• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

her ikiside suclu benim gözünde elbette sucun büyügü esim ama kizda suclu konusmayacak tanidik evli oldugunu bile bile bir de
Baştan sona eşiniz suçlu, karşısındaki kadın o olmazdı başkası olurdu, eşiniz yine aldatırdı sizi.
Bir arkadaşım defalarca aldatıldı, her birinde farklı kadınlarla, hepsi de en yakınındaki kadınlardı, biriyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu, kadın evliydi üstelik, ailece görüşüyorlardı çocukları birlikte oynuyordu, erkek istemezse aldatmaz, istemezse konuştuğu hiçbir kadın onu etkileyemez, bugün bu kadından kurtuldunuz diyelim, eşiniz duracak durulacak mı sanıyorsunuz?
Sizin yuvanızı yıkan eşiniz, yuva yıkanın yuvası olur mu sorunuza cevap oluyor maalesef, bahsettiğim arkadaşımın kocası son aldatmasındaki kızla evlendi.

Biri de ciksin benim kocam evliyken neden baskalarina bakti desin
Evli oldugunu bile bile kadinlar niye yanasirmis
Evli oldugunun farkina varmasi gereken kisi esin esin!

Vallahi pes, boşanmamak için bulduğunuz bahanelerden buradan köye yol olur. Kanıt yok, eşimin ailesi, çocuğum, benim ailem, mücadele verdim... Nasıl bir mideniz var ben anlamadım adam sevgilisiyle yazışırken çay servisi yapıyorum diyorsunuz şaka mısınız Allah aşkına?

Bravo valla çok güzel sindirmişsiniz eşinizin rezilliklerini. Ben konuda sadece çocuğa acıdım, mutsuz bir ailede büyüyecek ÇÜ. Siz zaten bile isteye devam ediyorsunuz.

Ayrıca yuva yıkanın yuvası gayet de olabilir, dünya mutlak adalet yeri değildir haberiniz olsun.
Bahane degil hic birsey ben böyle düsünüyorum evet mutsuz bi evliliik sürdürüyorum ama bisanup gitsem olacaklari da biliyorum ben alllahun adaletinw güveniyorum elbet bigün herkes hakettugunu alacak sabrediyorum hic birseyide sindirmedim

Biri de ciksin benim kocam evliyken neden baskalarina bakti desin
Evli oldugunu bile bile kadinlar niye yanasirmis
Evli oldugunun farkina varmasi gereken kisi esin esin!
ben yuva yikanin yuvasi olurmu derken kastettigim zaten esim ve karsidaki sahis icin dedim ben bosanup gitsem esim getirecek o kisiyi bi evlilik olacak ve ben cok agladim ben aglamalarim üzerine ikisi cok mu mutlu olacak dmeek istedigim bu ben her yazmamfa esimde suclu sucun en büyügü o dedim zaten

Arkadaşım gelse affederim çocuğuma yazık diyorsun da daha 5 aylık bebe bosansan babasıyla sevgi bağı oluşmaz bile dedesine anneannesine bağlanır sende başka birine aşık olup yoluna bakarsın ...neye sabrediyorsun ya ..ailen arkanda olmasa mesleğini eline al öyle boşan diyecegimde... Zaten 5 aylık bebeği senden alma gibi luksude yok kendinizi nasıl kandırıyorsunuz valla bravo ..boşan özgür ol rahatla yahu miss gibi nafakada al çocuğuna ve kendine olay bitti kanıt olmasın önemli değil sen hakime söylersin anlatırsın çekişmeli olursa zaten telefon kayıtlarından çıkar yorma kendini
haklsiiniz ne deseniz

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Bir erkeğe en büyük ceza onu onun silahı ile vurmaktır. Madem boşanmak çare değil o zaman sende aynısını ona yaşat. Sonra karşılıklı evcilik oynarsın şeref yoksunu kocanla. Töbe yarabbim.
İlgimi çeken neden hep kocan olacak o asalağa değilde elin kadınına beddua ediyorsun ki. Kocanda bu potansiyelvarken ayşe olmaz fatma olur. Sana ne elalemden sen kocandan sorumlusun. Kocan demişim Koca bozması o asalaktan

Yuva yıkanın yuvası olmasa eşinizin bir evliliği olmazdı şu an değil mi?
Adam yuvanızı yıkmış ama hala boşanmıyorsunuz, adamın evi barkı yerinde duruyor.
Yuva yıkanın yuvası oluyormuş demek ki.

