Yuva yikanin yuvasi olur mu

Yuva yıkanın yuvası olmaz yaşadım ben 2 sene oldu boşandım aldatılarak ne kadınla muhattap oldum ne eski eşimle sadece kalbimden akıp giden ahh vardı birbirlerini yediler eski eş sürekli arayıp ağlıyor pişmanım affet hakkını helal et diye hala herşeyi var ve mutsuz psikiyatri den çıkmıyor yığınla ilaç kullanıyor ve madde kullanmaya başlamış beter olsunlar kimsenin hayatı kimsenin oyuncağı değil Allah’ın adaletine güvenim sonsuz
[/QUOTE ben de helal etmiyorum asla.

Belli ki eşiniz de karşıdaki kızdan yararlandı 17 yaşında bakalım akıl sağlığı yerin de mi burda en büyük suç eski eşiniz ve onun ailesinde
Tamamiyla kizda demiyorum.Arkadaslar kızım 6 yasin da ve ben son iki yıldır akşam işten eve gidebiliyorum.4 sene işten acile gidiyordum yada kızım hastane de yatıyordu ben akşam onun basın da bekliyordum.bu sadece birisi.kizi öğrendiğim de gittim gördüm konustum hatta acıdım evet çünkü karşım da normal biri yoktu farkındaydım ama o surecten sonra görüşmesi evlenmesi bunlar onun kendi iradesi ole yaptığı pislikler.bircok arkadaş burda kızın psikolojik sorunlarından bahsetti peki benim yasadiklarim benim çektiklerim.hayir ben buna katılmıyorum tabiki ilk gunah o serefsizin ama digeri de en az onun kadar pislik ve igrenc.kendini benim yerime koyarak lutfen hak verin yada vermeyin.ailesine gelince ben onlardan yardim istedim kimse birsey yapmadi.beni ve yavrumu gormezden geldiler seytanlar.hepsini rabbime havale ediyorum.insallaah ben de ilahi adaletin tecelli ettigini gorurum.

Aminnn amin.bu da o melek kızım arkadaşlar.6 aylık 900 gr doğdu.hayat mücadelesi azmi işte enbuyuk destekçim.

sizin icin dua ettim N Neriman59 . Once kizinizin sagligina kavusmasi sonra karsiniza tahminlerinizden de ote muhtesem biri cikmasi icin. Yasadiklariniz cok zor , insan istemsizce beddua ediyor ve Ilahi cevabi bekliyor. Size tavsiyem bu konunun pesini birakmaniz. Zira tam da o zaman gosterilecek belkide cevabiniz.
istediginiz gibi degildir belki ama mutlaka gelir. inanin bir gun zaten onemli olmayacak bu bile sizin icin.

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Eski eşiniz problemli biriymiş zaten ki evlendiği kızcağızda öyle eski eşinizde pedofilikte var anladığım kadarıyla 17 yaşındaki kızla evlenmek nedir ? kurtulduğunuza şükredin maddi imkanlarınız nasıl çocuğunuza bakabiliyor musunuz yada sosyal yardım alabiliyor musunuz ?

Selamun aleykum,
7 yıl evli kaldım.6 yasin da kızım 6 aylık yürüme engelli doğdu.esim ve ailesi hiç yardim etmedi.kendi ailem destek oldu.esim 32 yasinda 17 yasinda bir kiz ile görüştüğünü öğrendim.bana etmediği azap kalmadi.sonun da dayanamadım ayrıldım.evlendigi kiz evden 5 6 kere kaçmış problemli bir karakter.simdi benden sonra onunla evlenip birde çocuk yapmış.benim kizima hiç babalık yapmadı.sizce benim ve kızımın acıları gözyaşı uğruna onlar mesut olur mu yuva yıkanın eşine eziyet edenin hakkı çıkmaz mi.esimin ailesi 2 sene sonra helallik istedi benden vermedim.hic birine helal etmiyorum.
Oluyor malesef. Bende olmaz derdim. Bir olaya tanıklık ettim. Akrabam olacak kız,bir avuktın yanında çalışıyordu.ailece adamın düğününe gittiler. Adam ve karısı pikniğe filan geliyordu bunlara.aniden birşekilde adam boşandı aniden bunlar evlendi. Eee tabi herkes aynı şeyi düşündü. Şimdi gayet mutlu çocuklarıda var. O yuva yıkanın yuvası olmaz lafı sırf insanlar yaşadıklarına üzülüp dert bulmasın,hasta olmasın diye teselli gibi birşey.

