• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkmaya çalışanlara karşı strateji

gelgitkralicesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
313
125
48
Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum

oncelıkle konuyu yanlıs yere acmıssın:)
ve gercekten durumun zor ınsanlar neden boyle seyler yaparlar anlamam, Allah uzak etsın
oyle bır sey olsa kadının bır hareketını kanıt olarak kullanamadıktan sonra kocamla da konuşamazdım sanırım

oncelıkle konuyu yanlıs yere acmıssın:)
ve gercekten durumun zor ınsanlar neden boyle seyler yaparlar anlamam, Allah uzak etsın
oyle bır sey olsa kadının bır hareketını kanıt olarak kullanamadıktan sonra kocamla da konuşamazdım sanırım
Burda yeniyim bir de telefondan giriyorum idare edin :)

1- kadınla görüşmeyi keserdim
2- eşime de mecbur kalmadıkça görüşmesini istemediğimi söylerdim

sebep mi gerek ; "bu kadının davranışlarını ve konuşmalarını sevmiyorum, görüşmek istemiyorum.." bu kadar..

Eşimden neden saklayım kibarlık edeyim arkadaş direk derim bu şıllıkdan uzak dur yoksa yoldurur kendini bana diye susma sustukça tepene çıkar yada kadına postayı koy gitsin anam değil bacım değil gel bide göz koy kocama oh ne ala memleket koy posta boksunun içine yapıştır puluda yolla cehennemin dibine çıkamasın orda bidaha:KK9:

Ya eşinize söyleyin bu kadının hareketleri hosuma gitmiyor görüsmeyelim diye..
Veya esimden ne istiyorsun amacın ne gibi sorular sorarak sesini telefona cekin gizliden :KK49:
Sonra eşinize dinletın görüsmeyeceksin diyin:KK76:

Hepsını denedim kızlar. Bosanma asamasına geldık bu kavgalardan ama gorusmeyı kestık. Gel gor kı ben kadının rahat duracağını sanmiyorum. Bı sekılde karın benı yanlıs anladı dıye yıne arayacak. Uzaktan akrabalıkları var çünkü. Cok uzaktan... Esımı ıkna edemiyorum işte sacmalama öyle sey olurmu diyor. Aıleden olmasa gıdıp yolucam zaten ama bu defa herkes duyucak millete de boyle dedikodu lazım böyle seylerde bilirsiniz. Dıceksınız kı kocana guvenmıyosun o zaman. Güveniyorum ama kadının o niyetli oldugunu kafası almadıgı yada ısıne gelmediği ıcın ısı sansa bırakmak istemıyorum. Erkek netıcede.

Numara engelleme servisiyle esinizin telden kadini engelleyen.arayinca meşgul yada kapali çalar bir arar iki arar bi. Daha aramaz evede gelirse tersleyin görüşmek istemediğinizi söyleyin gerekir se çevreye de anlatirim diye korkutun

Ya ben bu eşi istemediği halde görüşmeyi kesmeyen adamları da anlamıyorum.
Yani eşin sana gelse, uzaktan akraban olan bi adamla görüşmeni istemediğini güzelce söylese, rahatsız olduğunu belirtse falan. Sen kesmez miydin görüşmeyi? Ya da tam tersi, sen görüşmeyi kesmezsen eşin dellenmez miydi?
Sen bu kadar ısrarla rahatsız olduğunu söylüyorsan, mantıklı bir sebebe bile ihtiyaç duymadan eşinin "tamam" demesi gerekir normal şartlarda.
Yani sende bu eş varken her türlü strateji yalan.
Kadının bi şekilde artık ses mi kaydetcen kameraya mı alcan bilmiyom da anca o tarz bişey lazım sana.

Sizin eşiniz, siz en yakınısınız neden izin veriyorsunuz bu şekilde konuşmasına? Siz daha mutlu olduğunuzu gösterin, eşinize çok daha yakın olun. O varken eşinize yapışık ikiz muamelesi yapın :D Kadını konusturmayin yokmuş gibi davranın hicbir dediğine cevap vermeyin. Bir kadın umursanmadığını gördüğü anda deliye döner :KK59::KK62:

Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Kocam anlamıştır zaten ayrıca kocan adam ise zaten yuva yıkılmaz etraftaki kadınları düzeltmeyiz kocalarımız adam olacak

Siz neden hoslanmadigniz kisiyle israrla gorusup yok kiskandirdi yok kadinin ozel hayati sorunlu diye camur atar gibi konusuyorsunuz ki ?

Mutlu da olabilir mutsuz da, bu sizin aileici sorunlariniza dahil edilmemeli.

Tavrindan hoslanmiyorsaniz gorusmezsiniz olur biter.

Esinize de gereksiz aciklamalar yerine istemiyorum dersiniz, siz gorusmeyince ve net bir tavir aldikca o da mesafe koymak durumunda kalir zaten.

Kadınla görüşmeyi kes. Eşini de görüştürme. Gerçek yüz gösterecek birşey yok, rahatsızlığınızı ve kadının size söylediklerini eşinize söyleyin. Eşiniz size inanmıyorsa zaten eşinizi sorgulayın bence.

Yapacaginizi yapmissiniz, esinizde biliyor, eeee bundan sonrasi artik sizin elinizde degil zaten... Esiniz sizi cigneyerek devam görüsürse bisey yapamiyacaksiniz, bunun üstüne bide biseyler yasarsalar esinizin nekadar seref yoksunu oldugunu gösterir, eger böyle olursa bisey engelleyemezsiniz, esinize kesin dille görüsmesini istemedigini söyliyeceksiniz ve güveneceksiniz... Yada tüm sülaleleye dagitin ne diyelim yani...:KK14:

Bir iki örnek verir misin kadının yaptıklarından?

Eşinize kadının bu konuşmalarından bahsedin ve rahatsızlığınızı dile getirin . Açık ve net olun ...

Back
X