Yuva yıkanın yuvası olur mu?

Ayyy yine evli erkek bekar kadın konusu.
Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Evlilikte sadakat sözü veren eşiniz, KADIN değil.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.

Rabbim yardımcın olsun kardeşim

haklisiniz sinirden bi anda öyle yazdim benim kocam suclu yüz vermese kimse gelipte konusmaz

Çevre, aile,kv falan hepsi boş
Bu bahaneleri yüklenme
Aldatacak kadar ş.... siz bir adamla hayatını bitirme

Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz

Şu " Kadın kuyruk sallamazsa , erkek bişey yapmaz " zihniyetiyle büyütülenler kaldı mı derken. Böyle konularda görüyorum ki hala varlar ve yazık ediyorlar kendilerine.
Arkadaşım kocacığın çok mu masum. Ah garibim aklını çelmişler çelmemiş olsalar geri döner güzel sıcak yuvanıza. Sizde paşa paşa kabul edersiniz.
Burdan kadını savunduğum anlaşılmasın tabiki. Bir hata varsa ikiside aynı ölçüde pislik aynı ölçüde suçlu.

Kadının bosanmaya gonlu yok ondan kadın suclu biricik kocıs sucsuz , bosan deyince gelip cemkırıyorlar herkese bosan diyorsun dıye bide. Ne diyelım mesela, bırakma yiğidini o pis kadının ellerine mı diyelim

Ortada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.

Çevre, aile,kv falan hepsi boş
Bu bahaneleri yüklenme
Aldatacak kadar ş.... siz bir adamla hayatını bitirme
haklsiiniz cok salaklik ettim basta duydugumda auleme söylemedim heo sakladim cünkü evlenirkene cok sikinti yasadigim ocin gecer sandim ama bi kere aldatan insan gercekten devam ettiriyormus bunu anladim

Salak değilsiniz ama hala aynı evdesiniz, gözünüzün içine baka baka başka kadınla yazısan adam sizi hiçe sayıyor çünkü ayrılmayacağınızi biliyor.

Yazık etmeyin kendinize, etraf kim kayinvalide kim Allah aşkına, gidin ailenizin yanına, kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz.

Ortada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.
insallah bacim allah razi olsun ben hergün agliyorum ben anamin babamin evinde bu kadar aglamadim ben aglarkene onlar ne konusuyor bilmiyorum ama mutlular bundan eminim hanileykene hergün agladim cocugumub hakki allah onlardan sorsun insallah hep ah ettim

Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz
Bende şimdiki kızlaranım, bende bekarım ama tutup bana yürüyen evli adamın peşinden koşmuyorum. Siz kocişlerinize suç bulmuyorsunuz ama genelde kocişlerinize yürüyor bizim zamanımızdaki kızlara.
Evli değilim ama kişiliğim aklım fikrim yerinde.
Belli ki sizde aman kocacım yapmazcılardansınız.
Evli olsam kocam beni bekar bir kadınla aldatsa kadına da suç bulurum ama asıl suçlu eşimdir.
Çünkü ben beni aldattığı kadınla sadakate imza atmadım, kocamla attım.
2 güzel kızdan etkilenip beni aldatacak adamı da kendime koca yapmam, koca yapanda bir zahmet kendisi düşünsün.
Güzel olan kızlar suçlu da erkek suçlu değil yani, hmm tamam.

Arkadaş ortamında tanıdığım bayan vardı evli bir adamla beraberdi adamın karısı ve annesi kadının işyerine gelip rezalet çıkarmışlardı... Onları boşattığı gün zil takıp oynayacağını söylüyordu. Sonuç boşandılar bir zamanlar metres durumunda olan o bayan o adamla evlendi bide çocukları oldu. Aradan 8 yıl geçmesine rağmen çok mutlu görünüyorlar. Sonra yan bloktaki adam 20 yıllık karısını bırakıp karşı komşunun karısı ile kaçtı.. adamın sevgilisi ve metres durumundaki bayan kapı bir komşu ve sürekli beraberlerdi ihanet en yakınından geldi. Sonuç kaçtılar adam boşandı diğer kadınla evlendi bide çocukları oldu onlarda bi 10 yıldır evliler ve gayet mutlular.. Yuva yıkanın yuvası ne yazıkki oluyor...

Belliki evli değilsiniz
Sımdıkı kızlar dıyıp genelleyıp yorum yapan arkadasa belli ki bekarsiniz demenız....
Cılveyle aklı başından gidecek vasat erkeklerle evlenmemesini onerebılırsınız sımdıkı kızlara mesela? Evlıysenız..
Beni soracak olursanız, Bosanmıs bir kadınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…