- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
Yuvan acaba bu tarz üslubun yüzünden bozulmuş olmasınEbenle kurduğum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuvan acaba bu tarz üslubun yüzünden bozulmuş olmasınEbenle kurduğum
Yuvası olur mu bilemem ama kötülüğün bu dünyada da karşılıksız kalmayacağına inanıyorum ben.Ya illa ki evlilik için demiyorum nişanlı olur sevgili olur flört olur bu alanlarda yuva yıkanın yuvası olur mu ?
O zmn o gözlerini kullan git tekrar okuiyi açıklayamamışsın bebeem.. biraz daha açıkla..![]()
KatılıyorumTarih her zaman tekerrur eder.
Ama zamani vardir.
Eden bulur bu gercek.
Klasik ama gercek.
Yikilan yuvaya gelince , yikilmasi gerekiyormus yikilmis. Hicbir kadin yuvanizi yikmadi once bunu kabullen. Serefsiz es kişisi saglam karakterli olsaydi karsisina afrodit de ciksa dönüp bakmaz, evini riske atmazdı. Sadakati damarlarına örmüş bir adamin hicbir kadin aklını çelemezz.
Oyuzden iyi ki bitmis diye dua et, birak ne halt yerse yesinler.
senin gibi biri için ban yiyemeyeceğim..O zmn o gözlerini kullan git tekrar oku
Kendin dedin ya insan gibi diyolog kurucaksin ya da gidiceksin :) hangisini seçersen bu arada soruya karşı adam gibi cevabın yok ise salakça konuşup işte çıkmaya çalışma anladın ben bu soruya yanıt istedim diğer actigim konulara bakıp salakça bu soruya yazı yazmanı değil hadi bbÖmrün kısa bu forumda. Ya insan gibi diyalog kurmayı öğrenip kurallara uyacaksın, ya gideceksin.
Banane senden ne halt yerden ye hadi sorudan cik vaktimi alma
Sağol knk aydınlattın hadi ikileyuvanın yıkılabilmesi için evli olmak gerekiyor.
Önceki konularınız da birilerinden hoşlandığınızı, olur mu olmaz mı yazmışsınız? Evli değilseniz hangi yuva?Ayy iyi misiniz öyle kötü bi insan olsam buraya sorar miyim ? Yıkılan benim yuvam
Hee hep benim yüzümdenYuvan acaba bu tarz üslubun yüzünden bozulmuş olmasın
Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?Önceki konularınız da birilerinden hoşlandığınızı, olur mu olmaz mı yazmışsınız? Evli değilseniz hangi yuva?
Vizyonsuzsunuz,terbiyesizsiniz.Ebenle kurduğum
Bende sen üzülsen üzülmem ztn hadi al yolunuVizyonsuzsunuz,terbiyesizsiniz.
Bu kafayla daha çok kullanılırsınız, hiç üzülmedim.
üslubunuz çok kötü, kullandığınız tabir yanlış. Başka bir şekilde isimlendirme yapmanız gerektiğini belirtmek istemiştim.Sağol knk aydınlattın hadi ikile
Sen kimsin insanlarla emir verir tarzda konuşuyorsun?Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?