• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkmaya çalışanlara karşı strateji

Kan gözümü bürür, önce saçını başını yolar sonra kafasını gözünü patlatırım. kirpiklerini tek tek cımbızla çeker retinasını yemek kaşığıyla deşerim. Saçlarını vantilatör pervanelerine dolarım, beni psikopata bağlatmasınlar. Bu ne yaaaaa, düşman başına. Düşünmesi bile cani güdülerimi harekete geçiriyo. Allah yardımcınız olsun, booolca sabır diliyom.
tesekkurler:) frna gaz verdin yanliz :)

Siz neden hoslanmadigniz kisiyle israrla gorusup yok kiskandirdi yok kadinin ozel hayati sorunlu diye camur atar gibi konusuyorsunuz ki ?

Mutlu da olabilir mutsuz da, bu sizin aileici sorunlariniza dahil edilmemeli.

Tavrindan hoslanmiyorsaniz gorusmezsiniz olur biter.

Esinize de gereksiz aciklamalar yerine istemiyorum dersiniz, siz gorusmeyince ve net bir tavir aldikca o da mesafe koymak durumunda kalir zaten.
esiyle arasindaki sorunlari kocama gece yarilari mesaj atarak anlatirsa camur atarim kusura bakmayin. ben esime sucsuz demiyorum. en az kadin kadar kabahati var. kendi aile ici sorunlarini cocuklarinin ihtiyaclarini benim esime haber verip yardim ister gibi davranir duygu somurusu yaparsa bana da senin kocan yokmu deme hakki dogar. kaldi ki acik secik onu bu konuda uyarmama ragmen beni cocuk gibi senin karin geldi bana laf soktu diye sikayet eder arami bozmaya kalkarsa is daha da cigrindan cikar. tum detaylari tek tek anlatmaya kalksam siz de okumazsiniz diye yazmadim. ama boyle yapmamis olmam kadini hakli gostermez

Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Bir iki ornek verir misiniz? Belki kuruntu yapiyorsunuz bilemeyiz ki. Cok yuzeysel anlatmissiniz bu sekilde size yardimci olamayiz. Cok merak ettim kadin ne yapti sizi rahatsiz edecek?

Eşin kadının ona karşı olan ilgisini anlayamamış olabilir, bazen gözlerine perde iniyor bunların.

Erkek arkadaşımın etrafında dolanan bir hatun vardı, ben kesinlikle kıskanç biri değilim ama kadın öyle hareketlerde bulunuyordu ki cesareti beni şaşırttı. Açık açık dedim ki; bak canım bu kadının sana karşı ilgisi var, sen bunu anlayamamış olabilirsin ama bir de şimdi dediğim gözle bir bak. Seni herhangi bir şeyle suçlamıyorum, anlamamış olabilirsin insanlık hali fakat ilerde bu konu rahatsız edici boyutlara gelebilir ve ilişkimizi etkileyebilir çünkü bu tarz kadınlar hırslı olur dedim.

Sonuç; bu konuşmadan sonra kadın bir kere daha ortamımıza girdi yine bir hareket yaptı ve benim bey bana dönüp evet haklı olabilirsin deyip hem kadınla hem o kadını ortama sokan erkek arkadaşı ile iletişimi kesti.

Güzel güzel konuşun yani...

beni benim kocamla kıskandıracak uzaktan bir akraba,hemde kendi evliliği kötü diye,e zaten bildiğin o....u sıfatında olduğundan gözümde tüm sülaleye de içlerinden çıkan çamuru gösterirdim bir şekilde..ama kadın napıyo,kuzeniyse samimiyse kocanla ya senin yersiz kıskançlığınsa mevzu,bence sen anlat doğru düzgün bizde strateji bol korkma.
kuzeni falan degil hatta kan baglari bile yok. yersiz kiskanclikla 10 sene birlikte olup sonra evlendigim adamdan bosanicak kadar kiskanc da degilim. benim delirdigim esimin gorusmek istemedigimi soylememe ragmen gorusmesiydi buda bende acaba aralarinda bisey mi gecti sorusunu dogurdu. kadin balayimizda bile gece mesaj atiyodu. normaldede gece mesajlar atiyodu. ben esime kizdikca o mesajlarina cevap vermeyi kesti kadinda gece mesaj atmayi kesti. kendinin olmadigi ortamlarda baskalarina o gun ne giydigimi merak ettigi icin gizlice fotografimi cektirmis. esimi arayip ben magazadayim karina hediye alcam sutyen begendim bedeni kac diye sormus falan filan..

kuzeni falan degil hatta kan baglari bile yok. yersiz kiskanclikla 10 sene birlikte olup sonra evlendigim adamdan bosanicak kadar kiskanc da degilim. benim delirdigim esimin gorusmek istemedigimi soylememe ragmen gorusmesiydi buda bende acaba aralarinda bisey mi gecti sorusunu dogurdu. kadin balayimizda bile gece mesaj atiyodu. normaldede gece mesajlar atiyodu. ben esime kizdikca o mesajlarina cevap vermeyi kesti kadinda gece mesaj atmayi kesti. kendinin olmadigi ortamlarda baskalarina o gun ne giydigimi merak ettigi icin gizlice fotografimi cektirmis. esimi arayip ben magazadayim karina hediye alcam sutyen begendim bedeni kac diye sormus falan filan..

