- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
Tanidik hikaye. Biz bu yuzden bosandik esimle. Esimin en yakin arkadasinin karisi yuzunden. Kadinin esi surekli sehir disinda calistigi icin kadin arabasinin tekerini bile eski esime degistiriyordu, arabasinin bakimini yaptiriyordu. Kaza yaptiginda kocasini degil esimi aramisti hatta hanimefendiye arabasiz kaldi diye esim araba bile kiralamisti. Facebooktan ozel mesajlar gondermeler, birlikte biryerlere gittigimizde esinin degil esimin fotografini cekmeler, baliklarin suyunun degismesi icin aramalar..... birsuru sey. Benim icin bu kadar ugrasmayan eski esim kadinin emrine amadeydi. Bu durumdan rahatsizlik duydugumu ve bu kadin ile gorusmek istemedigimi soyledigimde esim beni nasil en yakin arkadasimin karisiyla yakistirirsin diye evi terk etti. Kadini arayip artik gorusmek istemedigimi soyledigimde sen zavallisin dedi. Sonucta bosandik. Mahkemede ruh hastasi ve kiskanclik hastasi diye suclandim. Oysa bunlara meydan veren eski esimdi. Isteseydi yuz vermeyebilirdi ama sanirim flort etmek hosuna gidiyordu. Aslinda anlatilacak cok sey var ama nasil bir yol izlersen izle birseyi degistiremezsin. Is esinde bitiyor. Esin musade etmezse hicbirsey olmaz. Kadini engelleyemezsin. Diyelim ki engelledin bu seferde Ayse gider Fatma gelir. Esinde hata var.