Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden yuva yıkanın yuvası olur mu göle çalınan maya tutar mı tarzında bir konu açtınız? İnsanlar sorun nedir eşin mi aldattı sen mi başkasının yuvasına neden oldun diye sorar haliyle. Yazsaydın kızlar şöyle şöyle oldu hakkımı helal etmiyorum sizce yuva yıkanın yuvası olur mu benim ahımı alıp da, tarzında bir konu açsaydınız herkes konunun içeriğiyle ilgili fikrini belirtirdi. Ama siz direkt hakarete sarıldınız. Hayır komik olan da size ihanet edene ağzınızı açamayıp gelip buradaki üyelere saldırmanız. Belki durumunuzda mağdursunuz ama bu konuşma tarzıyla ne kadar haklı durumda da olsanız tamamiyle suçlusunuz. Bunun için özür dilemelisiniz.
mükemmel bir türkçeyle anlaşılır bir yazı yazmışsınız. ama birazdan hakaret yersiniz.
uzun uzun yazdığınız için tebrik etmek istedim.
konu sahibinin anlaması dileğiyle

Tm abla cidden özür dilerim söz kapatılan hesabı nolur yapmayin
Hesabı kapatmanın anlamı yok yazılanlar belli ben diğer konuda da aynı imayı yapmıştım anlamadınız

baştaki özgüveniniz nerede acaba ya ee küfür etsenize içinizde kalmasın ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım ne oldu beğenemediniz mi

bakın bu sitede cidden bazı olaylar için polise gidip ifade veren insanlar var şaka değil yani

Hesabı kapatmanın anlamı yok yazılanlar belli ben diğer konuda da aynı imayı yapmıştım anlamadınız

baştaki özgüveniniz nerede acaba ya ee küfür etsenize içinizde kalmasın ben hepsinin ekran görüntüsünü aldım ne oldu beğenemediniz mi

bakın bu sitede cidden bazı olaylar için polise gidip ifade veren insanlar var şaka değil yani
Ben bilmiyodum özür dilerim gerçekten Tm abla valla çok büyük bisimisben bilmiyodum özür dilerim yemin ederim ki gidicem söz nolur küçüklüğüne verim

1. Küfür yemedin
2. Sordugum soru harici soru sordun bu da demek oluyor ki hakkettin kendin yapıp insanlardan bir beklenti haline girme
Yoo, gayet de sorduğun soruya cevap verdi. Yuva yıkanın yuvası olabiliyor bazen, üzgünüm ama oluyor yani.

Diğer konuda da çok hakaret etmiş. O üyelerle de konuşmak lazım. Onlar da katılmak ister belki.
Hepsiyle tek tek irtibata geçeceğim. Yok öyle hakareti küfürü sıralayıp özür dileyip yaşın arkasına sığınıp kurtulmak. Bu sosyal medya kabadayıları nasıl davranmaları gerektiğini öğrenecekler 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X