• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuva yıkanın yuvası olur mu?

merhaba arkadaşlar sizinle konuşmak istuyorum sizcede yuva yıkanın hergün evdeki eşini aglatanın yuvası olurmu? bu insanlar nasıl kı evli bi erkekle konusurkene düşünmezlermi bu evli diye karısısındakı bekar olsa anlarımda hiç insanlarda mide kalmamıs acaba benı hergün aglatıyor bu eve geldiginde çok mu mutlu olacagını düşünüyor ama hergün dua edıyorum dilerim allahtan yaşattıklarının bin katınu yaşasın üstelık evli oldugumuzu bülen biri neymıs önceden eşimi sevıyormus önceden alamadıya sımdı almaya calısıyır hakkım hiç bir zmana helal degil çok mutsuzum boşanmak benım için çare olmayacak bunu bılıyorum sabredıyorum ama çok zor allah birgün benımde dualarıma karsılık verecek insallah sizlerden fikirlerinizi bekliyorum😞
Yuvandan eşin sorumlu ve yuvayı yıkan da maalesef eşin

Evet benimde qetrafımda bu durumu yaşayan kim varsa adamın söylediği karımı sevmiyorum boşanacağız yalanlarına kanan kişilerdi...
Evet öyle, kimse bilerek fakir 5 parasız adamın isteyerek metresi olmuyor. Ha olanlar var ama onlarda adamın zenginliğine gücüne aşık oldukları için oluyorlar.
Benim arkadaşım öğrendiği gibi tekmeyi bastı tiynetsiz adama. Tektaşı da yüzüğü de karısına yolladı. Ama kadın boşanmadı hatta üstüne 3. Çocuğunu doğurdu.

Evet benimde etrafımda bu durumu yaşayan kim varsa adamın söylediği karımı sevmiyorum boşanacağız yalanlarına kanan kişilerdi...
aynne öyle benim esimde kiza bi sürü sey demis karim beni sevmiyor söyle davraniyor böyle davraniyor benim kötü yanlarimi ele almis kendini aklamis öyle anlatmis kizda saniyoeki bunlar evde sürekli kavga halinde ayri yatiyor bosanmak istyor zorla evlendi gubisinden

aynne öyle benim esimde kiza bi sürü sey demis karim beni sevmiyor söyle davraniyor böyle davraniyor benim kötü yanlarimi ele almis kendini aklamis öyle anlatmis kizda saniyoeki bunlar evde sürekli kavga halinde ayri yatiyor bosanmak istyor zorla evlendi gubisinden
Ozaman kızı suçlamak yerine eşinle sorunu çözmeye çalış.. Birdaha görüşürsen bu iş biter diye tehtit et.

şöyle düşünün. bu kadın olmasaydı başka kadın olacaktı. çünkü kocanız buna meyilli. ben esprili biriyim. evli arkadaşlarımı kardeşim gibi görürüm. onlar da eşlerinden gizli bana mesaj atıyor, iltifat ediyor. eşleri üzülmesin diye arkadaşlığımı bitirdim.

Boşanmıyorsun da otur beddua et. Ne yapalım şimdi? Ama şunu unutma. Bu kadına o gücü veren eşin. Bir de yuva yıkanın yuvası oluyor maalesef.

Bazı kadınlar özellikle evli erkeklerle olmayı daha cazip buluyor. "Vay be evli olmasına rağmen bana karşı koyamadı, öyle güzelim, öyle vazgeçilmezim" falan diye ego kasıyorlar sanıyorum. Yasak, yanlış olan her zaman cazip geliyor insanlara. Monoton hayatlarına heyecan arayışında çoğu. Yoksa kimse aşırı güzel, aşırı yakışıklı olduğu için birilerinin ihanetine ortak olmuyor. Kendinizde bi eksik aramayın. Eksik onların kalplerinde, karakterlerinde.

Ben yerinizde olsam boşanır, o kızla evlenmesi için dua ederdim. Ne o kızın, ne de eşimin düzgün bi insanla evlenmesini istemezdim. İkisi de kendileri gibi ahlaksız biriyle evlenmeli. İkisi de kuşku içinde yaşamalı. Eninde sonunda biri yine diğerine boynuzu takacaktır. Bi kere yapan hep yapar.