O laf herhalde " karisini aldatabilen,yalan soyleyebilen biri digerine da soyler karakteri bu." cumlesinin acilimi.Aklima Mali ve esi geliyor, sedef hanimla evliyken tugba hanimla tanismisti..bosanip evlenmisti.Eeee noldu seneler gecti adam gene yapti yapacagini.Karakter degismez bu adamlarin yuvasi ya yikilir ya da aleme karsi surer ama icerde firtinalar kopar...Adam arkadan is cevirebilen guvenilmez biri çünkü...Kimse ozel degil bu adamlar icin,en cok kendi nefislerini seviyorlar.

Oluyor malesef. Bende olmaz derdim. Bir olaya tanıklık ettim. Akrabam olacak kız,bir avuktın yanında çalışıyordu.ailece adamın düğününe gittiler. Adam ve karısı pikniğe filan geliyordu bunlara.aniden birşekilde adam boşandı aniden bunlar evlendi. Eee tabi herkes aynı şeyi düşündü. Şimdi gayet mutlu çocuklarıda var. O yuva yıkanın yuvası olmaz lafı sırf insanlar yaşadıklarına üzülüp dert bulmasın,hasta olmasın diye teselli gibi birşey.
Çok üzücü ya madem evlenmeden önce tanışıyorlardı niye o zaman birlikte olmadılar ki milletin başını yakmışlar.Umarım diğer kadının çocuğu yoktur

Çok üzücü ya madem evlenmeden önce tanışıyorlardı niye o zaman birlikte olmadılar ki milletin başını yakmışlar.Umarım diğer kadının çocuğu yoktur
Ozamanlar beğenmiyordu.Kavak yelleri esiyordu kafasında.yakışıklı ama fakir bir sevgilisi vardı . Bu adam içinTipsiz filan diyordu.sonra kadının evlenince yaşadığı hayatı gördü. Kıskandı. Kadının çocuğu yok fırsat vermediler gerçi.

Ev sahibimizin oğluda nişan günü,nişana gelen kızlardan biriyle tanışıp düğünü iptal ettirmişti.Kızın kınasına falan gitmiştik hatta şok olmuştuk.Sonra o tanıştığı kızla evlendi,çocuğu oldu ama bir süre sonra boşandılar.

Ozamanlar beğenmiyordu.Kavak yelleri esiyordu kafasında.yakışıklı ama fakir bir sevgilisi vardı . Bu adam içinTipsiz filan diyordu.sonra kadının evlenince yaşadığı hayatı gördü. Kıskandı. Kadının çocuğu yok fırsat vermediler gerçi.
Allah böylelerinden korusun ya

Arkadaşım yuva yıktı evlendi 2 de çocuk yaptı. Gayet mutlu ve eğlenceli bir aile oldular. Ne bileyim?
Sizin eşiniz sapık mıdır? 17 yaşındaki kız çocuk daha. Pisliğinde boğulsun böylesi!

Amin. Tek silahı güzelliğiydi. Gerçekten çok güzel bir kızdı. Ama kalbi leş. Nefret dolu . Allah yaşatır dedim ama gayette mutlu.
Şimdi Mutlu ama sonrası belli değil.Benim anneannemin teyzesi nişanlı bir erkekle birlikte olmuş sırf mühendis diye ve o eski devirlerde mühendisler az bulunduğu için iyi para kazanıyormuş.Adam bu teyze 50 yaşındayken öldü ama ölene kadar teyzeyle çok iyi ilgilenmiş falan Adam öldükten sonra teyze kendini kapatıyor hatta alzheimer oldu,20 yıl o hastalıkla yaşadı.Duvarlarla falan konuştuğunu görmüştüm.

