- Konu Sahibi Aysegul006
-
Kisaca bahşet belki biraz rahatlarsın. Üstü kapalı anlatmak istersen burda seni
Bu nasıl bi düşünce tarzı anlamadımKeske dua basligina acilsaydi yani sorunu anlatsaniz daha doğru cevaplar gelirdi bence esi biriyle görüşüyor aman kocami biri ayartmasin yuvasina dönsün düşüncesinde zira yeni dogum yapmış bir kadının kocasi yaninda olur. Değilse yuvayi yikan baskalari degil, buna musaade eden kocasıdir.
Canım ya inan anlatması zor bi durumKisaca bahşet belki biraz rahatlarsın. Üstü kapalı anlatmak istersen burda seni dinleriz
Bence de hiç komik değil! 24 saat miş.. Böyle sahih olmayan hiç bir şeye inanmıyorum! Allah ile aranızı her daim iyi tutun, gönülden dua edin, gerisi gelir zaten. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.Kardeşim komik bi durum yok inan etmek istemiyorsan inancınız yoksa bari insanların zorda oldugunu anlayın
Tabi, videonun reklamını yapıyorum demek zor.Canım ya inan anlatması zor bi durum
Bilmediginiz kelimeler ALLAH CC isimleriAdam tam bir şarlatan! Videosunuz izletip izlenme sayısını artırma çabası mı bu?
Hastalık için dua ettireni gördüm de, bu size de biraz saçma gelmiyor mu? Anlamını bile bilmediğimiz kelimeleri söyleyip Allahı sizin yuvanızı dağıtmamaya ikna mı edeceğiz?
Yani diyor ki şair,belki elin kadini ahlaksız ve fettan lakin senin kocan da ak kaşık değil.Ozetle içinde olmasa oda alıp başını gitmez.İgne sana çuvaldız karşıya..Sadece çuvaldız olmaz..Bu nasıl bi düşünce tarzı anlamadım
Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?Bilmediginiz kelimeler ALLAH CC isimleri
Cevap verp seninle ugraşamam sen inanma inanana saygı duymalısınEee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?
Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Baska bir kadinmi? Eger oyleyse lutfen onun sacini basini yol ölsünYıvam dagıtmak isteyen biri var çok zordayım kardeşim dua et bana lütfen
Yok vallahi, şu pis sakallı herifleri gördükçe ve bunların şarlatanlıklarına inananlar oldukça saygı falan duymuyorum. Beter olun.Cevap verp seninle ugraşamam sen inanma inanana saygı duymalısın
Bem orada adamı savunmadım ismi azam duasını pylaştım sadeceYok vallahi, şu pis sakallı herifleri gördükçe ve bunların şarlatanlıklarına inananlar oldukça saygı falan duymuyorum. Beter olun.
Valla hanimefendi burasi BDV yani bir derdim var bölümü dolayısıyla biz de kendimizce derdiniz hakkında çıkarım yapip yorumluyoruz çünkü siz anlatmiyorsunuz uzun hikaye diye geçiştiriyorsunuz!Bu nasıl bi düşünce tarzı anlamadım
Yuvamı bozulmasın diye istedmYani neye göre dua edeceğiz?
Öyle havadan mi?
Aldatiyorsa ya da dayak varsa Allah kurtarsin diye edilir.
Ayrılmak istiyorsanız yolunuz açık olsun, işleriniz kötüyse Allah rastgetirsin diye.
Ne bileyim kötü kaynana mevzusuysa Allah ıslah etsin diye..
Var da var yani..
Ama sözle duanın yanında fiili dua daha önemli.
Yani asıl siz ne yapacaksınız?
Ne yönde yol vereceksiniz hayatınıza?
burayo kullanmayı bilmşyordum kusura bakmayın nasılöjapatacammonuda bilmiyorumValla hanimefendi burasi BDV yani bir derdim var bölümü dolayısıyla biz de kendimizce derdiniz hakkında çıkarım yapip yorumluyoruz çünkü siz anlatmiyorsunuz uzun hikaye diye geçiştiriyorsunuz!
Ben de dedim ki baska bir kadin yüzünden yuva yıkılıyorsa orada suç kadinda değil esinizdedir. 4 cocuk dogururken iyi güzel de, koca gidince de suç baskasinin değil yani
Burada derdinizi anlatmazsaniz derman bulamazsiniz dua istiyorsaniz dua basligina acin konunuzu diyoruz
Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?
Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Forumda dua başlığı haricinde dini konu acmak yasakBem orada adamı savunmadım ismi azam duasını pylaştım sadece
Yıvam dagıtmak isteyen biri var çok zordayım kardeşim dua et bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?