• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkmaya çalışanlara karşı strateji

Tanidik hikaye. Biz bu yuzden bosandik esimle. Esimin en yakin arkadasinin karisi yuzunden. Kadinin esi surekli sehir disinda calistigi icin kadin arabasinin tekerini bile eski esime degistiriyordu, arabasinin bakimini yaptiriyordu. Kaza yaptiginda kocasini degil esimi aramisti hatta hanimefendiye arabasiz kaldi diye esim araba bile kiralamisti. Facebooktan ozel mesajlar gondermeler, birlikte biryerlere gittigimizde esinin degil esimin fotografini cekmeler, baliklarin suyunun degismesi icin aramalar..... birsuru sey. Benim icin bu kadar ugrasmayan eski esim kadinin emrine amadeydi. Bu durumdan rahatsizlik duydugumu ve bu kadin ile gorusmek istemedigimi soyledigimde esim beni nasil en yakin arkadasimin karisiyla yakistirirsin diye evi terk etti. Kadini arayip artik gorusmek istemedigimi soyledigimde sen zavallisin dedi. Sonucta bosandik. Mahkemede ruh hastasi ve kiskanclik hastasi diye suclandim. Oysa bunlara meydan veren eski esimdi. Isteseydi yuz vermeyebilirdi ama sanirim flort etmek hosuna gidiyordu. Aslinda anlatilacak cok sey var ama nasil bir yol izlersen izle birseyi degistiremezsin. Is esinde bitiyor. Esin musade etmezse hicbirsey olmaz. Kadini engelleyemezsin. Diyelim ki engelledin bu seferde Ayse gider Fatma gelir. Esinde hata var.

kuzeni falan degil hatta kan baglari bile yok. yersiz kiskanclikla 10 sene birlikte olup sonra evlendigim adamdan bosanicak kadar kiskanc da degilim. benim delirdigim esimin gorusmek istemedigimi soylememe ragmen gorusmesiydi buda bende acaba aralarinda bisey mi gecti sorusunu dogurdu. kadin balayimizda bile gece mesaj atiyodu. normaldede gece mesajlar atiyodu. ben esime kizdikca o mesajlarina cevap vermeyi kesti kadinda gece mesaj atmayi kesti. kendinin olmadigi ortamlarda baskalarina o gun ne giydigimi merak ettigi icin gizlice fotografimi cektirmis. esimi arayip ben magazadayim karina hediye alcam sutyen begendim bedeni kac diye sormus falan filan..

töbe bismillah..yok artık o kadın asla normal falan değil...sütyen bedeni sormak da neymiş, sütyen almak da neymiş ya kesinlikle eşinin dikkatini çekmeye çalışıyor...ben olsam "arama artık senden rahatsız oluyorum, eşim de öyle" derdim. eşimi bir daha aramamasını rahatsız olduğumu, sütyen almasından ve sütyen bedenimi sormasından çok rahatsız olduğumuzu, eşimin de kızdığını belirtirdim. Numarasını da ya engelleyin ya da eşinizin num. değiştirin.

Tanidik hikaye. Biz bu yuzden bosandik esimle. Esimin en yakin arkadasinin karisi yuzunden. Kadinin esi surekli sehir disinda calistigi icin kadin arabasinin tekerini bile eski esime degistiriyordu, arabasinin bakimini yaptiriyordu. Kaza yaptiginda kocasini degil esimi aramisti hatta hanimefendiye arabasiz kaldi diye esim araba bile kiralamisti. Facebooktan ozel mesajlar gondermeler, birlikte biryerlere gittigimizde esinin degil esimin fotografini cekmeler, baliklarin suyunun degismesi icin aramalar..... birsuru sey. Benim icin bu kadar ugrasmayan eski esim kadinin emrine amadeydi. Bu durumdan rahatsizlik duydugumu ve bu kadin ile gorusmek istemedigimi soyledigimde esim beni nasil en yakin arkadasimin karisiyla yakistirirsin diye evi terk etti. Kadini arayip artik gorusmek istemedigimi soyledigimde sen zavallisin dedi. Sonucta bosandik. Mahkemede ruh hastasi ve kiskanclik hastasi diye suclandim. Oysa bunlara meydan veren eski esimdi. Isteseydi yuz vermeyebilirdi ama sanirim flort etmek hosuna gidiyordu. Aslinda anlatilacak cok sey var ama nasil bir yol izlersen izle birseyi degistiremezsin. Is esinde bitiyor. Esin musade etmezse hicbirsey olmaz. Kadini engelleyemezsin. Diyelim ki engelledin bu seferde Ayse gider Fatma gelir. Esinde hata var.
Senin hikayeni hiç unutmuyorum, pislik kocanın sonu ne oldu çocuğunu görüyor mu? Konu sahibinin hikayesi aynı senin hikâyen Allah sonunu benzetmesin, sanada selamet versin canım

