Yuva yikanin yuvasi olur mu

Neden kadınlara kızmıyorsunuz, o kız çocuğu biliyormuş olanları konu sahibi yazdı. Ben kadınlara da buluyorum suçu, insan bu devirde sevgili olduğu adamı bir sorgulamaz mı nedir necidir diye? Kısa süreli ilişkilerde ve adam profesyonel gibi yalan söylüyorsa belkş anlarım ama bu kız çocuğu evlenmiş bile hiç mi demedi sen neden boşandın eski eşinden diye, evlenirken hiç anlamadı mi bu adamla daha evliyken sevgili olduğunu? Adamın ailesine girdiğinde illaki duymuştur sağdan soldan evliydi diye, işte hiçbir zaman olmasa da o an bırakması lazımdı bu adamı. Erdemli biri olsaydı bunu yapardı, diğer türlüsü salağa yatıp kendini umursamak oluyor diğer adı da k.hpelik
Biliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumun

Olmuyo merak etmeyin yuvam yikldi 2 yasinda cocugumla bi basima yabancisi oldugum bi sehrde terkedilip birakildim.cok ah ettim 2 yil surmedi evlilikleri simdi aklina cocugu gelmis gormk istiyo ama gectiiiiiii.cok sukurki kizim hiiiic hatrlamiyo babasini.dert etmeyin mazlumun ahi kalmiyo.bende cok merak ederdim o zamnlar mutlu olurmu diye,olmuyolar .istisnalar olabilir tabi o ayri
Insallah kardeşim bende görürüm o günleri

Biliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumun
Amin, çok üzüldüm size Allah daima iyi kapılar açsın iyi insanlarla karşılaştırsın sizi. Amin

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.

Valla yuva yıkanın yuvası olur mu bilmem. Yuvanın neden ve nasıl yıkıldığına bağlı da sizin hikaye biraz farklı. Yuva yıkan derken 17 yaşındaki kızdan bahsediyor gibisiniz ama asıl problem eski eşiniz. 17 yaşındaki kız daha çocuktur. Eşinizin zaten size hayrı yokmuş, çocuğuna hayrı yokmuş. 17 yaşında çocuğun peşinde koşan, ailesine değer vermeyen bir insan buradaki problem. Mesut olsalar ne olacak, olmasalar ne olacak. Öyle bir erkekten kimseye hayır gelmez.
Siz kendinize bakın, çocuğunuza bakın. Güçlü ve kararlı olun. Yasal haklarınızı aramışsınızdır umarım.
Güzel dileklerimi iletiyorum size, umarım hayat bundan sonra hep yüzünüze güler.

Kız suçsuz değil elbette. Ama çocuk olmasını geçtim, size bağlılık yemini eden, hastalıkta ve sağlıkta yanınızda olacağı vaadini veren o kız değil, eski kocanız.
Maalesef her insan aynı değil, etrafta türlü türlü kadın var. Herkesin hayat bakışı farklı. Biri yakasına yapışmasa bir başkası yapışabilir erkeğin. Her birinden sakınamaz insan kocasını.
Bu sizin kadınlık gururunuzu kırmasın asla. Öyle harika insanlar, öyle basit insanlar için terkediliyor ki şaşarsınız. Kaç tane gördüm çevremde.
Ama terk etmenin, ortada bırakmanın da bir bedeli var. Öyle evlendim, çocuk yaptım sonra hepsini ortada bıraktım olmuyor maalesef.

Olmuyo merak etmeyin yuvam yikldi 2 yasinda cocugumla bi basima yabancisi oldugum bi sehrde terkedilip birakildim.cok ah ettim 2 yil surmedi evlilikleri simdi aklina cocugu gelmis gormk istiyo ama gectiiiiiii.cok sukurki kizim hiiiic hatrlamiyo babasini.dert etmeyin mazlumun ahi kalmiyo.bende cok merak ederdim o zamnlar mutlu olurmu diye,olmuyolar .istisnalar olabilir tabi o ayri
Siz nasılsınız peki? Kızınız nasıl? Baba Özlemi çekiyor mu?

Daha iyiyim.zaman geçtikçe toparliyorum.kizimin ameliyatları fizikleri mücadelemiz sürüyor.baba özlemi çekiyor tabiki o yüzden zaten benim yaram hiç kapanmıyor.cunku sağlıklı bir çocuğun manevi ihtiyaçları ile benim çocuğum ihtiyaçları arasında kat ve kat fark var.bu çocukların çok daha fazla ilgiye sevgiye ihtiyacı var.elimden geldiğince bu açığı kapatmaya çalışıyorum.

Daha iyiyim.zaman geçtikçe toparliyorum.kizimin ameliyatları fizikleri mücadelemiz sürüyor.baba özlemi çekiyor tabiki o yüzden zaten benim yaram hiç kapanmıyor.cunku sağlıklı bir çocuğun manevi ihtiyaçları ile benim çocuğum ihtiyaçları arasında kat ve kat fark var.bu çocukların çok daha fazla ilgiye sevgiye ihtiyacı var.elimden geldiğince bu açığı kapatmaya çalışıyorum.
Beter olsun o adam da. Rabbim size de güç versin.

Beter olsun o adam da. Rabbim size de güç versin.
Aminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.

Eklentiler

• IMG_20200627_113042.webp
    IMG_20200627_113042.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20200623_121220_812.webp
    IMG_20200623_121220_812.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 104
Aminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.
Kıyamam sana ve evladına ama güçlü ol kardeşim.
Bu hayat bizim için bir imtihan süreci.
Sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun.

Iyiyiz cok sukur 2 yasindaydi babasi gittiginde simdi 5 in icinde hic sormuyo merak etmiyo citlatiyorum halbuki arada ama umrunda degil benimde isime geliyo acikcasi.babasida yalvariyo goriyim iki yildr aci cekiyorum diyo ama laf kacrmadim ki gelip gorseydin sadece biraz ugrassin istemistim.

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Allah yardımcın olsun rabbim kızının hürmetine yüzünüzü güldürsün

Olmaz bence kendinden çıkmazsa çocuğundan kardeşinden birinden çıkıyor
Bana göre ikisi de suçlu ama sen güçlüsün hepsinden herkesten güçlüsün ilahi adalet onları da bulur

Bazı insanlar nasıl bu kadar pislik olabiliyorlar :( hiç mi vicdan kırıntısı yok ya bu pisliklerde

Ya aklima bir atasözü geliyor "köpek kuyruk sallamazsa kimse gelmez " Evli cocuklu adamlarla işi olan kız suçsuz filan değildir ya

Selamun aleykum,
Belli ki eşiniz de karşıdaki kızdan yararlandı 17 yaşında bakalım akıl sağlığı yerin de mi burda en büyük suç eski eşiniz ve onun ailesinde

Yuva yıkanın yuvası olmaz yaşadım ben 2 sene oldu boşandım aldatılarak ne kadınla muhattap oldum ne eski eşimle sadece kalbimden akıp giden ahh vardı birbirlerini yediler eski eş sürekli arayıp ağlıyor pişmanım affet hakkını helal et diye hala herşeyi var ve mutsuz psikiyatri den çıkmıyor yığınla ilaç kullanıyor ve madde kullanmaya başlamış beter olsunlar kimsenin hayatı kimsenin oyuncağı değil Allah’ın adaletine güvenim sonsuz

Back
X