Bununla evlenirim her haltida yerim, anlamaz diye ole evlenmeyi dusunmustur.
Vicdaniniz rahat olsun cok dogru olani yapmissiniz..
Zaten kötü ayrılmamıştık ve o dönem arkadaşlarımla ilgili sıkıntılarım olmuştu bana destek olup motive ediyordu ben de konuşmaya devam ettim. Ben ekstra çaba harcamadım arkadaş kalmak adına.Yine de böyle bir muhabbeti dinlenmen yanlış olmuş. Bide merak ettiğim ayrıldık dedikten sonra da konuşmuşsunuz siz bu adamla niye arkadaş kalma çabasına girdiniz ki?
Çabadan kastım konuşmaya devam etmiş olmandı yanlış anlaşılmayayımBen de hep kız anlar diye düşündüm çünkü bazı şeyleri bariz yapıyordu. Bu şekilde öğrenmiş oldu...
Zaten kötü ayrılmamıştık ve o dönem arkadaşlarımla ilgili sıkıntılarım olmuştu bana destek olup motive ediyordu ben de konuşmaya devam ettim. Ben ekstra çaba harcamadım arkadaş kalmak adına.
Gerçekten konuşmasaymışım keşke hala yazıyor.kız keşke kendi kendine öğrenseydi benim aracılığımla öğrenince sanki her seyin sebebiymişim gibi hissediyorumÇabadan kastım konuşmaya devam etmiş olmandı yanlış anlaşılmayayım
Adam tam bir adiymiş zaten evlenmeyi düşündüğü kadını aldatıyor bide bunu eski sevgiliyle konuşuyor ortaya çıkınca suçu atacak yer arıyor
Bu hikayede en çok aldatılan sevgiliye üzüldüm
Öğrenmesine vesile olman iyi olmuş belki sen olmasan öğrenemezdi ama kendini onun yerine koy sevgilisinin senle konuşmuş olması da aldatıldığını senden öğrenmesi güvendiği adamın fos çıkması da yıkım olmustur.Gerçekten konuşmasaymışım keşke hala yazıyor.kız keşke kendi kendine öğrenseydi benim aracılığımla öğrenince sanki her seyin sebebiymişim gibi hissediyorum
Kız zaten çok kötü oldu.
Canım sen yuva yıkmaktan çok hemcinsine büyük bir iyilik yapmışsın köpeğin duası kabul olsaydı gökden kemik yağardı misali olmuş seninkiMerhaba herkese
Eski sevgilim uzun süredir bana yazıyordu. Yazıyordu derken normal arkadaşça yazıyordu nasılsın napıyorsun tarzı. Daha sonra sevgilisi olduğundan bahsetti. Sevgilisini ne kadar sevdiğinden bahsetti. Sevgilisiyle yaşadıkları romantik anlardan ve kimseyi sevmediği kadar onu sevdiğinden bahsetti.Sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra arama mesafe koydum ve o dönem bir daha konuşmadım.
Daha sonra bana tekrar yazmaya başladı, sevgilisinden ayrıldığını söyledi. Konuşmaya başladık ama yine arkadaşça tarzdaydı. Neler yaptığımızdan bahsediyorduk. Sonra konu eski sevgilisinden açıldı; meğer sevgilisini defalarca kez aldatmış. Zaten onu önemsemiyorduma getirdi. Ben de sadece şaşırarak tepki verdim.
Daha sonra sevgilisiyle tekrar barıştılar. Ve benimle konuşmaya da devam etti. Kızı hala aldatıyordu ve aldattığı kişileri de anlatıyordu.Midem kaldırmadı ve konuşmayı başka şeyleri bahane ederek kestim.
Bunlar 6 ay önce oldu.
Dün eski bir arkadaşımla konuşuyordum ve yukarda bahsettiğim kişinin konusu açıldı çünkü ortak arkadaşımızdı.Ben de kızı defalarca aldattı Yazık kıza dedim. Ortak arkadaşımız bunları o kıza anlatmış. Kız sevgilisi ve benle ortak grup açtı. Ben de her şeyi anlattım. Ayrıldılar.
Şimdi eski sevgilim bana upuzun bir mesaj atmış. O kızı ne kadar sevdiğimi biliyordun. Biz evlenmeyi düşünüyorduk. İnşallah ömrün boyunca evlenemezsin. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Gibi şeyler.
Cidden de evlenmeyi düşünüyorlarmış kız onun için okulunu dondurmayı düşünüyormuş. Bunu da kız dedi.
Sizce söylemekle hata mı ettim?
Bedduası tutar mı?
Şu an ben yuva yıkan konumunda mıyım?
Kafamda deli sorular.
Ben de anlamadım her şey bir anda oldu sankiBunu yapmış olmak sizi yuva yıkan değil bir insanın hayatını kurtaran biri yapar. Kızı kurtarmışsınız gurur duyun.
Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ne saçma ne garip çevreniz var yahu... Neden eski sevgili ile görüşülür... Hadi görüşüldü onun çarpık çurpuk ilişkileri nasıl muhabbet konusu olur anlamıyorum...
Bıraktım ama hala yazıyor, engelliyorum başka yerden yazıyor. En son tehtit etmiş senin de şunun şunun vardı bişeyler saçmalıyor takmadım. Başıma bela olmaz umarım. Kıza da o bana kafayı takmış hala bana aşık gibi şeyler demiş. Bana başta duygusal yazıyordu; ben onu seviyorum,kıza dediklerim yalandı de diye. Engelledikçe başka yerlerden sen şizofrensin kafayı benle bozmuşsun diyor cevap versem anında kıza ss alacak eminim bak kafayı benle bozmuş diye.deli midir nedir...Bir kadını daha kandıramadıgı için kuruk acısı yaşıyor bırakın acıya doysun.
Sizde görüşmeyi bırakın eski sevgiliden nekadar arkadaş olunuyorsa okadar olmuşsunuz
Bed dua tutarsa ona tutacak
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Üzülme. Sen yuva yıkmamışsın. Bir kadının hayatını bir zamparadan kurtarmışsın. Ağzına emeğine sağlık. Hiç üzülme de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?