Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İroninin de bir kalitesi olur, sizinle yüzyılınızda ironi anlayışı buysa kaldığım yüzyılda olduğum için şanslı ve mutluyum ama siz sizin yüzyılınızda bu zihniyetle ; berbat bir ironi ve basit bir üslupla kaybetmeye devam edeceksiniz.
Anlamayan sensin kardeş napim .d

Ablacım max - 5 IQya sahipsin, seni havaya 3 kere atıp 2 kere tutmuşlar, hala salak salak konuşan benim. Yav he.
Doğru dedin salak salak konuşan sensin 5 IQ var sana göre ama iyi bir şekilde lafın altında kalanda sensin hahaha

Sizi direkt savcılığa falan şikayet etsek ifade vermeye gitseniz daha iyi olur sizin için normal yolla yanlış yaptığınızı anlamanızın imkanı yok
Benimle tartışan sizsiniz soruya yanıt veriyosunuz ama bos

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayette oluyor, yan apartmanda evli bir kadın karşı komşusunun kocası ile kaçtı hem kendi yuvasını hemde komşusununkini yıktı ondan bide çocuk yaptı şimdi 10 senelik evliler. Terk edilen ihanete uğrayan kadın yalnız ve mutsuzken onlar evli mutlu çocuklu hayatlarına devam ediyolar..

Neden yuva yıkanın yuvası olur mu göle çalınan maya tutar mı tarzında bir konu açtınız? İnsanlar sorun nedir eşin mi aldattı sen mi başkasının yuvasına neden oldun diye sorar haliyle. Yazsaydın kızlar şöyle şöyle oldu hakkımı helal etmiyorum sizce yuva yıkanın yuvası olur mu benim ahımı alıp da, tarzında bir konu açsaydınız herkes konunun içeriğiyle ilgili fikrini belirtirdi. Ama siz direkt hakarete sarıldınız. Hayır komik olan da size ihanet edene ağzınızı açamayıp gelip buradaki üyelere saldırmanız. Belki durumunuzda mağdursunuz ama bu konuşma tarzıyla ne kadar haklı durumda da olsanız tamamiyle suçlusunuz. Bunun için özür dilemelisiniz.

Ben aldım ama ya diğer konuarın da ekran görüntüsü anneniz babanızın falan haberi olur artık durumlardan size bir şans diğer konuda vermiştik ama akıllanmamşsınız
Tm abla cidden özür dilerim söz kapatılan hesabı nolur yapmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X