- 23 Ağustos 2020
- 6.747
- 12.701
- 198
- Konu Sahibi Aysegul006
Keşke anlayabilmem için biraz nokta yada virgül koysaydınızBana diyemezsiniz de bu kafa da bir insanın diyebilecekleri sözler arasında kanımca
Ha ola ki dediniz din sizin sandığınız kadar ucuz değil çok şükür
Temennim Arapça okumam dediğiniz duaları okuyun Türkçelerini ya da başka hangi dili tercih ederseniz onu Arapça okuyoruz diye anlamı değişmiyor hepsi dua hepsi istek istemenin dili olmaz merak etmeyin Allah her duayı duyar hani demişsiniz ya bu benim tercihim hani saygı bekliyorsunuz ya polemik istemiyorsunuz ya aynı saygıyı herkes hak ediyor “boşverin” ifadesini kullanırken saygı duysaydınız keşke

Her neyse demem oki , ben din konularında cahilim cahil . Gelin benimle gündem , sağlık , genel kültür hatta politik konularda tartışın ... Ayrıca konu sahibi bayan icin söyledim o şeyleri zira kendisi kafasını kullanmaktan ziyade dualara medet ummuş durumda ..
Örnegin Çocuklarımız Arapça kelimelerle büyümüyor . Yada ben Arapça konusarak para kazanmıyorum . Sonuçta Türkiye’de yaşıyorsak Türkçe konuşmamız lazım degil mi ? Benim mantıgım böyle , sizinki farklı o sizin sorununuz. Ben anlamını bilmediğim şeyi söylemem dedim ve ammada büyütüldü bu konu . İnsanlar hakimden çok mutsuz sanırım, birbirine saldırmak icin nöbette adeta