Yuva yıktım yuvam yok:(

ınanmadım ben dalga gectık arkadaslarla fakır ezık dıyeymıs senaryo alısıldık son bılındık kac kısı olmus burası boyle bence amacına ulasmıs

Allah bizi böylelerinden korusun Para hırsı için bu insanların yapmayacağı şey yok Allah kimseye az verip aratmasın çok verip azdırmasın

bizimde mecburiyet ve sevdiğini düşünmüştüm. lütfen beter ol demeyin.nasıl yaşıyorum acısını. kendi hayatımla ödemişte oldum.

sonun böyle biteceğini bilmiyomuydun.sen bence hak etmişsin.sen nasıl yaptın bu kadar şeyi.
bu kadar olmaz.rezil etmişsin sen kendini.kusura bakma ağır oldu ama
zamanla düzelir herşey sandım. çıkmaza sürüklendi. psikoloğa gidicem hatta.

pişmanım.
onlar ahirette bulusurlar insallah, o sevdiği kız karşılar ahirette eşini. hayat bu.....

olur mu sence? kavuşurlarsa ben nolcam.

ben kendimce vicdan azabını yaşıyorum.

Vicdan azabı çekebilmek, suçluluğunuzun farkında olmak da güzel

lütfen bundan sonra dikkan edin, temiz yaşayın.

Son düzenleme:
sen en kısa sürede boşan bu duygularla bu vicdan azabıyla yaşanmaz bacım sen biran önce eşinle konuş
sana üzüldümde biyandanda bebiş olacak şimdi eşin seni seviyomo bunu hissettiriyomo?
bebeği istiyomu?
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

konu sahibi arkadas tekrar soruyorum ne olduda aklin basina geldi vicdan azabi cekmeye basladin...

Konu sahibi size özel mesaj ile bir soru sordum. Cevabınızı bekliyorum ona göre konunuzu açacağım.

edit: Gördünüz değil mi ben tüm iyi niyetimle bir soru sordum konu sahibi cevap vermek yerine offline oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…