Aslında ortada yuva da yokmuş. Bir taraf aldatmayı kafasına koyduğu an yıkılır yuva.
İşte sizin yuvanız da eşiniz bunu ilk düşündüğünde yıkıldı.
Kiminle aldattığı önemli değil.

Her şeyi bile bile bu şekilde yaşamak size, psikolojinize zarar.
Boşanmadan atlatılacak bir şey değil bence.

Ailesinemi :) sen bence mahkemeye delil ara ailesi onu suçlamaz yinede bosver sen o kismi o tipler oğlumu evde tutamadın der cok çekinecek olsaydi hic yapmazdı bole bsey
evet yarin birgün ogullaruna birsey olsa sucu bana atarlar ben bunuda biliyorum suan ailesin hic birsey demiyorum konusuyor gibisinden zamanini bekliyorum sadece

Bir erkeğe en büyük ceza onu onun silahı ile vurmaktır. Madem boşanmak çare değil o zaman sende aynısını ona yaşat. Sonra karşılıklı evcilik oynarsın şeref yoksunu kocanla. Töbe yarabbim.
İlgimi çeken neden hep kocan olacak o asalağa değilde elin kadınına beddua ediyorsun ki. Kocanda bu potansiyelvarken ayşe olmaz fatma olur. Sana ne elalemden sen kocandan sorumlusun. Kocan demişim Koca bozması o asalaktan
o kiz olmasa baskasi olacak icinde o art niyet olan bi insanin zaten böyle insanlara ancak bu sekilde karsilik verceksinki belki bi nebze icin ferahlar ama ben allahtan korkarum onun gibu serefsizlik yapmam

her ikiside suclu benim gözünde elbette sucun büyügü esim ama kizda suclu konusmayacak tanidik evli oldugunu bile bile bir de
Ben şu an evliyim bekarken evli erkek de çıktı karşıma. Ben evli erkekle konuşmam, ahlakı boyutu ayrı zaten onu demiyorum, konuşmadım zaten ama "yuvasını yıkarım" diye değil, çünkü o yuva yıkılmış zaten, ya da yıkılacak zaten. Adam aldatıyor, bugün benimle olmasa başkası ile aldatacak, yarın başkası ile. Kız suçlu değil demeye getirmiyorum, kız ahlaksız ama yuvanızı yıkan eşiniz, suçlu olan o. O yapmasa isterse tüm dünya gelsin bunu baştan çıkarmaya çalışsın farketmez.

kayinvalidemler rahat vermicekler biliyorum esim sürekli arayip rahatsiz edecek ailesi ona baski yapcak o ds bana ayri baski yapacak tamam saygili ve anlasmali olduktan sonra bosanilirda severek evlendigim icin aileminde yüzüne bakamam cevredekilerin sen ettin sen buldun olur
Soylediklerinin hangisine inandın. Çoğu kişi severek evleniyor . Evlendik diye esir mi olduk. Kayınvalide ne allah aşkına yaaa. Geçerli bahaneler bul.

Yuva yıkanın yuvası olmasa eşinizin bir evliliği olmazdı şu an değil mi?
Adam yuvanızı yıkmış ama hala boşanmıyorsunuz, adamın evi barkı yerinde duruyor.
Yuva yıkanın yuvası oluyormuş demek ki.

Aslında ortada yuva da yokmuş. Bir taraf aldatmayı kafasına koyduğu an yıkılır yuva.
İşte sizin yuvanız da eşiniz bunu ilk düşündüğünde yıkıldı.
Kiminle aldattığı önemli değil.

