Bu arada kocanız sütten çıkma ak kaşık değil hiç savunmayın bence. Madem biriyle ciddi, sizle ne işi var?
Aynısını dayım da yaşadı... 7 yıllık, ailesinden istemek üzere oldukları kızdan işte cinselliğini kullanarak elde etmeye çalışan biri için vazgeçti. Nasıl vazgeçmesin, kız beraber oldukları bir anda babasını arayıp kendisini bile bile bastırdı. E dayımda mecbur kaldı tabii... Halbuki sevgilisi ne kadar güzeldi, bildiğiniz Emel Sayın ın gençliğiSu gibi kızdı ya... Şimdi evlendiği karısı hani derler ya içinin çirkinliği yüzüne vurmuş... Dayım şuan çok mutsuz, ohhhh iyi olmuş beter ol diyorum gördükçe...
mal hırsı çok kötü.yaşıyorum içinde. çok kötülük ettim.nasıl ararım.boşanmak ???? bence size en iyi gelicek şey o ve arkadaşların dediği gibi kızı aramak helallik istemek. mal hırsı çok kötü bişey insana böle vicdansızlıklar yaptırıyor demekki buda size büyük bi ders olur..
bazılarının durumu üzücü bile değil
o kız fakir ya sen ondan çok daha fakirsin tatlım..
.karakterin fakir herşeyin fakir...
maddiyat için evlilik adı altında bu kurumun altına sığınılarak yapılan şeyin adını herkes çok iyi biliyor...
bazı kadınlar zamk gibi yapışınca çıkmıyor bırakmıyor...
eşiniz sevseydı o kız hayatında ıken sızle görüşmezdı,yansın şimdı derdıne içsin sabaha kadar,o da cezasını çekıyor bence
bıze sormşsunuz bende soyluyorum,kıza herşeyı oldugu gibi anlatıp kesınlıkle helallık dılemenız lazım ve eşinizden boşanmanız lazım...belkı o zaman bırazda olsa durust bişey yapmış olursunuz..
Buraya böyle bir konu açılır mı hiç ya,neyse çok sürmez kapanır bu konu.Birazdan herkes seni eleştirir gibi yaparak kendini yüceltecek.Yoksa başladılar mı?
mal hırsı çok kötü.yaşıyorum içinde. çok kötülük ettim.nasıl ararım.
fakir ve benden temiz biri. zamanında arkadaşlarımla çok dalga geçtik. ezik fakir filan diye. aile baskısıda vardı.
affetmez. boşanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?