Kimse yazdimi bilmiyorum ama kocaniz saf anlamayan salak bir adam degil. Bu tur konularda hep ayni sey düşünülür. 'Benim kocam iyi niyetli anlamiyor karsi tarafin niyetini'
Hayir, vallahi de billahi de hayir. Adamlar hepimizden akıllı.
Butun hır güre ragmen esiniz gorusme konusunda israrciysa bal gibi de hoslaniyor kendisinden hoslanilmasindan.
Esiniz o kadindan hoslaniyor demiyorum bakin...
Ama yine de kalplardekini yalnizca Allah bilir.

Ayrica niye kadını yolmus burda herkes anlamadim? Hani adam istemedigi halde musallat olsa eyvallah..
Herhangi bir strateji gelistirmeye de gerek yok. Adamlar adam gibi olsun yeter. Olmuyorsa koy g.tune rahvan gitsin..
Biri benim kocama sutyen mutyen soruyorsa, buna casaret ediyorsa, benim kocam ib.enin onde gidenidir.

Senin hikayeni hiç unutmuyorum, pislik kocanın sonu ne oldu çocuğunu görüyor mu? Konu sahibinin hikayesi aynı senin hikâyen Allah sonunu benzetmesin, sanada selamet versin canım
Bosandik. Kusurlu bulundu. Yuksek miktarda tazminat odemesi gerekiyordu ama temyize verdi. Temyizi bekliyoruz. Oglumu mahkemenin belirledigi tarihlerde gormeye geliyor. Ben baska bir sehire tasindim. Ben artik onu gormuyorum. Uzun bir suredir gormedim. Ne yapiyor ne durumda bilmiyorum, bilmek de istemiyorum. O kadina gelince sanirim aynen hayatina devam ediyor olmali. Artik cok da umurumda degil. Ben oglumla yeni bir hayata basladim. Cok da huzurluyum. Surekli o huzursuzlugu yasamak hem yormustu beni hem de yipratmisti. Konu sahibine sunu soylemek isterim ki sorun sen de degil sorun esinde. Esin flortlesmeyi seviyor ya da baska kadinlarin ona ilgi gostermesinden hoslaniyor ve onun hatasi yuzunden senin huzurun bozuluyor. Esin bu kisiyle gorusmeyi kesse de disaridaki tum kadinlari kontrol edemezsin. Sorun esinde uzgunum. Kadinlara bu firsati veren esin.

Kadın ve eşin yanlış yolda sen sadece kadından mı şikayetçisin? Bunlar seni mi uyutuyor yoksa sen mi görmek istemiyorsun?
Hayır tabiki. Kocamla cok kavga ettım bu yüzden. Asla aralarında bbısey olmadıgını evli bı kadınla kendisine bunu yakıstıdıgımı soyleyıp savundu kendini. Kadına hıc sesımı cıkarmamıstım. En sonunda kadına agzıma gelenı soyledım. Kocamdan da ayrıldım. Bır bucuk ay boyunca yalvardı. Benım ne kadar rahatsız oldugumu anlamamıs daha dogrusu bu kadar rahatsız oldugumu anlamamıs. Inandırıcı mıydı? Bı kısmı evet,bı kısmı hayır. Bı daha kadınla gorusmeme sartı ıle barıstık. Kadını hayatımızdan cıkardık. Ama ortak tanıdıklarımızdan duydum kı kadın ılk evlendıgımız zamanlarda kocamı sevdıgını soylemıs. Bunu esıme söylemedim. Ikna olmaz cunku. Yalandır der dedıkodudur der. Iste bende buna kocamı ıkna etmek istiyorum. Eger gercekten aralarında bısıy gecmedıyse, buna da ıkna olmalı. Kadının gerçek yuzunu görmeli ıstıyorum

Anlatmak istediğimiz kocan herşeyin farkında... Senin göstermene ihtiyacı yok sadece seni karşısına almak istemiyor. Nasıl anlatayım?? Seni sakin tutmak için her şeyi yumuşatıyor.