Evli erkegin umrunda degilse,diger kadininhic umrunda olmaz. Sadakat sozu veren erkek su durumda, bosanmak care degil de evli kalmak mi care bu pislikle onu merak ediyorum sahsen
care olmadigini bende biliyorum sabrediyorum allah görüyor herseyi keske hersey sadakat olsa hic kimse üzülmez herkes mutlu olurdu

care olmadigini bende biliyorum sabrediyorum allah görüyor herseyi keske hersey sadakat olsa hic kimse üzülmez herkes mutlu olurdu
Ne icin sabrediyorsunuz anlamadim ben.
Esiniz olacak beyefendi hazretleri diger kadindan biksin size geri gelsin diye mi? Geri geldim karicim affet dese ha iyi okey tamam mi diyeceksiniz? Mide kaldirmaz yahu,kendinize bu kotulugu yapmayin. Cocugunuzu da boyle bir adamin yaninda buyutmeyin yazik o minige

Ne icin sabrediyorsunuz anlamadim ben.
Esiniz olacak beyefendi hazretleri diger kadindan biksin size geri gelsin diye mi? Geri geldim karicim affet dese ha iyi okey tamam mi diyeceksiniz? Mide kaldirmaz yahu,kendinize bu kotulugu yapmayin. Cocugunuzu da boyle bir adamin yaninda buyutmeyin yazik o minige
hatasinu anlamasini istiyorum evet kadini birakip gelse affederim ama asla unutmam her zaman aklima gelir bosanup gitsem cocuguma da yazik etmis olucam öylede düsünüyorum

hatasinu anlamasini istiyorum evet kadini birakip gelse affederim ama asla unutmam her zaman aklima gelir bosanup gitsem cocuguma da yazik etmis olucam öylede düsünüyorum
Asla unutmam her zaman aklima gelir dediginizde zaten affetmemis olmaniz gerekiyor. Affederseniz herseyi unutmalisiniz cunku teorik olarak. Esas cocugunuza su anda yazik ediyorsunuz,onu mutsuz bir anneye ve terbiyesiz bir babaya mahkum ederek.

Peki ya evde nikahlı karısı belki çocukları beklerken başka kadınla birlikte olan tıynetsiz eşinize ne demeli?

Ağlayıp, düzelecek diye beklemeyin, şartlarınız nasıl bilmiyorum ama boşanın.

Allah ikisinede hakettiklerini yaşatsın.
agliyorum ama düzelmiyor artik sabretmeyi ögrendim cok pisman olsun istiyorum sürüm sürüm sürünsün neden bosanupta o kadina birakayimki hayatimi ben cabaladim bu zamanlara gelfim ne mücadeleler verdim gelsin otursun bu eve gidecek biri varsa o da esim amin insallah dilerim allahtan hakettiklerini yasarlar allah esimi affetsin hiadeyet versin

Karşı taraftaki kişinin size bir sorumluluğu yok.ilahi adalette yuva yıkanın yuvası olmuyor evet ama bu duruma mahal veren eşiniz.Size karsi sorumluluğu olanda eşiniz.Bu olayi tam olarak nasıl görüyorsunuz ki eşiniz masum ama ona musallat olan karşı tarafmi?

Asla unutmam her zaman aklima gelir dediginizde zaten affetmemis olmaniz gerekiyor. Affederseniz herseyi unutmalisiniz cunku teorik olarak. Esas cocugunuza su anda yazik ediyorsunuz,onu mutsuz bir anneye ve terbiyesiz bir babaya mahkum ederek.
Haklisiniz ne deseniz evet kolay unutulmaz ama en azindan hergün aglamam hergün bunun konusu acilmaz esime her baktigimda acaba ne yaiziyor simdi diye düsünmen bosanip gifipte karsidaki insani mutlu edemem kimse güldüremem üzerime ben ne mücadelelr verdim üzüldüm agladim evlendim sabredicem bakalim nereye varacak

Back
X