• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuva yıkmaya çalışanlara karşı strateji

Yapısı gereği böyle sanırım eşiniz
Yani kesinlikle sert bi dille uyarilmaydi eşiniz tarafından malum şahıs
Şaka gibi resmen
Bi ard niyet olduğunu nasıl anlamaz böyle bi sorudan
Akıl var mantık var demi
Siz dururken onu araması eşinize çok kızdım şahsen
Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyım dıye sesinı çıkarmadı bence

yapacagım şey basit : o..spu oldugunu yedı cihana yayardım..(kesin eminsem tabi)

kocam olacan hergele eğer ben ıstemedıgım halde gorusurse onu da boşanmıyorum ama senı surundurucem dıkye de tehdıt ederdım...

kesın yapardım..(Ayyy Allah korusun yaa):KK57::KK57:

Yapısı gereği böyle sanırım eşiniz
Yani kesinlikle sert bi dille uyarilmaydi eşiniz tarafından malum şahıs
Şaka gibi resmen
Bi ard niyet olduğunu nasıl anlamaz böyle bi sorudan
Akıl var mantık var demi
Siz dururken onu araması eşinize çok kızdım şahsen
Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyım

gercek yüzünü niye kocama göstermeye calısayım ki
kısa ve net diyeceım şu olur; görüşmeyeceksın o kadınla!:KK14:

Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum

Eskiden Msn kullanıldığı zamanlarda bir sevgilim vardı. Aynı şirkette çalışıyorduk ve ortak arkadaşlarımızdan bir kızın sevgilime ilgisi olduğundan emindim. Ama bir türlü ispatlayamıyordum, bir kere sevgilime söylemiştim o da saçmalıyorsun onunla iyi dostuz demişti. Evet biliyordum sevgili öyleydi ama kız öyle değildi.. Ben emindim ayrılmamız için dua ettiğine... Ama sonra elime bir fırsat geçti..
Kız msnimden yazıp maillerimize bakmamızı istedi.
Mailde diyor ki buraya hoşlandığınız 3 tane karşı cins ismi yazın. Hangisi sizi daha çok seviyor öğrenin diye bir şey.. Tam hatırlamıyorum. Tıkladım linki, iki erkek kardeşimi ve babamın adını yazdım :).. Göndere bastım...
Karşıma bir gülücük ifadesi ile yazı çıktı..
"Tataaam size bu maili gönderen arkadaşınız artık kimlerden hoşlandığınızı biliyor diye."
Ben tam sevgilimin masasına gittim konuyu anlatacağım. O da o kızdan böyle bir mail geldiğini ama isimlere yazarsa benim kızacağımı düşündüğü için yazmadığını söyledi. Ve onu ikna ettim. 3 isme de kızın ismini yazdı... Ve tabi kız 3 isimde de kendini görünce, msn den müsait misin şeklinde sorular sordu, konuya girdi ve aşkını ilan etti.. Tabi ettiğiyle kaldı o ayrı konu...

Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Erkekte anlar niye anlamasın.İyilik yaptı diye samimiyet kurmalarının bir anlamı yok.Kocamla çok yakın olması demek ne demek ya.

Aslında esım de kızdı. Ama bnm yanımda ters bısıy söylese bende ondan cesaret alıp terslemıyım

Hayır ben olsam muhatap olmam o kadınla
Boyle bi seye zemin hazırlayan eşime tepkimi koyarım
O kadınla gorusemez işte o kadar
Görüşmeye devam ederse de sonuçlarına katlanir
Bu kadar net...

Bu kadın kocanla nasıl yakın oluyor onu anlamadım aynı işyerin de mi çalışıyorlar nedir yani nasıl bir araya geliyorlar eşiniz işe gitmiyor mu nasıl yalnız baş başa kalıyorlar da eşinle yakınım imajı çiziyor size görüşmeyin o zaman eşinizi de uyarın ondan hoşlanmadığınızı söyleyin en var bunda? aileden ise mesafe koyun yan eşiniz anlamıyor mu bunları ne bileyim siz gelip gittiğinde ya da siz bir araya geldiğiniz de zaten eşinizin yanında değil misiniz nasıl yakınlaşıyor ne gibi yakınlık?

Sayin MEDCEZİR hanimefendi insanlarin kandirilmasina goz yummak ses cikarmamak mi dogru olan???
Hep susturulmaya fikirlerimizi kendimize saklamaya zorlanmisiz kadinlar olarak ve hem cinsimden boyle bir yorum almak da oldukca uzdu beni...

Kocaninda anlamak isine gelmiyo desene..Ne yanlis anlamasi be buna firsat veren adamida naparim bilmem :KK62::KK62:

Konu sahibesi arkadasim yapman gereken teksey o kadinla uzaktan ya da yakindan muhatap olmamaniz....

Dayimin oglu,esi ve biz devamli gorusurduk. Dayimin gelininin bazi hareketleri beni kuskulandirmisti. Sonrasin da esimi kotuleyen ama kendi esini de bi o kadar oven olmustu. Sonrasinda oglumu alip esimin omuzuna koymasi,utu yaparken esimin kiyafetlerindeki kokunun ne hos oldugundan bahsetmesi,surekli esimin yaninda oturmak istemesi gibi gibi..... baktim olacak gibi degil durumu esime actim ve iliskimizi kestik. Benc sen d tamaman iliskinizi kesin.

kocan seni seviyorsa gönlü kaymaz..kadına niyetini belli etmişsin..açıkça söyle yüzüne lütfen evimin huzurunu bozma diye...

Kadınlar hisseder derler ya inanıyorum cidden.al karsina kocani ciddi ciddi konus tavrini koy ama onu suclamadan.bilmiyorum bu da essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi olur.s tecrubeliler konussun bence

Kadınlar hisseder derler ya inanıyorum cidden.al karsina kocani ciddi ciddi konus tavrini koy ama onu suclamadan.bilmiyorum bu da essegin aklina karpuz kabugu sokmak mi olur.s tecrubeliler konussun bence
tavrimi zaten koymustum bi konu hakkinda surekli yorum yapmak o konuyu basitlestirir diye bidaha acmadim kapandigini dusunup. soyle birseyde var. tmm ben suphe ustune de olsa bosandim diyelim. eger aralarinda gercekten birsey varsa ben bu durumda en basindan beri aptal yerine konmus oluyorum. bunu da ikisininde yanina birakmak istemiyorum

kocan seni seviyorsa gönlü kaymaz..kadına niyetini belli etmişsin..açıkça söyle yüzüne lütfen evimin huzurunu bozma diye...
bi kez cok sert bi sekilde uyardim ayni ortamda denk gelsek esimden uzaktan geciyor. benim gordugum bu tabi. eger arkadaslarin dedigi gibi ortada bi danisikli dovus varsa bunu ortaya cikarmam gerek

Konu sahibesi arkadasim yapman gereken teksey o kadinla uzaktan ya da yakindan muhatap olmamaniz....

Dayimin oglu,esi ve biz devamli gorusurduk. Dayimin gelininin bazi hareketleri beni kuskulandirmisti. Sonrasin da esimi kotuleyen ama kendi esini de bi o kadar oven olmustu. Sonrasinda oglumu alip esimin omuzuna koymasi,utu yaparken esimin kiyafetlerindeki kokunun ne hos oldugundan bahsetmesi,surekli esimin yaninda oturmak istemesi gibi gibi..... baktim olacak gibi degil durumu esime actim ve iliskimizi kestik. Benc sen d tamaman iliskinizi kesin.
iste ben bu durumu esime anlattigimda sacmalama olurmu oyle sey tepkisi aliyorum

Back
X