- Konu Sahibi Aysegul006
-
bu linkteki ismi
Azamı benim için yaparmısınız yuvam dagılacak 4çocugum var en küçühü 2 aylık ALLAH CC rızası için arkadaşlar durumum acil
Ezan vakti, Allah yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm, sorun nedir? Belki yardımcı olabileceğimiz bir durum vardır
Fazla kullanmayı bilmiyorımmburayı böyle açabildim konuyuDua grubuna açılmalıydi konuMune Yardimci olur size
Yıvam dagıtmak isteyen biri var çok zordayım kardeşim dua et bana lütfenEzan vakti, Allah yardımcın olsun inşallah çok üzüldüm, sorun nedir? Belki yardımcı olabileceğimiz bir durum vardır
Okuruz.Fazla kullanmayı bilmiyorımmburayı böyle açabildim konuyu
Siz eşinizle müsade etmediğiniz sürece kimse yuvanızı yıkamaz. Tam olarak ne oldu?Yıvam dagıtmak isteyen biri var çok zordayım kardeşim dua et bana lütfen
Kardeşim zorda kalmasam yazmazdımVideodaki hoca fazla uflemesin.Camlarım açık cereyan yapıyor..
Yasak böyle şeyler diye biliyorum ama neyse.
Ben ilk açtımDaha önce de konu açmış mıydınız benzer içerikli?
Allah yardımcınız olsun
Çok uzun hikaye inanın çok zordayım erken dogum yaptım stres ve sıkıtıdanOkuruz.
Istersen burda derdini anlatabilirsin.
Neden ayrılma noktasına geldiniz sorununuz nedir ?
Kardeşim komik bi durum yok inan etmek istemiyorsan inancınız yoksa bari insanların zorda oldugunu anlayın24 saat içinde ne dilersen kabul oluyorsa bu neyin stresi?
Kisaca bahşet belki biraz rahatlarsın. Üstü kapalı anlatmak istersen burda seni dinlerizÇok uzun hikaye inanın çok zordayım erken dogum yaptım stres ve sıkıtıdan
Dularimiz sizinle bolumunde,isim azam duası adı altinda bir başlık var zaten..Siz de bir çok kez yazmışsınız o konuya..Kardeşim zorda kalmasam yazmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?