• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvam için ALLAH CC rızası için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim sıkımtılarım var dua istedimm ve ben kadınlar kulübü kullnmayı bilmediğim için yanlış yere açmışım hepsi bu ALLAH hakkında hayırlısını versin yazmakda zor olöasa gerek
Kuzum anlatamıyoruz.
Şimdi ben inanç konularında çok donanımlı değilim.Saygim her daim var ama senin derdine derman olmak isteyenlere de yol gostermiyorsun..
Benim bildiğim dua belirli sınıflara ayrılır.
Yani hanesi için bereket isteyen bu konu ile alakalı bir dua seçer.
İş isteyen,as isteyen bu konuları içersinde barındıran bir dua secer.
Senin durumunda hatanın kimde olduğu belli değil.Hep eşini dusunduk,başka kadınlari dusunduk,belki de hata sendeydi.Bir tavrin veya davranışın rahatsız etti esini..Durum böyleyse sen kendini düzeltmeden millet ne kadar okusa da fayda etmeyebilir sanki.

Adam tam bir şarlatan! Videosunuz izletip izlenme sayısını artırma çabası mı bu?

Hastalık için dua ettireni gördüm de, bu size de biraz saçma gelmiyor mu? Anlamını bile bilmediğimiz kelimeleri söyleyip Allahı sizin yuvanızı dağıtmamaya ikna mı edeceğiz?
Hangi video ?

Kardeşim sıkımtılarım var dua istedimm ve ben kadınlar kulübü kullnmayı bilmediğim için yanlış yere açmışım hepsi bu ALLAH hakkında hayırlısını versin yazmakda zor olöasa gerek

Herkes aynı inanca sahip değil , dolayısıyla herkesten aynı hassasiyete sahip olmasını bekleyemezsiniz.

Ki bazı videoları ben de açmıyorum. Suistimallerle dolu bu inanç konuları.

Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Allaha ve onun Kuran’da geçen isimlerinin varlığına inanıyorsun mantıklı buluyorsun. Ama onların zikredilmesine inanmıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😅 vahye inanıp kalanlarda mantık aramak.

20dk önce ilk mesaj düzenlenip video linki silinmiş.

Sakalı göğsüne değen bir adamın “24 saat içinde ne istersen olacak” vaadiyle yayınladığı bir youtube videosuydu...
Tamam ozaman . 24 saat içinde milyoner olmak istiyorum😂😂 . Saçma sapan zırvalıklar... Allah insana akıl fikir vermiş , bişey gerçekleşsin istiyorsan emek vermek gerekir, akıl gerekir , aklını kullanmak gerekir . Duayla olacak şeymi bu ?

Allaha ve onun Kuran’da geçen isimlerinin varlığına inanıyorsun mantıklı buluyorsun. Ama onların zikredilmesine inanmıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 😅 vahye inanıp kalanlarda mantık aramak.
Yo ben ikisine de inanmıyorum. İsimlerinin varlığına inanana saygı duyuyorum ama bu isimleri zikrettim diye 24 saat boyunca tüm dileklerimin gerçek olacağına inanmayı saçma buluyorum.

Tamam ozaman . 24 saat içinde milyoner olmak istiyorum😂😂 . Saçma sapan zırvalıklar... Allah insana akıl fikir vermiş , bişey gerçekleşsin istiyorsan emek vermek gerekir, akıl gerekir , aklını kullanmak gerekir . Duayla olacak şeymi bu ?
İşte bu yüzden bu inanç değil, saçmalık diyorum başından beri.
İnançların hepsine saygım var, saçmalıklara yok.

İşine bak kaplumbaga ben duayı anlatabilmek içşn attım videoyu
Kardeşim bak şimdi sen bana örnegin fatiha da oku desen okumam çünkü ne anlama geldiğini yani Türkçe mealini bilmiyorum . Ama allah senin için ne hayırlıysa onu versin demek aslında en güzel dua . Boşverin böyle Arapça bilmediğiniz şeyleri ...

Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
Bizlerde var olan gurur gibi insani bir özelliği Allah’a affetmek sizce saçma değil yani
Tavsiyem Allah ın isimlerini ve manalarını bir araştırın sonra insanlara ukalalık yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X