Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumunNeden kadınlara kızmıyorsunuz, o kız çocuğu biliyormuş olanları konu sahibi yazdı. Ben kadınlara da buluyorum suçu, insan bu devirde sevgili olduğu adamı bir sorgulamaz mı nedir necidir diye? Kısa süreli ilişkilerde ve adam profesyonel gibi yalan söylüyorsa belkş anlarım ama bu kız çocuğu evlenmiş bile hiç mi demedi sen neden boşandın eski eşinden diye, evlenirken hiç anlamadı mi bu adamla daha evliyken sevgili olduğunu? Adamın ailesine girdiğinde illaki duymuştur sağdan soldan evliydi diye, işte hiçbir zaman olmasa da o an bırakması lazımdı bu adamı. Erdemli biri olsaydı bunu yapardı, diğer türlüsü salağa yatıp kendini umursamak oluyor diğer adı da k.hpelik
Insallah kardeşim bende görürüm o günleriOlmuyo merak etmeyin yuvam yikldi 2 yasinda cocugumla bi basima yabancisi oldugum bi sehrde terkedilip birakildim.cok ah ettim 2 yil surmedi evlilikleri simdi aklina cocugu gelmis gormk istiyo ama gectiiiiiii.cok sukurki kizim hiiiic hatrlamiyo babasini.dert etmeyin mazlumun ahi kalmiyo.bende cok merak ederdim o zamnlar mutlu olurmu diye,olmuyolar .istisnalar olabilir tabi o ayri
Amin, çok üzüldüm size Allah daima iyi kapılar açsın iyi insanlarla karşılaştırsın sizi. AminBiliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumun
Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Biliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumun
Siz nasılsınız peki? Kızınız nasıl? Baba Özlemi çekiyor mu?Olmuyo merak etmeyin yuvam yikldi 2 yasinda cocugumla bi basima yabancisi oldugum bi sehrde terkedilip birakildim.cok ah ettim 2 yil surmedi evlilikleri simdi aklina cocugu gelmis gormk istiyo ama gectiiiiiii.cok sukurki kizim hiiiic hatrlamiyo babasini.dert etmeyin mazlumun ahi kalmiyo.bende cok merak ederdim o zamnlar mutlu olurmu diye,olmuyolar .istisnalar olabilir tabi o ayri
Daha iyiyim.zaman geçtikçe toparliyorum.kizimin ameliyatları fizikleri mücadelemiz sürüyor.baba özlemi çekiyor tabiki o yüzden zaten benim yaram hiç kapanmıyor.cunku sağlıklı bir çocuğun manevi ihtiyaçları ile benim çocuğum ihtiyaçları arasında kat ve kat fark var.bu çocukların çok daha fazla ilgiye sevgiye ihtiyacı var.elimden geldiğince bu açığı kapatmaya çalışıyorum.Siz nasılsınız peki? Kızınız nasıl? Baba Özlemi çekiyor mu?
Beter olsun o adam da. Rabbim size de güç versin.Daha iyiyim.zaman geçtikçe toparliyorum.kizimin ameliyatları fizikleri mücadelemiz sürüyor.baba özlemi çekiyor tabiki o yüzden zaten benim yaram hiç kapanmıyor.cunku sağlıklı bir çocuğun manevi ihtiyaçları ile benim çocuğum ihtiyaçları arasında kat ve kat fark var.bu çocukların çok daha fazla ilgiye sevgiye ihtiyacı var.elimden geldiğince bu açığı kapatmaya çalışıyorum.
Aminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.Beter olsun o adam da. Rabbim size de güç versin.
Kıyamam sana ve evladına ama güçlü ol kardeşim.Aminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.
rabbim güzel kapılar açsın hep karşınıza iyi insanlar çıksın inşallah, maşallah anne-kız çok güzelsinizAminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin.rabbim güzel kapılar açsın hep karşınıza iyi insanlar çıksın inşallah, maşallah anne-kız çok güzelsiniz![]()
Iyiyiz cok sukur 2 yasindaydi babasi gittiginde simdi 5 in icinde hic sormuyo merak etmiyo citlatiyorum halbuki arada ama umrunda degil benimde isime geliyo acikcasi.babasida yalvariyo goriyim iki yildr aci cekiyorum diyo ama laf kacrmadim ki gelip gorseydin sadece biraz ugrassin istemistim.Siz nasılsınız peki? Kızınız nasıl? Baba Özlemi çekiyor mu?
Allah yardımcın olsun rabbim kızının hürmetine yüzünüzü güldürsünSelamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Ya aklima bir atasözü geliyor "köpek kuyruk sallamazsa kimse gelmez " Evli cocuklu adamlarla işi olan kız suçsuz filan değildir yaBiliyordu benimle evliyken görüşüyorlardı.ogrendigim degörüştüm kızla.annesi babası ayrı sorumlu bir tipti.nasil tanıştıklarını öğrendim bile.bir gece evden kaçmış.bwnim eski esim bile demek ıstemiyorum bir araba servisinde acil yardımda çalışıyor bunu gece yolda tek başına yürürken görmüş arabaya çağırmış evine bırakmış böyle tanismislar kizin da kanı bozuk arkadaşlar ben de kadınım bile bile birine bunu nasıl yapayim biraz pozitifliği bırakın elinizi vicdanınıza koyun.o kız nasıl suçsuz rabbin ikisinin hakki mi yedirmesin ne benim ne de suçsuz yavrumun
Belli ki eşiniz de karşıdaki kızdan yararlandı 17 yaşında bakalım akıl sağlığı yerin de mi burda en büyük suç eski eşiniz ve onun ailesindeSelamun aleykum,