- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ayyy yine evli erkek bekar kadın konusu.Esınız istemese yuz vermese, kimse ona yaklasamaz.
Bekar erkekler yok mu neden evlı erkeklere bakıyor kadınlar diyorsunuz ya, sıze iyi gunde kotu gunde diye söz veren Kocanız.
Kadın uzerınden dusunmesenız mı acaba habıre?
Kadının yaptıgı ıgrenc orası ayrı. Ama konuda habıre kadından bahsetmıssınız.
Bosanmak sızın ıcın neden care olmasın, sadakatsiz karaktersız bir adamdan kurtulacaksınız karsınıza sızı cok sevecek deger verecek cok duzgun bırı cıkacak belki, nerden bılıyorsunuz herseyın kotu olacagını?
Rabbim yardımcın olsun kardeşimevet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi
haklisiniz sinirden bi anda öyle yazdim benim kocam suclu yüz vermese kimse gelipte konusmazSenin evli kocan başka kadınlarla konuşurkene sorun yok da bu mu mesele şimdi? Kadının ilişki yaşadığı evli adam senin kocan, bu minik detaya kafa yor bence.
Konunun kafa bulma amaçlı açıldığını düşündüm niyeyse. Bu eblehliğin başka bir açıklaması olamaz, olmamalı.
Ettim evet tek suclu o allahin belasi esimTek suçlu eşin.. Bunu kabul edersen senin için her şey daha kolay olacak!
kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur
Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.Ayyy yine evli erkek bekar kadın konusu.
Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Evlilikte sadakat sözü veren eşiniz, KADIN değil.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.
saolun allah razi olsun insallahRabbim yardımcın olsun kardeşim
Kadının bosanmaya gonlu yok ondan kadın suclu biricik kocıs sucsuz , bosan deyince gelip cemkırıyorlar herkese bosan diyorsun dıye bide. Ne diyelım mesela, bırakma yiğidini o pis kadının ellerine mı diyelimAyyy yine evli erkek bekar kadın konusu.
Yine kadın suçlanıyor.
He he he diyorum sadece. Kocanız yüz vermeseydi, kocanızın başına silah mı dayamışlar.
Evlilikte sadakat sözü veren eşiniz, KADIN değil.
Ha bu kadının suçsuz olduğu anlamına gelmez ama en büyük suç eşiniz olacak adamda.
Ortada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum
haklsiiniz cok salaklik ettim basta duydugumda auleme söylemedim heo sakladim cünkü evlenirkene cok sikinti yasadigim ocin gecer sandim ama bi kere aldatan insan gercekten devam ettiriyormus bunu anladimÇevre, aile,kv falan hepsi boş
Bu bahaneleri yüklenme
Aldatacak kadar ş.... siz bir adamla hayatını bitirme
Salak değilsiniz ama hala aynı evdesiniz, gözünüzün içine baka baka başka kadınla yazısan adam sizi hiçe sayıyor çünkü ayrılmayacağınızi biliyor.evet konus konus sonu oraya varacak elimde bi kanitim olsa zaten bi dk durmam guderinde ailesine fiyorum konusmuyordu etmiyordur diyor ama bilmiyorllarki ogullaru hergün yanimda konusuyor cevrimici ben salak degilim o kadar ne yaptim ne ettiysemde telefinu gizliyor dusa bile telefinla giriyor pin kodu degistirmus napucagimi bilmiyorum kizin numarasini bulsam onuda bulamiyorum her yol kapandi cok caresiz hissediyoeum kendimi
insallah bacim allah razi olsun ben hergün agliyorum ben anamin babamin evinde bu kadar aglamadim ben aglarkene onlar ne konusuyor bilmiyorum ama mutlular bundan eminim hanileykene hergün agladim cocugumub hakki allah onlardan sorsun insallah hep ah ettimOrtada sizin ahınız var ömrü billah yakalarında olacak.Birinin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuranların yüzünün güldüğünü hiç görmedim daha.Onlarında gülmez inşallah.
Bende şimdiki kızlaranım, bende bekarım ama tutup bana yürüyen evli adamın peşinden koşmuyorum. Siz kocişlerinize suç bulmuyorsunuz ama genelde kocişlerinize yürüyor bizim zamanımızdaki kızlara.Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz
Sımdıkı kızlar dıyıp genelleyıp yorum yapan arkadasa belli ki bekarsiniz demenız....Ben öyle düşünmüyorum şimdiki kızlar insanın aklını başından almayı çok iyi biliyor silaha gerek yok.
Belliki evli değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?