Eşinde kabul ediyo inkar etmiyo görüştüğünü anladığım kadarıyla.merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olurBacım boşanmak nie çare olmasın eğer eşinde konuşuyorsa boşasana.
Yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah yazık yazık kedilerine yazık ediyorlar
Esime tabiki suc buluyorum sadece cok uzun uzadiya o anda sinirlendigim icin yazamadim benim esim yüz vermese kimse gelupte konusmaz buliyorum ana allaha havale ediyorum ikisinideNiye çare olmasın? Ama kadını suçlamak yerine eşinizi suçlamanızı beklerdim ama bir cümle bile serzeniş göremedim eşinize karşı. Tabi ki kadın olan da suçludur. Ama size karşı sorumluluğu olan eşinizdir. O yüzden de boşanmak bir çaredir. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Olmuyor.
Boşver desinler senden önemli mikayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur
insallah rabbim görüyorya allaha havale ettim allah ikisinide bildigi gibi yapsin birgün beni arayacak ama cok gec olacakMeselende haklısın da hayatını niye bitiriyorsun bu müsveddeye katlanarak?
Boşa gitsin. At gibi giden it gibi dönermiş. Dönmese bile yüzü gülmez. Allaha havale edin
Senin evli kocan başka kadınlarla konuşurkene sorun yok da bu mu mesele şimdi? Kadının ilişki yaşadığı evli adam senin kocan, bu minik detaya kafa yor bence.merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimiBoşver desinler senden önemli mi
Bence kendini yıpratma göz yumma yanında sevgiliyle konuşmasına
Bide bakarsın yarın sana kuma olarak getirdi Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?