Yuvam için ALLAH CC rızası için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!

Türkiye din ve inanç konusunda özgür bir ülke. Yorumunuz bana, evlenmeden cinsellik yaşamak isteyenleri "yanacaksın!! nasıl müslümansın sen!!!" diye yargılayan insanların tutumunu anımsattı.

İnançlara saygılı olmanın dini olmuyor, bilin istedim. İsteyen bin defa isimlerini okur, isteyen inancına göre bin tane takla atar. Asıl saçmalık, fikir ve inanç farklılıklarına saygı duymamak.

Kardeşim bak şimdi sen bana örnegin fatiha da oku desen okumam çünkü ne anlama geldiğini yani Türkçe mealini bilmiyorum . Ama allah senin için ne hayırlıysa onu versin demek aslında en güzel dua . Boşverin böyle Arapça bilmediğiniz şeyleri ...

Neyi bosverip vermeyeceğimizi siz belirleyemezsiniz.

Din konusu açmak yasak ama dine saymak yasak değil mi ? Lütfen rica ediyorum saygı.

Siz mamasını bilmiyorsunuz ama bilenler , bununla amel edenler var. Bilmeden okuyanın da kendi tercihi.

Saçma sapan bir konu, bir konu sahibesi geldi yuvam yılılıyor dedi adam dövdü mü sövdü mü zaten belli değil, ayrıca bir soytarının videosunu koydu üyeler birbirini kırıyor herkes banlanacak yine. Mune Mune konuyu kapat bence/

Son düzenleme:
Kardeşim bak şimdi sen bana örnegin fatiha da oku desen okumam çünkü ne anlama geldiğini yani Türkçe mealini bilmiyorum . Ama allah senin için ne hayırlıysa onu versin demek aslında en güzel dua . Boşverin böyle Arapça bilmediğiniz şeyleri ...
O kadar komik ki islam dini hakkında neyi ne kadar biliyorsunuz da inanan insana boşver diyebiliyorsunuz

Neyi bosverip vermeyeceğimizi siz belirleyemezsiniz.

Din konusu açmak yasak ama dine saymak yasak değil mi ? Lütfen rica ediyorum saygı.

Siz mamasını bilmiyorsunuz ama bilenler , bununla amel edenler var. Bilmeden okuyanın da kendi tercihi.
Dine saymak ne demek ?

O kadar komik ki islam dini hakkında neyi ne kadar biliyorsunuz da inanan insana boşver diyebiliyorsunuz
Bilmiyorum , biliyorum diye bir imada bulunmadım zaten ... ben Allahı biliyorum ve inanıyorum . İslam yada müslümanlık hakkında hiç birsey bilmiyorum. Ayrıca dininden baz geç demiyorum , deseydim geçecekmiydi acaba 😂. Anlamlarını bilmediğim Arapça dualarla işim olmaz benim . Siz istediğiniz gibi devam edin , sizinle yada başkasıyla polemiğe girmem bu konuda . Bu herkesin tercihi...

İşin açıkçası İsmi Azamı nedir bilmiyorum 🙈 . Allah hakkınızda hayırlısını versin demek daha uygun olur bence ...
Ismi Azam, oradaki ı harfi ek gibi
Allahın isimleri, ismi azam denmesi de her birinin ayri ayri hikmetleri olmasindan diye biliyorum simdi dini detaylara girmek istemiyorum
Videoyu da az önce bastan sona izledim yani orada adamin söylediği ne dileğiniz varsa bunu zikredin seklinde yani kisinin kendisinin yapmasi gereken bir sey. Eleştirmek istemem ama oradaki zikredilen kelimelerin hepsi Allah'ın 99 isimlerinden değil o acidan ben biraz mesafeliyim.

Bilmiyorum , biliyorum diye bir imada bulunmadım zaten ... ben Allahı biliyorum ve inanıyorum . İslam yada müslümanlık hakkında hiç birsey bilmiyorum. Ayrıca dininden baz geç demiyorum , deseydim geçecekmiydi acaba 😂. Anlamlarını bilmediğim Arapça dualarla işim olmaz benim . Siz istediğiniz gibi devam edin , sizinle yada başkasıyla polemiğe girmem bu konuda . Bu herkesin tercihi...
Bana diyemezsiniz de bu kafa da bir insanın diyebilecekleri sözler arasında kanımca
Ha ola ki dediniz din sizin sandığınız kadar ucuz değil çok şükür
Temennim Arapça okumam dediğiniz duaları okuyun Türkçelerini ya da başka hangi dili tercih ederseniz onu Arapça okuyoruz diye anlamı değişmiyor hepsi dua hepsi istek istemenin dili olmaz merak etmeyin Allah her duayı duyar hani demişsiniz ya bu benim tercihim hani saygı bekliyorsunuz ya polemik istemiyorsunuz ya aynı saygıyı herkes hak ediyor “boşverin” ifadesini kullanırken saygı duysaydınız keşke

Eee isimlerini tek tek okuyunca gururu okşanıp ne istersek yapıyor muymuş Allah?

Biraz mantık. Bunun adı inanç değil, saçmalık!
İnançsız olabilirsiniz ancak bu kadar saygısız olamazsınız.

Rahmetim ise her şeyi (bütün mahlukatı) kuşatmıştır (kaplamıştır).(A'râf Sûresi) Allahu Teala (c.c.) sonsuz rahmetiyle size hidayet versin.

İnançsız olabilirsiniz ancak bu kadar saygısız olamazsınız.

Rahmetim ise her şeyi (bütün mahlukatı) kuşatmıştır (kaplamıştır).(A'râf Sûresi) Allahu Teala (c.c.) sonsuz rahmetiyle size hidayet versin.
Ya ben inanmayan bir insana ayetle cevap vermeyi çok tuhaf buluyorum. Karşımızdakinin daha çok dalga geçmesine daha çok saygısızlık yapmasına sebep oluyoruz fark etmeden.

Konu niye kapanmiyor anlamadim. Halkimiz kaostan besleniyor😂

Maalesef din konularında sonuç hep aynı üyeler polemiğe giriyor, konu sahibesi oratadan kayboluyor banlar uçuşuyor, insanlar birbirlerini kırdıklarıyla kalıyorlar

Ya ben inanmayan bir insana ayetle cevap vermeyi çok tuhaf buluyorum. Karşımızdakinin daha çok dalga geçmesine daha çok saygısızlık yapmasına sebep oluyoruz fark etmeden.
Kalpleri yumuşatan Allah'tır (c.c.). Neden tuhaf buldunuz ?Allah'ın rahmetinin sonsuz olduğunu ayetle yazmak istedim.
Elbette yazdıklarınız olabilir. Bu durumda kendisine yazık eder.

İnanıp inanmamak arkadaşı ilgilendirir. Saygısızlığın da daha fazla ileri gitmeyeceğini dile getirmeyeceğini temenni edip, düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X