Anlatmak istediğimiz kocan herşeyin farkında... Senin göstermene ihtiyacı yok sadece seni karşısına almak istemiyor. Nasıl anlatayım?? Seni sakin tutmak için her şeyi yumuşatıyor.
Ya bence farkında. Kım kendısıne ilgi duyuldugunu anlamazkı. Ama kadın kendını o kadar ıyı nıyetlı o kadar mazlum göstermiş kı. Hadı diyorum bı ihtimal anlamadı

Esine kadinin onu sevdigini ispatlamak sence gercek yuzunu gostermek mi baska seylere kapi acmak mi iyidusunsadece iletisimi gorusmeyi kesip hayatinizdan cikartmaniz yeterli bazi seyleri fazla eselersen zararli cikarsin

Esine kadinin onu sevdigini ispatlamak sence gercek yuzunu gostermek mi baska seylere kapi acmak mi iyidusunsadece iletisimi gorusmeyi kesip hayatinizdan cikartmaniz yeterli bazi seyleri fazla eselersen zararli cikarsin
Hayatımızdan cıkardık zaten. Ben gercek yuzunu gostermek ıstedım sadece. 6 aydır kadın yok, sorun yok. Bende o da baska sorunları büyümeden cozuyoruz. Cok zorlu asamalardan geçtik. O belki unuttu hatta sorun bıle saymadı bunu belkı ama ben unutmadım. İç hesabım kapanmadı aslında. Sanırım bunu cozsem sorunu da cozucem

Hayatımızdan cıkardık zaten. Ben gercek yuzunu gostermek ıstedım sadece. 6 aydır kadın yok, sorun yok. Bende o da baska sorunları büyümeden cozuyoruz. Cok zorlu asamalardan geçtik. O belki unuttu hatta sorun bıle saymadı bunu belkı ama ben unutmadım. İç hesabım kapanmadı aslında. Sanırım bunu cozsem sorunu da cozucem
Yanlis yoldasin ustunden 6 ay gecmis olayi tekrarettirmek gereksiz ve suan araniz iyiken boyle seylere kalkismaniz bilemiyorum bana aksiyon ariyorsunuz gibi geldi

Yanlis yoldasin ustunden 6 ay gecmis olayi tekrarettirmek gereksiz ve suan araniz iyiken boyle seylere kalkismaniz bilemiyorum bana aksiyon ariyorsunuz gibi geldi
Aksıyon aramıyorum tabiki. Zaten esımle artık konu hakkında hıc konuşmuyoruz. Zaten konu bı şekilde açılsa esım o konuda kadına ve kendısıne haksızlık yaptıgımı ıma edecek. Bunu biliyorum. Bu konuda barısırken ve kadınla gorusmeyecegıne bana soz verırken bıle, abartıyosun ve neden boyle bısey ıstedıgını anlamiyorum ama anlamayada calısmıcam. Sadece senı sevdıgım ve bosanmak istemediğim ıcın kabul ediyorum dedı.

Aksıyon aramıyorum tabiki. Zaten esımle artık konu hakkında hıc konuşmuyoruz. Zaten konu bı şekilde açılsa esım o konuda kadına ve kendısıne haksızlık yaptıgımı ıma edecek. Bunu biliyorum. Bu konuda barısırken ve kadınla gorusmeyecegıne bana soz verırken bıle, abartıyosun ve neden boyle bısey ıstedıgını anlamiyorum ama anlamayada calısmıcam. Sadece senı sevdıgım ve bosanmak istemediğim ıcın kabul ediyorum dedı.
Canım boşver eşin konuşmuyormuş işte kadınla sorun kalmamış ortada..Ne güzel işte seni sevdiğini boşanmak istemedigini söylemiş...Bırak bilmesin kadın tarafından sevildiğini erkeklerin egoları yüksek oluyor biliyorsun durup dururken aklına sokma yanlış şeyler..Emin ol kadının gerçek yüzünü anlamayacak..Vay be ne erkekmişim beni sevmiş diye bir tarafları kalkacak..Kapanmış gitmiş konu yılan deliğine çomak sokma durduk yerde..

Bısıy almana gerek yok demiş. Hem kırmamıs hemde bılgı vermemıs olmuş

Yapısı gereği böyle sanırım eşiniz
Yani kesinlikle sert bi dille uyarilmaydi eşiniz tarafından malum şahıs
Şaka gibi resmen
Bi ard niyet olduğunu nasıl anlamaz böyle bi sorudan
Akıl var mantık var demi
Siz dururken onu araması eşinize çok kızdım şahsen

Back
X