Evet kızmıyorum çünkü koca avcısı birisi ve ayrıca yapan onun kocası kızacaksa kocasına kızacak hep kadınlara o deniliyor erkek yapıyor eşine demekki içinde bişeyler bitmiş ki başkasına gitmiş konu sahibini üzen kocası yapmıycam dese yapmazdı di mi bence suç erkekte
Merak ettim sizde mi bu durumdasınız ? Ne bu hiddetli 2. Kadın masumdur. Sütten çıkma ak kasiktir. Bir suçlu varsa oda adamın ilk karisidir savunusunuz. Komik hakkatenn sizin böyle bir durumun içinde bulunmadiginizi düşünüyorum da savunmaniz acınası

Merak ettim sizde mi bu durumdasınız ? Ne bu hiddetli 2. Kadın masumdur. Sütten çıkma ak kasiktir. Bir suçlu varsa oda adamın ilk karisidir savunusunuz. Komik hakkatenn sizin böyle bir durumun içinde bulunmadiginizi düşünüyorum da savunmaniz acınası
Sizde mi bu durumdasınız derken??asla 2. Kadın olmadım ve bu bana söylediğiniz hakarettir kimse kimseye bu şekilde konuşma hakkı vermez önce bir nerde ve kime yazdığınıza bir bakın sonra konuşun..suç kocasında halen de aynı düşüncedeyim çünkü onu en yakını kocası aldattı diğer kadını nasıl kandırdığını nerden bileceksiniz belki boşandım dedi belki bitti sevmiyorum artık dedi..benimle ya düzgün konuşun ya da hiç yazmayın seviyenizi aşmayın

Olur neden olmasın? Ama siz önünüze bakın. Geçmişi düşünerek ya da beddua ederek ömür gecmez.

Sizde mi bu durumdasınız derken??asla 2. Kadın olmadım ve bu bana söylediğiniz hakarettir kimse kimseye bu şekilde konuşma hakkı vermez önce bir nerde ve kime yazdığınıza bir bakın sonra konuşun..suç kocasında halen de aynı düşüncedeyim çünkü onu en yakını kocası aldattı diğer kadını nasıl kandırdığını nerden bileceksiniz belki boşandım dedi belki bitti sevmiyorum artık dedi..benimle ya düzgün konuşun ya da hiç yazmayın seviyenizi aşmayın
Tamam kusura bakmayın.
Bu şahsıma bir hakaret dediğinize göre, durumun vahimiyetinin farkındasınız ama yazmak için yazıyorsunuz sanırım. Yani deseniz ki suçun %60-70 i erkektedir kadın daha masum kabul. Ama siz ilk eşinin kendinden sogutmus olabileceğinden vs bahsedip, kesinlikle 2. Kadina melek gözüyle bakıyorsunuz. Öyle düşündüğünüz gibi aşırı saf olan kimse, kolay kolay yuva yıkamaz.
Adamı zaten Allah bildiği gibi yapsın. Kadınin da ondan alta kalır yanı yok. Tek masum bebekleri

Ben konu sahibini mi suçluyorum daha dikkatli bile okuyup anlamamışsınız bide bana cevap yazmışsınız şaka gibisiniz gerçekten 😂

17 yaşında bir çocuğun akılsızca yaptığı hareketlere bir şey diyemiyorum. Asıl suçu 17 yaşındaki kızı 32 yaşındaki sübyancı herifin koynuna sokan, çocuğuna sahip çıkmayıp evden kurtulmak için evlenmeyi çare görmesine sebep olan anne babasında buluyorum.
Eski eşiniz olacak insanda yaptığı vicdansızlığın farkındaki gelip sizden helallik istemiş. Kendince vicdanını rahatlatacak. Allah büyüktür.
Size ve masum kuzunuza mutluluk ve sağlık diliyorum. Her şerde bir hayır vardır demişler. Belki yanınızda olmaması sizin için yanınızda olmasından hayırlıdır.

Tamam kusura bakmayın.
Bu şahsıma bir hakaret dediğinize göre, durumun vahimiyetinin farkındasınız ama yazmak için yazıyorsunuz sanırım. Yani deseniz ki suçun %60-70 i erkektedir kadın daha masum kabul. Ama siz ilk eşinin kendinden sogutmus olabileceğinden vs bahsedip, kesinlikle 2. Kadina melek gözüyle bakıyorsunuz. Öyle düşündüğünüz gibi aşırı saf olan kimse, kolay kolay yuva yıkamaz.
Adamı zaten Allah bildiği gibi yapsın. Kadınin da ondan alta kalır yanı yok. Tek masum bebekleri

bence suç erkekte
Yazdım biraz dikkatli anlayarak okursanız sevinirim

Back
X