Her şeyi bile bile bu şekilde yaşamak size, psikolojinize zarar.
Boşanmadan atlatılacak bir şey değil bence.
zaten hergün düsünmekten aglamaktan psikolojim bozuldu

Ben şu an evliyim bekarken evli erkek de çıktı karşıma. Ben evli erkekle konuşmam, ahlakı boyutu ayrı zaten onu demiyorum, konuşmadım zaten ama "yuvasını yıkarım" diye değil, çünkü o yuva yıkılmış zaten, ya da yıkılacak zaten. Adam aldatıyor, bugün benimle olmasa başkası ile aldatacak, yarın başkası ile. Kız suçlu değil demeye getirmiyorum, kız ahlaksız ama yuvanızı yıkan eşiniz, suçlu olan o. O yapmasa isterse tüm dünya gelsin bunu baştan çıkarmaya çalışsın farketmez.
Valla ne dıyecegım ne yapacagım bılmıyorum inanki bi çıkmaza girdim çıkamıyorum..

Soylediklerinin hangisine inandın. Çoğu kişi severek evleniyor . Evlendik diye esir mi olduk. Kayınvalide ne allah aşkına yaaa. Geçerli bahaneler bul.
Zaten söyledıklerıme inanmasaydım inanrak söylemeseydım suam burda bunkomuyu acmadım sebebbıö olmaz bısanır gıderdım ben eger boşanacaksaö sorunsuz boşanmak istıyorum ve bu böyle olamayacak boşanınca bıtmeyecek ben bunun inancındayım

Şu " Kadın kuyruk sallamazsa , erkek bişey yapmaz " zihniyetiyle büyütülenler kaldı mı derken. Böyle konularda görüyorum ki hala varlar ve yazık ediyorlar kendilerine.
Arkadaşım kocacığın çok mu masum. Ah garibim aklını çelmişler çelmemiş olsalar geri döner güzel sıcak yuvanıza. Sizde paşa paşa kabul edersiniz.
Burdan kadını savunduğum anlaşılmasın tabiki. Bir hata varsa ikiside aynı ölçüde pislik aynı ölçüde suçlu.
Burda sorumluluk sahibi olması gereken arını namusunu esirgemesi gereken kocadır Adı üstünde KOCA. Evli çünkü. O zaman Şerefsiz Koca kuyruk sallamasa hiç bir bayan da yanaşmaz. İçinde biraz vicdan merhamet allah korkusu ve eşine sevgisi olan birine yaklaşın bakalım o kadar kolay mi . Demek ki Kuyruğu o tek hücreli kocası sallamış karşı tarafta zaten kansızmış bulmuşlar birbirlerini.

24 yasindayim ascilik okudum üniversite mezunu calismiyorum yeni dogum yaptim sayilir kücük bebegim var kanitim olsa elimde hak iddia edicen haklisiniz ailem bana da bakar cocuguma da o konuda süphem yok ama ailemi üzmek istemiyorum
Ama şu an yaptığınız da çözüm değil.
Mesleğiniz varmış bence çevrenize haber salın önce iyi bir iş arayışında bulunun.
Gıda aranan hiçbir zaman da ölmeyecek bir sektör kendinizi geliştirirseniz 10 bin bile alabilirsiniz iyi biryerde sonrasında Kendi işinizi bile kurabilirsiniz.
Bence önce iş bulun sonra da ayrı ev tutup ailenizle durumu Konuşun onlardan yardım isteyin.

zaten hergün düsünmekten aglamaktan psikolojim bozuldu

Kendi kendinize zarar veriyorsunuz.
Tamam ilahi adalete inanın ama "hak ettiklerini bulsunlar" demenin size bir faydası yok. Adalet yerini bulduğunda sizin yaşadıklarınız silinmeyecek.
Bunları silip atlatmanın tek yolu boşanmak.

Kendisi, ailesi rahat vermez diye kandırmayın kendinizi. Siz böyle sinip durdukça adam tabii hem suçlu hem güçlü olur.

Ama şu an yaptığınız da çözüm değil.
Mesleğiniz varmış bence çevrenize haber salın önce iyi bir iş arayışında bulunun.
Gıda aranan hiçbir zaman da ölmeyecek bir sektör kendinizi geliştirirseniz 10 bin bile alabilirsiniz iyi biryerde sonrasında Kendi işinizi bile kurabilirsiniz.
Bence önce iş bulun sonra da ayrı ev tutup ailenizle durumu Konuşun onlardan yardım isteyin.
haklısınız tesekkür ederım

Back
X