Yuh, kocana senin sütyen bedenini mi sormus? Cüşünüz diyorum yani.
Kadinin ne oldugu belli ama kocaniz bunu görmüyor, bence kadinin kocasina soyleyin olsun bitsin..

Yuh, kocana senin sütyen bedenini mi sormus? Cüşünüz diyorum yani.
Kadinin ne oldugu belli ama kocaniz bunu görmüyor, bence kadinin kocasina soyleyin olsun bitsin..
kadin kocasindan korkmuyor ki. adam da karisinin yuzune bile bakmiyor. daha once baska erkeklerle telefonda gorusurken facebookta yazisirken yakalamis. hala evliler. ona sesini cikarmayan adam buna mi bisiy diyecek bide ben soyledikten sonra adam ne var bunda derse ben rezil oldugumla kalirim diye sesimi cikarmiyorum :)

kadin kocasindan korkmuyor ki. adam da karisinin yuzune bile bakmiyor. daha once baska erkeklerle telefonda gorusurken facebookta yazisirken yakalamis. hala evliler. ona sesini cikarmayan adam buna mi bisiy diyecek bide ben soyledikten sonra adam ne var bunda derse ben rezil oldugumla kalirim diye sesimi cikarmiyorum :)

Peki bunlar neden bosanmiyor? Ne biçim evlilik bu böyle?

Sütyen için beden sormak ne ya:KK57::KK57:
Hakikaten insanın içinden şunları yapmak geçer:KK14:
Kan gözümü bürür, önce saçını başını yolar sonra kafasını gözünü patlatırım. kirpiklerini tek tek cımbızla çeker retinasını yemek kaşığıyla deşerim. Saçlarını vantilatör pervanelerine dolarım, beni psikopata bağlatmasınlar. Bu ne yaaaaa, düşman başına. Düşünmesi bile cani güdülerimi harekete geçiriyo. Allah yardımcınız olsun, booolca sabır diliyom.

Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Saçlarını elime doladığım gibi duvara yapıştırır bir güzel döverim..:KK4::KK67::KK62:Kocamada o kadınla görüşme yasağı koyarım..Hatta büyük ihtimalle kadından sinirimi çıkartamamış olcağım için kocamada 1- 2 tane patlatırım.:KK67:Suçsuz kocam ama olsun sever o benim kıskanç hallerimi:KK49::KK37:

Bence sürekli sende gözü var var var diyerek karpuz kabuğu getirmeyin ..İkincisi kadını hırslandırmayın ,yoksa bile size hırsından yanaşabilir ..Üçüncüsü baktın çok ileri gitti ben olsam yolarım yani çok açık net ..

kadın katıyen dayağı hakediyor da medeniyiz işte :KK11: kadın sıze nasıl imalarda bulunuyorsa aynen sizde (benim kocamdan sana iş çıkmaz ) tarzında imalarda bulunun sizinle çok mutlu olduğundan falan filan yanı bu kadınla görüşmememk en iyiside insan hırsını almadanda bırakmak istemıyor

eşime ben bu istemiyorum desen ulaşılamaz olup kıymete binebilir. inceden inceye uzaklaşmak gerek. dahs cok aile programları yapıp kadını dışarıda tutmak daha akıllıca. bir de eşinizle cok mutlu oldugunuzu belli etmeyin.
ben olsam bunu yapamaz cıngar cıkarırdım. üff.
Allah yardıöcınız olsun

Benim eşimin samimi bir çocukluk arkadaşı var.
Bu derece ileri boyutta bir durum yok ve ikisinden de şüphelenmiyorum ama hani bir insanın herhangi birine duyabileceği gibi bir hayranlık var eşimde. Kızda beğenmedi huy-özellik yok.
Hoşuma gitmiyordu haliyle ama ben sadece konuştum ve aynı şekilde samimi çocukluk arkadaşımla eşim istediği için arayı açmaktan vazgeçtim. İlginç bir şekilde onca konuştuktan sonra bile kızla görüşebildi ama ne zaman ki bu erkek arkadaşım aradı, bıçak gibi kesildi görüşmeleri/yazışmaları. Bir zaman sonra tekrar başlarlar muhtemelen ama en azından nasıl hissetttirdiğini anlamış oldu.

Back
X